progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Warhammer'da world map'e bakarken aklıma geldi acaba bu dünya mı daha büyük yoksa Azeroth ve AoC'unki mi? Warhammer'daki tier olayları yüzünden tam anlayamadım haritasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 war>wow>aoc sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 benimki büyük. wow yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Cons said: benimki büyük. wow yani.ölçtünmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 war'ı tamamen görmedim ama wow'dan büyük olduğunu sanmıyorum. hepsinin şahane yanları var aslında. war'ın tier ve travel sistemi, wow'un zoningi ve tek base hadisesi, aoc'un da grafiği ve zone büyüklüğü, al sana şahane mmo dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 WoW>AoC>War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cuce said: WoW>AoC>War Evet bildiğim kadarıyla böyle sıralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bence war daha iyi bi oyun wow çok kötü. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Masticore said: Cuce said: WoW>AoC>War Evet bildiğim kadarıyla böyle sıralama. Tartışılır gibime geliyorde fark etmez Cons yazdığı gibi onun ki büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 AoC'yi bilmiyorum ama WoW'un haritasının WAR'dan büyük olduğuna eminim. Gerçi WAR'ı oyun olarak daha çok beğendim. Haritanın büyüklüğü çokta önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 war un haritası epey kücük . ama işlevi önemli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Yok be nesi küçük sizde..empire yada seçtiğiniz side tarfına bakıyorsunuz herhalde ek olarak pvp area işin sokarsak biraz daha genişliyor.Her side ayrı yerlerde senaryo rvr yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 WAR un haritası şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla AOC dan kesin büyük... sadece Empire zone lar nerdeyse AOC kadar bunun Dwarf ve Elf zone larıda var ki muhtemelen büyüktür. WOW ile WAR dersekte bence en az WOW kadar büyük harita ama tabii dediğim gibi daha war un bütün map inin herhalde 10 da 1 ini ancak görmüşümdür hepsini görüp karar vermek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Büyüklüğü değil işlevi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Warhammer'ın haritası aslında oldukça büyük de, daha esaslı yerleri koymadılar sanırım War'a ? Expansionla birlikte bir sürü ırk eklencek diyorlardı, onu görcez. WAR'ın haritasının tamamını gezme imkanı görmedim, ama WoW'un Azeroth + Kalimdor kıtasının toplamından küçük olsa bile, Gelecek ek paketlerin BC ve Wotlk'ye göre çok daha büyük haritalı ek paketler olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 war döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 haritayı sormuş adam, kim kimi döver diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar