Venator Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bende 2gb ram var 800mhz, oyunun en karambol durumlarda bile hiç 35fps'nin altına indiğini görmedim. Temiz format attığımdan da olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 fps ve pingi oyun icinde nasi goruruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Özellikle ping bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 FPS için bir addon var, Fraps veya benzeri programlarla da oyunun köşesine yazdırılabilir. Pingin yolu yok ama, server IP'sine ping atınca cevap gelmiyor, oyun içinde de yok bi gösterge sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 servr ip sini nasi goruyosun, tcp ping le ping cekersin.. http://www.elifulkerson.com/projects/tcping.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bendede kilitlenme sorunu var normalde oyun cok hızlı calısıyor ama kitleniyor arada kitlenme sorunu icin bi çözüm bilen varmı en düşük ayarlarda oynuyorum oyunu. wowda kitlenmiyor mesela hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ne kadar süre sonra kitleniyor bilgisayar sadece bu oyunu oynarken atıyorum 2 saat sonra falan kitlenme oluyorsa ısınma sorunu olabilir belki işlemci ekran kartı vs de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ısınma sorunu falan kesinlikle yok 10 dakka sonra falan durup dururken kitlenebilio yada kitlenmiyede bilio 1 saat gidio falan arkadasıma sordum gölge efectini iptal et öle dene falan dedi ama bakalım denicem ins olur bu arada ekran kartı işlemci falan hepsi yeterli zaten oyun hızlı calısıo sadece cat die kitlenio birden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ben her şey maximum detayda oynuyorum ama sanırım fps çok yüksek olduğu için yatay yırtılmalar oluyor ekranda. V-Sync açmanın yolu yok mudur? Edit: Oyun içinden açmanın yolu yokmuş galiba. Nvidia kontrol panelini kullanarak elle değiştirdim ayarları. Sadece war.exe ve warpatch.exe için değişecek şekilde ayarladım. V-sync açtım. Anisotropic filtering, anti-aliasing falan da kökledim. Sunucular açılınca bakalım nasıl olacak.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 nedanko said: servr ip sini nasi goruyosun, tcp ping le ping cekersin.. http://www.elifulkerson.com/projects/tcping.php Netlimiter kullanıyordum ben vakti zamanında. Onda gözüküyordu ip/port Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mirage said: Ben her şey maximum detayda oynuyorum ama sanırım fps çok yüksek olduğu için yatay yırtılmalar oluyor ekranda. V-Sync açmanın yolu yok mudur? Edit: Oyun içinden açmanın yolu yokmuş galiba. Nvidia kontrol panelini kullanarak elle değiştirdim ayarları. Sadece war.exe ve warpatch.exe için değişecek şekilde ayarladım. V-sync açtım. Anisotropic filtering, anti-aliasing falan da kökledim. Sunucular açılınca bakalım nasıl olacak.. :) Ekran kartina overclock yaptin mi yada kart overcloaklu mu geldi? Ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Overclock falan yok. Nedeni ekran kartı ile monitörün senkronize olmaması. Aldığın FPS monitörün tazeleme frekansını geçince olur genelde. Çözümü de V-Sync. Ayrıntılarla ilgilenen varsa: http://www.tweakguides.com/Graphics_9.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mirage said: Ben her şey maximum detayda oynuyorum ama sanırım fps çok yüksek olduğu için yatay yırtılmalar oluyor ekranda. V-Sync açmanın yolu yok mudur? Edit: Oyun içinden açmanın yolu yokmuş galiba. Nvidia kontrol panelini kullanarak elle değiştirdim ayarları. Sadece war.exe ve warpatch.exe için değişecek şekilde ayarladım. V-sync açtım. Anisotropic filtering, anti-aliasing falan da kökledim. Sunucular açılınca bakalım nasıl olacak.. :) Harika oldu bu arada. FPS'si fazla gelen varsa denesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 AA ve AF cok guzel gidiyor, sistem gucluyse gayet 16xQ falan da koklenip oynanabiliyor da, isin komigi 178.13 forceware'lere update edince AA ve AF oyun icinde calismaz oldu, hos zaten rvr esnasinda asil etkisi patlayiveriyor AA AF acmanin, gerci yine 4x aa 8x af acmak hos olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Driztt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Merhaba, Vista 64 bit kullanıyorumiekran kartım 9800gtx ve driverı nvidia sayfasına göre en son versiyon (180.48).Oyunda görüntü ayarlarında hq ya çekdiğimde ve full detay açdığımda oyuna girerken devamlı windows a düşüyorum.Fakat arkadaşimda benzer konfigürasyondaki makinada vista 32bit ile hiçbir sorun yaşamadık.Bu yüzden sorunun makinadan kaynaklandığı pek inandırıcı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Driztt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 fastest frame de herhangi bir sorun yaşamıyorum kısımını yazmayı unutmusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 enson cıkan driver ları kurmak yerıne eskı drıverları denemenızı onerırım.ben yenı driverları yukledıgımde oyun oynanmıyacak hale geldı,eskı driverlara dondum sorunsuz devam edıyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar