balon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 allah analı babalı büyütsün , şok şeker =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Allah bağışlasın, analı babalı büyür, vatanına, ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 3. leğen okudum bende :p çok tatlıymış, sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Baluu said: Ben hiç amca olamıyacam ama o da var. :( Demekki bu kaderi paylaşan ben değilmişim.Ama kızkardeşlerde iyidir ya.Eniştemiz olcak işte bol bol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 çocuk istiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 @One Ağbi 3 tane eniştem var şimdiden, yakın zamanda da 4lerim diye düşünüyorum. Ama Allaha Şükür ki, her biri birbirinden tatlı adamlar : ) Neyse, Tekrar teşekkürler arkdaşlar. @Llama He he, ben de !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Üzüldüm lan ben de hiç kimsenin dayısı amcası falan olamıycam ben üf.tek cocuk olanlarla kardes olabiliriz belki? güclerimizi birlestirelim :/ ps allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Allah bağışlasın anoy tatlıı.. dipnotingen : baba gordon freeman gibi x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ehüe çok tatlı maaşallaaah. Allah analı babalı ve hatta DAYILI büyütsün inşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 allah analı babalı büyütsün çok tatlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar