Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Arkadaslar yeni bisi aldim 4870 ekran karti e8500 hede hodo iyi bisi maxda oynuyorum fakat arada bole kitlenio goruntu fln gidio nedendir benlemi alakali son surumlerinide cektim ? normaldekasmio bile ama bi anda gidio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oyunda sorun var, ekran kartından diil. alt tab yapınca %80 oranında kitlenio bende oyun, zaman zaman kendiliginden de olabilio ama nadiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eger settingsten full screen i kaldırırsan alt tab ta takılma problemi kalkıyor. ben 2.1ghz islemci 2600 pro ekran kartıyla hic sorun yasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben alt tab yapıp geri döndüğüm bütün textureler böyle blur yemiş gibi oluyor yüzler falan tek renk dağlar yerler dümdüz yeşil fln sonra kat kat düzeliyor çok ilginç çok kasıo tabi bu sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 markası sapphire 4870 ise geçmiş olsun aynı sorun bendede var, bazı oyunlarda ekran böyle kare kare oluyor sonra ekran bembeyaz olup reset atıyor, aşağıdaki linkledikeri dene istersen bazı kullanıcılarda çözülmüş sorun böyle yapınca http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&enterthread=y&STARTPAGE=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 %99 aynisini yazdin pef yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 high vs herseyde calisitiro ama bu oyunda arada kitlenio ekran karti bu oyun icin normaldir mi diosunuz gerimi verim baska 4870 o kadar 460 milyon verdim dier oyunlarda yapiomudur bilen ? sinir oldum bi anda gidio goruntu ya cizgi cizgi oluo hepten gidio yada kare kare donuo reset ata ata pcyi yepyeni bozcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ekran kartından değil, işlemciden donuyordur oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 her oyunda yapmıyor o olayı artık atinin yeni driver çıkarmasını bekleyeceksin yada sapphire olmayan bir 4870 ile değiştirmeyi deneyeceksin, MSI 4870 alanlarda şikayet eden görmedim daha o sorundan dolayı, sorun yapan oyunlardan bildiklerim warhammer, wow, gta, cod4 ve silkroad online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bazen eski sürücüler problemsiz çalışabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aynen dediklerini yaşıyorum hem wow da oldu hem warhammerda. kartım sapphire hd 4870. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 daha 1hafta olmadi ozaman gidip xxx 4870 alim olaya gel ya bide sapphire gral diolar ...gorduk grali uzaktan guzel kart tabi pahali nese ya sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 his fln alsammi nasildir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 alt+tab donma problemi büyük ihtimalle masaüstü ile oyun çözünürlüğünün farkından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ekran karti onu oto deistirdi ama maselef deismio gene kitlenio cok sinir bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya bende oyun kitlenmio da 15 dakikada bi atıo oyundan beni. of çok can sıkıcı bişey. oysa ne de severek oynuorum, adeta mutluluğu bu oyunda buluyor, derdi elemi unutuyorum. yok mu bi çare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o yukarıda link vermiştim oradakileri denedinmi ? ben oradakileri yaptım daha hiç kilitlenmedi oyun, birde vista kullanıyorsan güç ayarlarına girip performans yap mutlaka, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 crash olmasının nedeni ekran kartı mı? gerçi bn ekran kartımın ne oldugunu bilemiorum, belki senin sölediğindir. ama verdiğin linkteki çözümü anlayamadım ki deneyebileyim. bu işin "solution for complete idiots" tadında açıklamalı bi çözümü yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu benim söylediğim sorun sapphire 4870 ve diğer ati 4870 kartların bazılarında oluyor, senin problemin muhtemelen başka birşeyden kaynaklanıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Perspective said: markası sapphire 4870 ise geçmiş olsun aynı sorun bendede var, bazı oyunlarda ekran böyle kare kare oluyor sonra ekran bembeyaz olup reset atıyor, aşağıdaki linkledikeri dene istersen bazı kullanıcılarda çözülmüş sorun böyle yapınca http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&enterthread=y&STARTPAGE=4 link için saol özellikle işte o ziher denen kişinin ayarlarını deneyeceğim. dün mesela 5-6 saat sorunsuz oynadım. çok sinir birşey donma olacak mı olmayacak mı belli değil paranla rezillik bu olsa gerek hd4870 alacak kişilere tavsiyem almayın demiyorum ama sapphire markasından alacaksanız 2 kere düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sapphire'e özgü bir olay değil. AA/AF/AI vs herşeyi kapatıp fan hızınıda % 60 civarına aldım anca öyle kurtarabildim durumu. 4870 sux! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben de default ayarlarda oynuyorum. şu ziherin yöntemi akşam deneyip ayarları açacağım(2x aa, birazda çözünürlük yükselteceğim.) yine ekran kare kare renkli desenlerle işlenip donarsa aldığım yere başvuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 orda yazani anlamadim biri aciklarsa bana cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 4870 modellerinin Hotfix driveri cıktı ATI 'nin sitesinde . Haberiniz Ola ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oyun o kadar çok kitleniyorki sanki kilitlerin arasına birazcık oyun serpmişler... ayrıca artık loging screende bile kitleniyor. ALTDORF dan bahsetmiyecem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar