Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pelerin :S

SeLeFKia

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar beyaz mor yeşil heç farketmez herkesin sirtinda bi pelerin quest se hangi quest nerden alınır nasıl yapılır questlerin hepsini yaptım 15 lvl im bütün itemler geldi ama pelerin yok yok ne questte ne dropta :S Bide bu troply olayı nedir kırmızı bi eye trop var bide orc tropy var ama ikisinide bulamadım genelde herkesde var :S bu iki şey eksik bi yardım pls...
Sosyal ağlarda paylaş

SeLeFKia said:
Arkadaşlar beyaz mor yeşil heç farketmez herkesin sirtinda bi pelerin quest se hangi quest nerden alınır nasıl yapılır questlerin hepsini yaptım 15 lvl im bütün itemler geldi ama pelerin yok yok ne questte ne dropta :S Bide bu troply olayı nedir kırmızı bi eye trop var bide orc tropy var ama ikisinide bulamadım genelde herkesde var :S bu iki şey eksik bi yardım pls...

Diğer itemlar nası alınıyorsa(quest drop vs..) pelerinde öyle alınıyor.sadece başlarda bulmak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bişey daha sorıyım madem ben blackorc um mesela osland diyorsunuz diğer karakterlerin haritalarını nasıl bulucaz nasıl gidicez bi bilgi verirseniz sevinirim... Örneğin Barak tayım şu anda osland a nasıl geçebilrim. Birde bu ana şehir dediğimiz inv. city oraya nasıl gidebilirz v.b.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
warcamplerde flight masterlar var oralardan dier warcamplere uçuyorsun.

warcampler de genelde haritaya baktığında o kırmızı RVR alanının kenarında bi yerde oluo. Yani warcampin yerini bilmiosaan. git RVR çizgisinin oralarda dolan genellikle yol gidio oraya zaten direk.

Hayır hayır flight master ları kullanıyorum yalnız sadece green ve dwarf haritaları var yani kendi haritalarıma uçuyorm demek istediğim ben blackorck um ve barak dayım şu anda osland a nasıl gidebilirim :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...