SeLeFKia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ardakaşlar bu pelerin hakkında ayrıntılı bilgi verebilicek kişiler yokmu herkesin üstünde var ben bir türlü nasıl alınıcağını bilmiyorum. Birde bu tropy ler var onlar hakkındada bilgi verebilirseniz çok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 pelerin ne yaw:( ben de ormanda gizli bi quest buldum beyaz kurt kestim pelerin fln yaptım. bunla bi ilgisi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 CE pelerininden bahsediyor sanırım. Bende de o questten gelen beyaz pelerin var. Boyansa ne iyi olurdu. Order modasını takip eden destruction oyuncusu gibi geziyoruz şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hangi questten gelior o beyaz pelerin bende onu almak istiorum öğrenemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Drop olarak da var pelerinler. Ve çoğu boyanabiliyor. Benim kullandıklarım öyleydi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLeFKia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Arkadaşlar beyaz mor yeşil heç farketmez herkesin sirtinda bi pelerin quest se hangi quest nerden alınır nasıl yapılır questlerin hepsini yaptım 15 lvl im bütün itemler geldi ama pelerin yok yok ne questte ne dropta :S Bide bu troply olayı nedir kırmızı bi eye trop var bide orc tropy var ama ikisinide bulamadım genelde herkesde var :S bu iki şey eksik bi yardım pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bana chaos tier 2 de bi mobdan düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ıy apepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tier2de kafalık, pelerin falan düşmeye başlıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 SeLeFKia said: Arkadaşlar beyaz mor yeşil heç farketmez herkesin sirtinda bi pelerin quest se hangi quest nerden alınır nasıl yapılır questlerin hepsini yaptım 15 lvl im bütün itemler geldi ama pelerin yok yok ne questte ne dropta :S Bide bu troply olayı nedir kırmızı bi eye trop var bide orc tropy var ama ikisinide bulamadım genelde herkesde var :S bu iki şey eksik bi yardım pls... Diğer itemlar nası alınıyorsa(quest drop vs..) pelerinde öyle alınıyor.sadece başlarda bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ostland'te "Sheen Gloomleaf" isimli yaratığı kestiğinizde mavimsi bi cloak alabiliosunuz şehirdeki libraryden. 8200-16000 civarlarindaki yamacın dibinde oluyor mob genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Quel-Thul said: tier2de kafalık, pelerin falan düşmeye başlıyo sanırım. t2 empire zone da chapter 9 da(ya hochnarda yada siege of bohsenfels de) zombilerin oldugu yerde dusuyor bide t3 de avelorn chapter 10 da(rotten embrace) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 rank 14 üm dün ilk kez t2 de trovolak mı ne o kasabadaki basit bir questin ödülü olarak karşıma çıktı. edit: helm le karıştırdım pelerin o questi yaparken kasabanın üstündeki trollerden düştü büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 pelerin niye boyanmıyo ya ne salaklık bu? boyanması en kolay item heralde uyuzluguna izin vermemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ce ile alınan pelerinin quest ismi neydi yav veya itemin adı flan. bulamadım gıttı olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLeFKia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Arkadaşlar bişey daha sorıyım madem ben blackorc um mesela osland diyorsunuz diğer karakterlerin haritalarını nasıl bulucaz nasıl gidicez bi bilgi verirseniz sevinirim... Örneğin Barak tayım şu anda osland a nasıl geçebilrim. Birde bu ana şehir dediğimiz inv. city oraya nasıl gidebilirz v.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 warcamplerde flight masterlar var oralardan dier warcamplere uçuyorsun. warcampler de genelde haritaya baktığında o kırmızı RVR alanının kenarında bi yerde oluo. Yani warcampin yerini bilmiosaan. git RVR çizgisinin oralarda dolan genellikle yol gidio oraya zaten direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLeFKia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mortis said: warcamplerde flight masterlar var oralardan dier warcamplere uçuyorsun. warcampler de genelde haritaya baktığında o kırmızı RVR alanının kenarında bi yerde oluo. Yani warcampin yerini bilmiosaan. git RVR çizgisinin oralarda dolan genellikle yol gidio oraya zaten direk. Hayır hayır flight master ları kullanıyorum yalnız sadece green ve dwarf haritaları var yani kendi haritalarıma uçuyorm demek istediğim ben blackorck um ve barak dayım şu anda osland a nasıl gidebilirim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Uçma menusunde sagdan dark elf vs hede Elf iconuna tıkla oralar açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bide achivementlarla gelen bi pelerin var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLeFKia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Şimdi oldu tşk ederim işte kafayı çok yorunca o kadar basit bir şeyin bile farkına varamıyo bazen insan kolay gelsinnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLeFKia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açtım ve pelerini aldım sonunda tşk ederim yardımlar için bu library deki itemler için böle neler kesilmesi gerektiğini yazan bi liste v.s. varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar