aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 cream bill-o cream creme de la creme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 oha grup var D: güzel bölümdü o kadının numarası nedir ya? seks tanrısımıdır gücümü seksten mi alıyordur nedir kadının olduğu yerde grup oluyor :D bizim sam e yazık olcak bide anca flashbacklerde esas vampir gücünü göruyoruz ne güzel kan götürdü odayı be flashback 10 numaraydı(tu) dizinin evreni çok karışık herşey var evrende kurtadamdan tutun garip garip büyücülere kadar aynı buffy&angel gibi sevdim bu yanlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 godric - eric sahnesine bayildim. aralarinda gecen diyalog süperdi. manyak bi bölüm olmus, cok heycanliydi =P dizi de sonradan daha heycanli olmaya basladi, islerini biliyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ulen iyice karıştı olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 allaam öyle bi sarpa sardı ki her şey, nası toparlıycaklar hayal bile edemiyorum. arap saçı 1)sookie ile yanındaki lavuk tarikatten (jason bi şekilde devreye girer herhalde ama) nasıl kurtulacak? 2) şirin köpek sam orji minotoru maryann cadısından nasıl kurtulacak? 3) bill salağı maker'ı olduğunu anladığımız fettan vampirden nasıl kurtulacak? 4) godric dede (ki kendisinin hastasıyız) güneş hedesi platformundan nasıl kurtulacak? 5) homolar kraliçesi lafayette eric ile kahyasının elinden nasıl kurtulacak? 6) ebedi abazan jason jesus-freak sarah'dan nasıl kurtulacak? adventure oynarken hikayenin tıkandığı, bööle cebindeki terliği orda bulduğun köpekle filan denemeye başladığın bir an vardır hani, ona benzedi halim. zihin okuyan çocuğu tarikatle kullansak, o gerizekalı polis memuruna minotor maskesi versek, eric ile konuşsak level alır mıyız acaba yea? ya da mesela hazır her şey çığırından iyice çıkmışken, sookie'nin granny'si hortlasa da dağıtsa arka bahçesindeki sapkın partiyi, o tören bıçağını da maryann'in uşağının narin yerlerine soksa (ne kıl lan o herif :P), kalanları süpürgeyle kovalasa filan... geçen bölüm öeh hiçbi bok olduğu yok demiştik, ben şahsen küçük dilimi yuttum. vay be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sam sam bu sefer gg ya zaten bi numarasıda yoktu değişmekten başka bi vampire daldığını bi delikanlığını görmedik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 harbi 7. bölüm nasıl olacak acaba lan. merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 her vampirik senaryoda olduğu gibi werewolflara ihtiyaç var. kuçukuçulardan başka gelecek başka bir köpek dişli yoksa bu dizi de burda biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sam evrim geçirsin kurtadam olsun harbi iyi fikir lan bakalım belki haftaya böle bişi yaparlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 evet ya.. aslında bu sam'i tufaya düşüren kadın hemn geyik hem domuz olabiliyorsa, sam de hem cici köpek hem de ejderha olabiliyor olsa gerek di mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Daha 2. sezon bitmeden HBO 3. sezon için anlaşma yapmış. June 2010 da başlaması düşünülüyormuş 3. sezonun. Ayrıca bu sezonda Evan Rachel Woods'u lezbian vampire queen olarak görecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sezon finali olabilir çünkü o sezon 3'ün konusuna giren bir karakter. Emaleth said: evet ya.. aslında bu sam'i tufaya düşüren kadın hemn geyik hem domuz olabiliyorsa, sam de hem cici köpek hem de ejderha olabiliyor olsa gerek di mi? :P Sam bir baltaya sap olsun, ilerleme sayılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sam sam dönüşemiyor işe marry ann bastırıyor onun özelliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sukiyi öldürsünler,ben çok gıcık oluyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben olmuyorum. ama yine de ölsün.bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 görsen olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 2x07 nasıl bitti of of. Bir hafta bekle şimdi sabredebilirsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 o lan lan lan. godric nedir abi. 2.5m falan mı. kedi tutar gibi asıldı enseden bide sallandırıyor. bu arada andy ne laf soktu lan barda kasaba halkına hahaha. -turning this town into orgy from hell hahaha süpersin andy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yine nefis bi bölümdü valla. godric i de görmüş olduk. ama harbi eric baya yazii sukiye lan galiba. alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 spo önümüzdeki bölüm büyük savaş var. Eric, Godric yerine kendini kurban ediyor. Teksaslı vampirler kurtarmaya geliyorlar. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi her sahne ayri bi heyecan be. ilk mesajlara felan baktim gecen sene nasil bayikti, bu sezon oyle boyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 alllaaaaaaaah. hemen indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ya annen ya. 1 hafta nasil beklicez simdi. harika bi bölümdü o ayri tabi. twilight da neymis yigenim Bill'in makeri Lorenaya da acaip sinir oldum izlerken. *Steve Sarah'ya ne dedi acaba da jasoni vurdu. vurdu lan! *of Godric sahnesi enfesti, ve bölümün godricle bitmesi heycanimizi bin kat daha arttirdi. nedense daha farkli hatirliyordum ben godrici, sanki tipi degismis. *Eric'in Sookieyi istemesi, Billin bunun karsisinda delirmesi hmmffs hmmffss.. bakalim neler olcak. Sookie- Bill iliskisi tehlikede gözüküyo. Hem Eric hem de Lorena yüzünden. he bu arada Eric aka Alexander Skarsgård adindan anlasildigi üzre isvecliymis. belliydi tipinden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 alante said: spo önümüzdeki bölüm büyük savaş var. Eric, Godric yerine kendini kurban ediyor. Teksaslı vampirler kurtarmaya geliyorlar. süper. kaynak neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar