cenx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 karaoke ozellığı olan bi player ile izle karaokeyi aç konusma sesını kısıyor denemedim ama iyi bi kulaklıkla onada gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Türkçe değildi o yüzden anlayamamış olabilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 türkçe beni beni türküsü. http://www.youtube.com/watch?v=8QyJgr2nuqM http://www.hbo.com/trueblood/season2/ offical sitedende görebilirsiniz bölümlerde kullanılan muzikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Türkü çok güzeldi. Hele herkes partide kendinden geçtiğinde arkada çalan müzik süperdi. Hangi türk dizisinde yabancı şarkı çalınmış. Kalite farkı işte başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Şimdi burada sözleri anlıyorum ancak dizide bir kelime bile anlamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ana.. bill meger büloymus. oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 elazulruby said: Yıllarca bilgisayar oynamaktan da olsa güneylilerin aksanını anlaman imkansız da... Ya o değil bi İrlandalıyla konuşmuşluğum var harbi bi halt anlamadım, kafa salladım diyalog boyunca.Gerçi Rize'den uzak akrabalarımı da anlamam pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mendoza said: Türkü çok güzeldi. Hele herkes partide kendinden geçtiğinde arkada çalan müzik süperdi. Hangi türk dizisinde yabancı şarkı çalınmış. Kalite farkı işte başka bişey değil. HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 arcane said: Şimdi burada sözleri anlıyorum ancak dizide bir kelime bile anlamadım ben de. dizide akustik çalıyor sanırım. sadece "beni beni" kısımları tekrarlanıyordu hatırladığım kadarıyla. izledikten sonra sildim bölümü bilgisayardan şimdi dönüp bakamıyorumda o sahneye : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 evet sadece benı benı bolumu vardı ama bi kaç laf daha vardı azda olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ZaugnaKhaldun said: Mendoza said: Türkü çok güzeldi. Hele herkes partide kendinden geçtiğinde arkada çalan müzik süperdi. Hangi türk dizisinde yabancı şarkı çalınmış. Kalite farkı işte başka bişey değil. HA? Neden şaşırdın? Birçok türk dizisini izlerim hiç şu bölüme de güzel birkaç şarkı koyalım demiyorlar. Anlaşıyorlar Kıraç'la, bir şarkı 15 versiyon. Ver gitsin. Pinhani felan yapınca insan oo müzikler süper diyor, o derece. Bir kurtlar vadisinde zibizibi zibab çıkardılar onu da nerden buldularsa. HeHe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 seninle benim aramda bir fark var. of anladık fark var. ama yeter. Türk dizilerinde genellikle 2 şarkı koyup bir daha hiç değiştirmiyorlar. Hani ne kadar güzel olsada bayıyor bir süre sonra. True bLood ilk sezonda bir blmün başında troath singing vardı galiba. kamboçyadan mı ne diyordu hatta bill. o açıdan türkçe o kadar da garip gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o degil de oha bizim sookie aka anna paquin oscarliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 haydaa ciddimisin nası oskarlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 1994 Won Oscar Best Actress in a Supporting Role for: The Piano (1993) 2009 Won Golden Globe Best Performance by an Actress in a Television Series - Drama for: "True Blood" (2008) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 e bu hatun 82li, film de 93te cekilmis. 11 yasinda mi oscar aldi bu kadin simdi ? cüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aldı evet. nasıl da iç bayıcı bir filmdi. kız oynamıştı ama gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Flashback süperdi! Yeni vampirler de çok iyi. Jason 4 bölüm iyi dayandı diyebiliriz ehueh. Godric de Eric gibi karizmaymış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Biri şu sukiyi durdursun. Kızcağız feci durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ooo bill in kocası geldi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 205 godric (tu) sookie çok paçoz bu aralar, beğenmiyoruz hallerini. bill de sıkıcılıkta sınır tanımıyor. zaten tipsiz de... böyle başrol m'olar? bi de hikaye ilerlemiyor pek yahu, sevişmekten maceraya atılamıyor kimse. tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 2x06 süper (tu) 2x06Piyanodaki geçişi süper yapmışlar. Flashback sahneleri yine mükemmeldi. - But all in put together ain't as half as bad if you do it to a vampire. Or to a dude. Or a vampire dude, that's like cream bill-o cream (böyle mi diyor?) of sins, ain't no repentance for that. - U-huh - Straight to hell, baby. - And everything else you can repent for? - Sure, god's a open minded guy. To a point. HHAHAHAHAHA :D - What the fuck is vampires doing selling V anyway? - We are not. You are. Get to work. Pam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 harbiden güzel ahah bi de ekleyim: because we can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 çok pis yerde bitirdiler ama. jason da durdu durdu direk kilisede girdi olaya sarah ile :D flashback sahneside ayrı bi güzeldi ^^ sookie yi de jason kurtarıcak heralde. arada godric de serbest kalır yada jessica bill i kurtarır makerından eric le giderler dağıtırlar fellowship of the sun ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 jason cakti, ben rahatladim. ama o ortamda kamera kel adamin suratindan assa dogru hareket etmeye baslayinca irkildim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar