Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi bu ne ya... karakter harcıycaz demişler eyvallah da sokuyolar karakterleri ana ne ilginç diyorum hop 3. bölümünde ölüyor kimisi ilk bölümünde gg
bu ne lan ilginç misiniz marjinal misiniz amk
Mesaj tarihi:
olaylar hep aynı karakterler arasında dönünce yalan rüzgarı formatı olmuş oluyor.
gayet güzel hareketler bunlar.
yannız pam'e dokunan karşısında beni bulur, ona göre!
Mesaj tarihi:
Bende basladim lan bu diziye. 2 haftada 3. Sezon 4. Bolume geldim. Lafayette jason ve jesesica su an beni dizide tutan etkenler. Bide queen var tabi ama onun yeri ayri cnms....
Mesaj tarihi:

Valla orası muallak, seneye belli olur ne oldu ne olmadı. Ne desek boş şimdi, kitapları okuyanlar varsa anca birşey diyebilir sanırım.

Russel'a yazık oldu, diziyi sırtlayan karakterlerden biriydi :(

Mesaj tarihi:
Baskalarinin dinlemeden once 2 bolum dizimag den izleyip ilk sayfalardaki yorumlari okuyaydin iyiydi. Bak dizide kan var, vahset var, entrika var bide ustune sex var. Bi seylerini gormuyosun iste kalan hersey ortada. HBO sunnet dugunu cekse izlerim arkadas. O derece kaliteli yapiyolar.
Mesaj tarihi:
yoğun ısrar ve tavsiye üzerine 2-3 bölüm izledim... bildiğin tvaylayt gibi bişey çıktı. sağa sola bakış atan genç kızların sevgilisi karizma vampir ve onu çok istesede habire trip atan hamurunda türklük olduğundan şüphelendiğim kız...

3/10
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...