Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ya ben galiba baya hastasıyım true blood'ın. baya guilty pleasure filan ama naapalım, izletiyor işte kendini negzel. hehe. <3 pam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Vampire barbie , lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 iftarı bu diziyle mi açsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 eric sen ne gereksiz bi adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 aylavyu pam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 o deli peri aptal çıktı ya la hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi bu ne ya... karakter harcıycaz demişler eyvallah da sokuyolar karakterleri ana ne ilginç diyorum hop 3. bölümünde ölüyor kimisi ilk bölümünde gg bu ne lan ilginç misiniz marjinal misiniz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Sinek avlar gibi vampir öldürüyor önüne gelen , takır takır karakter mi gider lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 olaylar hep aynı karakterler arasında dönünce yalan rüzgarı formatı olmuş oluyor. gayet güzel hareketler bunlar. yannız pam'e dokunan karşısında beni bulur, ona göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 vasat sezon finali :( bu da sonu için ekstra sahneymiş https://www.youtube.com/watch?v=XuyP0kihEfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 oha herifler bildigin interaktif izliyorlar lan askjfaskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Emaleth said: yannız pam'e dokunan karşısında beni bulur, ona göre! güçlerimizi birleştirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 pam su dislerinin arasindan otoban gecen hatunmuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bende basladim lan bu diziye. 2 haftada 3. Sezon 4. Bolume geldim. Lafayette jason ve jesesica su an beni dizide tutan etkenler. Bide queen var tabi ama onun yeri ayri cnms.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 5s 12bAnladığım kadarıyla Bill, Lilith'in kanı içtikten sonra öldü. Lilith Bill'in fiziksel formuna girdi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Valla orası muallak, seneye belli olur ne oldu ne olmadı. Ne desek boş şimdi, kitapları okuyanlar varsa anca birşey diyebilir sanırım. Russel'a yazık oldu, diziyi sırtlayan karakterlerden biriydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu dizi icin cok kotu diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Baskalarinin dinlemeden once 2 bolum dizimag den izleyip ilk sayfalardaki yorumlari okuyaydin iyiydi. Bak dizide kan var, vahset var, entrika var bide ustune sex var. Bi seylerini gormuyosun iste kalan hersey ortada. HBO sunnet dugunu cekse izlerim arkadas. O derece kaliteli yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 senko said: pam su dislerinin arasindan otoban gecen hatunmuydu Yok o sookie oyyyk boyyyk onu sevmiyoruz. Pam vampire barbie olan sarisin ablamiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yoğun ısrar ve tavsiye üzerine 2-3 bölüm izledim... bildiğin tvaylayt gibi bişey çıktı. sağa sola bakış atan genç kızların sevgilisi karizma vampir ve onu çok istesede habire trip atan hamurunda türklük olduğundan şüphelendiğim kız... 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hiç izlememiştim 4. sezona geldim, fena değilmiş. HOBO dizisi sonuçta boş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 4. sezon berbatmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 4 en bayık olanı evet. 5 te toparlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 4 te ne vardı ki? bende bayık diye hatırlıyorum ama ne olduğunu hatırlamıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi umut vermeyin. dizi hic bir zaman toparlamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar