aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hemen bitirme, haftada bire dusunce zorlaniyo insan.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 3 bölüm yayınladılar tee 12 sine attılar nese az kaldı bari.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bugün başladım 5. bölüm bitti hoş sürükleyeci ilk bölümünde vampirin dişlerini çıkarırken buffy deki gibi yüzü değişcek sandım hayal kırıklığına uğradım :( ufacık 2 diş ile vampir olmaz :X
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 o dislere takilan tek ben degil misim demek ki, ama her zaman sustali gibi gorunmuyo, bazen sanki firt diye uzuyomus gibi oluyo. bi de surati niye degissin yaa.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yahu suratı değişmesin zaten de o nası bi çıkış? "çıkip" ama gerisi nefis dizinin.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bence dizide gerçek kötü karakter eksiği var böyle her tarafından kötülük akan bi vampir istiyok dizide ki insan karakterler daha kötü lol
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 2-3 bölüm kötü vampirler vardıda mundar ettiler
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Flassh said: bugün başladım 5. bölüm bitti hoş sürükleyeci ilk bölümünde vampirin dişlerini çıkarırken buffy deki gibi yüzü değişcek sandım hayal kırıklığına uğradım :( ufacık 2 diş ile vampir olmaz :X katılıyorum, VAMPIR DEDIĞIN GUNESTE PARLAR ARKADASIM!
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ben de yeni başladım, 7 bölüm falan izledim sanırım. ARKADAŞ NE KADAR GÜZEL DİZİYMİŞ BU BE YA! HER BÖLÜMDE GARANTİ 2 SEKS SAHNESİ, OYNAYAN BÜTÜN HATUNLARIN MEMELERİNİ GÖRME ŞANSI... HELAL OLSUN YAPIMCILARA!
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Asteroth said: HER BÖLÜMDE GARANTİ 2 SEKS SAHNESİ, OYNAYAN BÜTÜN HATUNLARIN MEMELERİNİ GÖRME ŞANSI...OHA CİDDİMİSDİN !!! harbiden biyerden bulma lazım dizyi asd
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ilk bölüm özeti kısaca er kişi+hatun kişi seks er kişi+hatun kişi seks er kişi+hatun kişi seks ama sonradan biraz dururdu artık er kişi+hatun kişi ön sevişme belki seks
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yaz sezonu mecbur izliyoruz işte ama bu dizi de bazılarının beklentileri biraz fazla gibi geliyor bana. çok yavaş ilerleyen ve pek gelecek vaat etmeyen bir hikaye var bence.
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Seks ve yavaş giden hikayeden çok fazla şey var bu dizide. Southern bir kasabada vampirlerin yaşaması başlı başına bir olay. Merlot ve onun barı zaten ordaki ortamı gösterebilmek için koyulmuş zaten. Hikaye kitaptan alıntı zaten. Neyse güzel dizi, çok karıştırmazlarsa daha da güzel olucak.
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cenx said: o maryyann mıdır nedir bence o yaratık aslında o karı, o karıda iblis. iblis cıkaran hatunun kalbini sökende o. bende böyle düşünüyorum. ayrıca deborah ann woll ftw. ne güzel bir insan öyle yav.
alante Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 s2 e4 Lafayette'ye sevindim ya. Adam Eric'in kanını içince özüne döndü resmen. Koltuğa bile kaynadı. Sarah da kaşınıyor. Jason'ın gazabına uğrayacak haha.
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahahahaah Lafayette kopardı bu bölüm.
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yahu daha ing sub çıkmadan nasıl anlıyorsunuz adamların konuştuklarını.
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 elazulruby said: Yahu daha ing sub çıkmadan nasıl anlıyorsunuz adamların konuştuklarını. yıllarca bilgisayar oyunu oynamaktan felaket gelişti ingilizcemiz
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yıllarca bilgisayar oynamaktan da olsa güneylilerin aksanını anlaman imkansız da...
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi o deilde 11. dk da tarayla o deli kadının yaptığı muhabbet esnasında arkada türkçe bi türkü çalıyor :D
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 onu ben de dikkatle dinlemeye calistim ama surekli virvir konustuklari icin bisey anlasilmiyo.
Öne çıkan mesajlar