aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hemen bitirme, haftada bire dusunce zorlaniyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 3 bölüm yayınladılar tee 12 sine attılar nese az kaldı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bugün başladım 5. bölüm bitti hoş sürükleyeci ilk bölümünde vampirin dişlerini çıkarırken buffy deki gibi yüzü değişcek sandım hayal kırıklığına uğradım :( ufacık 2 diş ile vampir olmaz :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sustalı diş o rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 o dislere takilan tek ben degil misim demek ki, ama her zaman sustali gibi gorunmuyo, bazen sanki firt diye uzuyomus gibi oluyo. bi de surati niye degissin yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yahu suratı değişmesin zaten de o nası bi çıkış? "çıkip" ama gerisi nefis dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bence dizide gerçek kötü karakter eksiği var böyle her tarafından kötülük akan bi vampir istiyok dizide ki insan karakterler daha kötü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 2-3 bölüm kötü vampirler vardıda mundar ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Flassh said: bugün başladım 5. bölüm bitti hoş sürükleyeci ilk bölümünde vampirin dişlerini çıkarırken buffy deki gibi yüzü değişcek sandım hayal kırıklığına uğradım :( ufacık 2 diş ile vampir olmaz :X katılıyorum, VAMPIR DEDIĞIN GUNESTE PARLAR ARKADASIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ben de yeni başladım, 7 bölüm falan izledim sanırım. ARKADAŞ NE KADAR GÜZEL DİZİYMİŞ BU BE YA! HER BÖLÜMDE GARANTİ 2 SEKS SAHNESİ, OYNAYAN BÜTÜN HATUNLARIN MEMELERİNİ GÖRME ŞANSI... HELAL OLSUN YAPIMCILARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Asteroth said: HER BÖLÜMDE GARANTİ 2 SEKS SAHNESİ, OYNAYAN BÜTÜN HATUNLARIN MEMELERİNİ GÖRME ŞANSI...OHA CİDDİMİSDİN !!! harbiden biyerden bulma lazım dizyi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ilk bölüm özeti kısaca er kişi+hatun kişi seks er kişi+hatun kişi seks er kişi+hatun kişi seks ama sonradan biraz dururdu artık er kişi+hatun kişi ön sevişme belki seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yaz sezonu mecbur izliyoruz işte ama bu dizi de bazılarının beklentileri biraz fazla gibi geliyor bana. çok yavaş ilerleyen ve pek gelecek vaat etmeyen bir hikaye var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Seks ve yavaş giden hikayeden çok fazla şey var bu dizide. Southern bir kasabada vampirlerin yaşaması başlı başına bir olay. Merlot ve onun barı zaten ordaki ortamı gösterebilmek için koyulmuş zaten. Hikaye kitaptan alıntı zaten. Neyse güzel dizi, çok karıştırmazlarsa daha da güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cenx said: o maryyann mıdır nedir bence o yaratık aslında o karı, o karıda iblis. iblis cıkaran hatunun kalbini sökende o. bende böyle düşünüyorum. ayrıca deborah ann woll ftw. ne güzel bir insan öyle yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Intercourse with the Vampire lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 His first FANGBANG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 s2 e4 Lafayette'ye sevindim ya. Adam Eric'in kanını içince özüne döndü resmen. Koltuğa bile kaynadı. Sarah da kaşınıyor. Jason'ın gazabına uğrayacak haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahahahaah Lafayette kopardı bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yahu daha ing sub çıkmadan nasıl anlıyorsunuz adamların konuştuklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 elazulruby said: Yahu daha ing sub çıkmadan nasıl anlıyorsunuz adamların konuştuklarını. yıllarca bilgisayar oyunu oynamaktan felaket gelişti ingilizcemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yıllarca bilgisayar oynamaktan da olsa güneylilerin aksanını anlaman imkansız da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi o deilde 11. dk da tarayla o deli kadının yaptığı muhabbet esnasında arkada türkçe bi türkü çalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 onu ben de dikkatle dinlemeye calistim ama surekli virvir konustuklari icin bisey anlasilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar