vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 evet de öle tipler dizide kalici olmuyor hic nedense. godric de tanri gibi giris yapip, intahar etti mesela ezik. russel da gg olcek, yoksa dizi yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 russell gıcık. godric ise godlike idi. çok üzüldük gidişine ailecek. canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 xunn un dediğide doğruda russeli kolay kolay indiremezler.adam 3k direk.uçuyoda ilginç valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 su sookieye yardim eden werewolfun hepsinden fazla gideri vardi ya ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ben Godric'i tutmuştum ya, adam akıyordu. Bütün gün eski norse dillerini konussun ben dinliyim, dövmelerini orama burama yaptırayım, ohuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ama o adam olduğu sürece de aksiyon olamazdı gibi. sürekli olarak: enough! dont kill them! that blood is secret eric! şeklinde sürekli bayardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 evet biriken bölümleri de izledim. diyecek bir kaç şeyim var. spo -gayliklerden ben de çok sıkıldım, atladım oraları zira çok baydılar. jesus'la lafayette'nin her sahnesini sarıyorum gibi bişi. -dizideki en kıl karakter talbot'un ölmesine de sevindim epey. -dizideki vampir olarak yaşlılığı lorena çok iyi hissettiriyodu fakat çok çabuk öldürdü adi herifler. -jason'un ikinci sezondaki olayları sıkıyodu fakat şimdi izletiyor kendisini. -tara'da aynı şekilde ilk sezon iyiydi, sonra baymaya başladı. -hadley'in o iç çamaşırlarıyla olduğu sahne çok iyiydi, gideri var. -hoyt'un takıldığı kısa boylu kızın da deli gideri var aslında. -şu bayan flanagan ne zaman gözükecek diyordum, geldi sonunda. karizma kadın. -son olarak, jessica'ya daha çok zaman ayırın lan senaristler. ve bir soru, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Fatır, Brutır, Suğn. Fırk. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 god-ric zaten adamın ismi bile god :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yannız russel'da 3bin yıllık adam tipi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nasıl yok abi o jessicayı yada queeni desen anlarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bu dizi de baymak üzere. eskisi gibi geyik bile kalmadı dizide. şöyle büyük bir vampir savaşı çıkarsa belki kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 cemss said: that blood is secret eric! kan niye saklıymış? kim saklamış? ohhhh u mean sacred!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 vaniLLe said: su sookieye yardim eden werewolfun hepsinden fazla gideri vardi ya ah ah. şaka maka süper karakter, süper karizma, gideri de var eyvallah da bu karakterin adını halen örenemedim ben. altyazısız falan izliorm geçtiyse de unutmuşumdur şimdiye. geçti mi bunun adı bi yerlerde? werewolf daywalker it işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 alcide adamın adı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Cystein said: cemss said: that blood is secret eric! kan niye saklıymış? kim saklamış? ohhhh u mean sacred!!!!! ay pardon sacred olucak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 4gun icinde tum bolumleri izledim, bleh. Diziden cikarilmasi gerekenler , Tara ve anasi (irkci olicam ciddi ciddi) Sookie ve aptal vampir bill ( seni koruyacagim sook , ulan uc sezondur o kurtariyor seni) Sekil degistiren ve zirvaliklari (bar sahibi olarak kalabilir) Bardaki 2 cocuklu salak kari ve problemleri (nesin sen yahu neden varsin ? ) rezil kopek adamlar. Kalacaklar Eric ve hikayeleri arti yanindaki sadik hatun Lafayette ama vampir olarak, gayligi baydi Kral ve kralice jessica jason (artik buyu ve bir ise yara be adam) sirf sevisme sahneleri ile +18 ibaresi alan bir dizi gibi olmus, geri kalan tum hikayeler masallah 13 yasindakiler icin. bu cok dengesiz. savas ciksa belki kurtarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Kanuni said: 4gun icinde tum bolumleri izledim, bleh. Diziden cikarilmasi gerekenler , Tara ve anasi (irkci olicam ciddi ciddi) Sookie ve aptal vampir bill ( seni koruyacagim sook , ulan uc sezondur o kurtariyor seni) Sekil degistiren ve zirvaliklari (bar sahibi olarak kalabilir) Bardaki 2 cocuklu salak kari ve problemleri (nesin sen yahu neden varsin ? ) rezil kopek adamlar. Kalacaklar Eric ve hikayeleri arti yanindaki sadik hatun Lafayette ama vampir olarak, gayligi baydi Kral ve kralice jessica jason (artik buyu ve bir ise yara be adam) sirf sevisme sahneleri ile +18 ibaresi alan bir dizi gibi olmus, geri kalan tum hikayeler masallah 13 yasindakiler icin. bu cok dengesiz. savas ciksa belki kurtarir. tamam abi, hemen Alan Ball'a telefon ediyorum. Tövbe yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Tüm bölümleri oturup izlersen tabi suki çekilmez. Haftada 1 fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ben kendimi ciddiye almadim yazarken siz almissiniz , saolun var olun. Ustuste izleme degil sook igrenc bir kadin, cirkin ve cirkin iste. Ayrik disler, kucuk cipil cipil kara gozler, gotten bacakli cucelik, sinir bozucu hareketler ve ses tonu, sacma sapan kaslar, jessica olsa basim ustune. Bence tabii bu seveni vardir banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 sook ve tara hakikaten olmamalilar. oscari olsun olmasin bence kafadan bi casting basarisizligi. bi karakter bu kadar antipatik olamaz ayni. jessica ise oyle mi? adete bir siir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Sookie vs Tara için petition basarım abi ben. Hep diyorum, Sookie'nin dişleri diziyi öldürüyor benim için. O sesi... öff. Sookie'nin +18 sahneleri yerine daha fazla jessica istiyoruz. Lorena'yı da yeterince kullanamadılar. Moar Queen. Güzel kadınları kullanın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 öle demeyin kütür kütür suki, dişlerini yaptırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Suratını ve sesini de yaptırması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 jessica cidden güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar