vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bu tara ne cirkin bi hatun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 e bill gün ışığına çıkıyodu fragmanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ee çıktı zaten. Çıktılar daha dogrusu. Sophienin ağzına kuru ekmekle vurdu o were, sophie tam sookieyi emip bitirmek üzereyken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nasıl abi yok oyle bi sahne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Eksik olanını indirmissin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nas ya? bi daha ki bölümün trailerinda mi cikti? ayrica lorenanin bu bölümdeki oyunculuguna hayran oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 öle bisi yok ahmet, yeme bizi. gayet normal bitti müzigiynen bilmemnesiylen. eksik olsa cat die biterdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sir.Enis said: Cystein said: Üst spoya cevap ve ekstra bisiler iste Talbot kimi öldürüyor yahu. Adam sadece 700 yasında. Sookienin gotu fit fit atarken dönüp bir de coot ve kız arkadaşı hakkında "trash" yorumunu yapabilmesi = epic. Bı de anlamadığım tara nerden biliyor were'lerin v içtiğini falan ? talbot 700 yaşındayım demiyor ki 700 yıldır beraberiz diyor sanırım ? dönüştürücüsü oysa bilmem tabi + cidden homolardan nefret etmiyorum ama öpüşme sahneleri flnda biraz tiksindiriyor :/ e evet.3k yasindayim dedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 doğru lan bi an kafam çalışmadı. şaşkınım şaşkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 taranın vampiri ölmedi dimi?öldümü lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 su kafa cevrilen bolum adını biri yazabilir mi buraya. yanlıs izlemiyim bosuna kalanları. tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kafa cevirilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 barbu said: su kafa cevrilen bolum adını biri yazabilir mi buraya. yanlıs izlemiyim bosuna kalanları. tsk s03e03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benim verdigim bolum degil "sezon 3" traileri. bi sonraki bolumden sahneler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 vaniLLe said: Sir.Enis said: Cystein said: Üst spoya cevap ve ekstra bisiler iste Talbot kimi öldürüyor yahu. Adam sadece 700 yasında. Sookienin gotu fit fit atarken dönüp bir de coot ve kız arkadaşı hakkında "trash" yorumunu yapabilmesi = epic. Bı de anlamadığım tara nerden biliyor were'lerin v içtiğini falan ? talbot 700 yaşındayım demiyor ki 700 yıldır beraberiz diyor sanırım ? dönüştürücüsü oysa bilmem tabi + cidden homolardan nefret etmiyorum ama öpüşme sahneleri flnda biraz tiksindiriyor :/ e evet.3k yasindayim dedi zaten. 3k diyen king talbot uzun saçlı olan wife hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 çok güzel gidiyor ya dizi. http://www.truebloodtr.com/wp-content/uploads/sookie-hospital.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 spoiler hazır hastaneye girmişken dişlerini düzeltsinler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 simdi izlemedigim bolumleri izledim. super gidiyor dizi ama yetmiyor resmen. 6.bolum eric feci bi plan yapmıs gibi. bill de surekli acıların cocugu ya. paso olucek duruma dusuyor. kac yasında bu bill. cok mu dandik vampir nedir? eric kadar olmasını beklemiyorum ama az da olsa guclu diye dusunuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 100-150 küsür yasinda bill diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Sookie her bölümde en az 10 kez tehdit savurup 15 kez kıçının üstüne geri oturtulmaya doyamadi gitti. Neye neyine guveniyosun ya? Hele o boş salak gözleri... Böyle sağlam bı tokat atıp doğru yola sokucaksin... Bu arada tara resmen leş yahu çok kötü. Samle sevisirkene sami oynayan eleman "dizinin en tas kıziyla sevisiorm huhu" falan demişti. Amerikalılar ne midesiz lan orda jessica varken bill in makeri varken adı her neyse... Atarlandim gece gece. Bu arada crystal ne ayak ya var mı teorisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Crystal kitap spoilerı Crystal hatta onun yaşadığı Hotshot taki bütün herkes were-panther aslında. Böle dışardan kimseyle fazla bağları olmadan ve paso aile içi ilişkiyle çoğaldıklarından artık genleri bozulmuş insanlar yaşıyor genel olarak orda. Crystal da liderlerinin kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Hiç acımadan tıkladım spoya. O yönlerde bir seyler olduguna dair bi ipucu verildi zaten son bölümde ama spesifik olarak ne olduunu anlamamıştım saols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 nerde ya 7. bölüm?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar