aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 omege final cikti. suki, allahin elcisi filan cikicak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Worship bitches! Tam böle Cliffhangersız biticek derken coss die aldılar Bill'i :D Eric'in bi parmağı var heralde Bill'in olayında. Onun haricinde Sam'in hakiki ailesi de Werewolf çıkabilirler belki. Eggs'in ölmesi çok iyi oldu ^^ Birde hani ölümsüzdü Mary Ann. Sam hareket iiydi tabii direk kalbini çıkarıp parçaladı attı. Ayrıca Bridesmaid Lafayette ahauhahaha Kraliçede Eric için bnm Queendom'um daki en yaşlı vampirsin dedi. Acep başka krallar yada karliçeler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Final meeh. Maenad'ı güzel sonlandırmışlar ama böyle uzuun uzun. Bill sahneleri çok iyi ama Bill GG. Vampir dövüşü yok malesef çünkü senaristler kitap mitap dinlemiyor. JESSICA (tu) Kraliçe progamer said: Kraliçede Eric için bnm Queendom'um daki en yaşlı vampirsin dedi. Acep başka krallar yada karliçeler var mı? Var tabii, bu Louisiana bölgesinin kraliçesi. Ve muhtemelen bunun gibi kıytırık birşey değiller malum, Eric bile bundan güçlü. Ama powerplay falan boşverin bu dizi bu gidişle kavga dövüş göstermeden bitecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 lan 720p si çıkmadı kafayı yiyecem. indirmek istemiyorum 350mb lığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 queen ben bilmem queen yatırdı eric i yere. üstte olan kazanır. sildim seni eric gözümde bittin benim için. yılların karizması dedik gitti hatundan dayak yedi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ama küpe yaparım dedi. Korktu çocuk... Zaten belli var bir emoluk, Godric giderken iki göz iki çeşme. Bir de Bill'e bak. Kapı gibi adam be. Bıraksalar "hadi Allah kabul etsin" deyip Sam'i kendi kesecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi shapeshifterlar sadece gördükleri hayvanlara dönüşemiyor muydu ? sam nasi dönüştü o hayvana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yolda giderken okuz ciftliginde durmuslardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Sam'in yaptığını Bill veya Eric otuz kere yapabilirdi. Sam yapınca daha şık oldu tabii de alışık değilim böyle dayak yiyen vampirlere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 212 nedense hic begenmedim son bolumu. guya son anda aciklanip izleyiciyi hayran birakan final yapmislar mary ann olayina, ama cok sonuk kalmis. bunun disinda hic bi muhabbet de sarmadi, bitse de gitsek dedim surekli. en outdoor sahne bile "ben studyoyum" diye bagiriyodu zaten. 3. sezonu izliycegmi sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 arcane said: Final meeh. +1 oldu da bitti maaşallaha geldi biraz ama neyse, güldüüük eğlendik, bir sezonun daha sonuna geldik. gerizekalının başkanı eggs gitti iyi oldu. ama onun gidişiyle gerizekalının cumhurbaşkanı jason'ın başı türlü belalara girer mi acaba? girmez gerçi, 3. sezonda bu sezonun kaosunu unutacak kasaba gibi duruyo. gerizekalının yaveri andy iyi toparladı. dizinin sıkıcı vampir bill'in kurtuluş savaşına dönecek olması, sookie'nin maymun suratıyla mıymıy ağlama ihtimalleri filan canımı sıkıyor azıcık ama yani başka türlü aksiyon nerden gelecek di mi? bi noktada kraliçe ile sookie karşı karşıya geldiğinde sookie hanımkızımızın olayını tam olarak anlayabilir miyiz acaba? insan diilmiş, onu anladık da neymiş onu bilemedik. herhalde bir dahaki sezonda burdan yürürüz. ha bu arada jessica (tu) evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hiç sevmedim finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben de hiç beğenmedim. dizi zaten gittikçe düşüyor gözümden, ilk sezonda böyle ortamı tanıyorduk değişikti felan merak ediyordu insan. 2.sezonda şu maryann dalgasından hiç zevk alamadım. bence 60 dakikalık bir dizi değil bu, 40 dakikaya sıkıştırsalar iyi olur çok yavaş ilerliyor 3.sezon çıktığında saldırmam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ben finali beyendim. Gayet de heyecanla izledim. Biz çok konuşup çok spekülasyon yaptığımız için bize heyecanlı gelmiyor malesef. Aynı House'un sezon finalinde olduğu gibi. O kadar çok yorum yapıldı ki haliyle olacaklar belliydi. Trueblood da aynı şekilde bence. Yine de çok ilginç sahneler vardı. Bazı karakterlere gıcık olmuşsunuz gördüğüm kadarı ile. Bu bile ne kadar çok bağlandığınızı gösterir diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bir kaç sezon 3 spoilerı Bir dahaki sezonda Mississippi kralını görecekmişiz hatta bizim kraliçe ilede bir olayı olacakmış. Onun dışında Alcide adlı bir werewolf da gelcekmiş diziye. Ayrıca bir kaç yeni vampir de katılacak kadroya demiş Alan Ball. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 twitter'da demiş birisi said: EmmaFranzen Just watched True Blood, why do they spell "Eric" with a "C"? he's swedish, it should be "Erik" :S ?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 dizi katlanır kılan yegane hatun gitti, iyi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Northman olan soyadı ne olmalı peki? lol. Eric'in döneminde latin alfabesinin kullanılmaması da ayrı bir husus :P Amerikalı olmuş hepsi işte, ondan öyle isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "mississipi kraliyim", "dallas serifiyim" geyiklerini hic yapmasalar super olcakmis. kendi caplarinda evcilik oynuyolarmis gibi gorunuyo. ne krali ne kralicesi hocam? kral olcaksan ulkeye ol. ne oyle "bu kadarini becerebildim" der gibi. ben de ankara/cukurambar imparatoruyum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sookie karakterine fena halde uyuz oluyorum ya o iğrenç suratıyla kadraja her girdiğinde bir tokat atmak geliyor içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yalnız değilsin ben bildiğin anane gibi yaşıyorum dizide o girince, bi ton küfür ediyorum saydırıyorum falan valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Sookie'nin olayı, kitaptan öğrenilen bilgi dolayısıyla aşırı spoiler istemeyen okumasın 6. kitapta ve 8. kitapta açıkladığına göre, Sookie ve Jason'ın büyük büyük babası peri (fairy) prensidir, dolayısıyla kardeş olduklarından ikisinin kanında da 1/8 oranında fairy kanı var. (Az çok genetik bilgisi olan anlar sanırım).. Kitapta kraliçenin korumasından biri (Andre sanırım) Sookie peri kanı taşıdığını biliyor mu der kraliçeye (gerisini yazmiyim iyice spoiler dolmasın, kitaptan okuyabilirsiniz), biz de o şekilde öğreniriz :Pp Yalnız Sookie aslında insan, peri değil ama peri kanı nedeniyle bazı perisel özellikleri var :P bu da tamamen peri olmadığından bazı özelliklerini alarak ortaya çıkıyor; mesela sookie'de zihin okuma şeklinde. bi de mary ann'e dokununca ışıması peri kanı ile ilgili. aynı şekilde jason'da da peri kanı var ama onun özellikleri farklı, ona fairy charm geçmiş, dizide bahsedilmedi bugüne kadar ama belki açıklanır; onun da kadınları bu yeteneği sayesinde kolayca baştan çıkardığı söyleniyor kitapta.. Bu arada vampirlerin peri kanına karşı zaafı olduğundan sookie'nin kanının farklı olduğunu hissedebildiği söyleniyor, ama ilginçtir jason'a karşı bir ilgileri olmadı. galiba onu bir keresinde barın önünde eric'in kadın koruması kokladı filan ama perisel bir şey görmemişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sookie ve tara olse, dizi nefes alacak, rahatlayacak hani ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 2 haftada bitti 2 sezon, şimdi bekle bakalım 9 ay, aferim bana. Sanırım kitapları alıp okuycam yavaş yavaş. Anlamadım Yalnız anlamadığım bişi var. Queen neden Eric aracılığıyla neden La Faggota V sattırıyor ?? Yorumlar Jessica ne güzel iyi vamp olmuştu ya, şimdi onu bunu ısıracak. Bana sonu kazıkla bitecek gibi geldi nedense. Şu ana kadar bir trajedi yaşanmadı yalnız dizide. Bütün sevilen karakterler hayatta, birileri 3. sezondan sonra GG olabilir gibi geldi Bir de Jason Stackhouse, kardeşim 2 dakika uzak dur beladan, kadınlardan ya. Ne ruh hastası adammışsın kardeşim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yetki karmasasi evet 2 sezonu da izledim bitirdim, içimde kalan soru şudur: bizim godric 1800 yaşında aşağı yukarı : sheriff eric 1000 yaşında : sheriff 1. sezonda gördüğümüz magister inquistion zamanında train aldım diyor yani aşağı yukarı 800-900 yaşında filan diye sıksak? nasıl iş bu? hadi traindne çok önce vampirdi vs desen hiç sanmıyorum godric'ten yaşlı olduğunu benim kaçırdığım bişi mi var? godric niye sheriff? adam firavun kankası filan heralde. older than your jesus herif :D en baba yetkililerden biri olması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar