Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Worship bitches!

Tam böle Cliffhangersız biticek derken coss die aldılar Bill'i :D
Eric'in bi parmağı var heralde Bill'in olayında.

Onun haricinde Sam'in hakiki ailesi de Werewolf çıkabilirler belki.

Eggs'in ölmesi çok iyi oldu ^^

Birde hani ölümsüzdü Mary Ann. Sam hareket iiydi tabii direk kalbini çıkarıp parçaladı attı.

Ayrıca Bridesmaid Lafayette ahauhahaha

Kraliçede Eric için bnm Queendom'um daki en yaşlı vampirsin dedi. Acep başka krallar yada karliçeler var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

Final meeh.

Maenad'ı güzel sonlandırmışlar ama böyle uzuun uzun.

Bill sahneleri çok iyi ama Bill GG.

Vampir dövüşü yok malesef çünkü senaristler kitap mitap dinlemiyor.

JESSICA (tu)

Kraliçe

progamer said:
Kraliçede Eric için bnm Queendom'um daki en yaşlı vampirsin dedi. Acep başka krallar yada karliçeler var mı?

Var tabii, bu Louisiana bölgesinin kraliçesi. Ve muhtemelen bunun gibi kıytırık birşey değiller malum, Eric bile bundan güçlü. Ama powerplay falan boşverin bu dizi bu gidişle kavga dövüş göstermeden bitecek...

Sosyal ağlarda paylaş

212

nedense hic begenmedim son bolumu. guya son anda aciklanip izleyiciyi hayran birakan final yapmislar mary ann olayina, ama cok sonuk kalmis. bunun disinda hic bi muhabbet de sarmadi, bitse de gitsek dedim surekli. en outdoor sahne bile "ben studyoyum" diye bagiriyodu zaten. 3. sezonu izliycegmi sanmiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Final meeh.

+1

oldu da bitti maaşallaha geldi biraz ama neyse, güldüüük eğlendik, bir sezonun daha sonuna geldik.

gerizekalının başkanı eggs gitti iyi oldu. ama onun gidişiyle gerizekalının cumhurbaşkanı jason'ın başı türlü belalara girer mi acaba?
girmez gerçi, 3. sezonda bu sezonun kaosunu unutacak kasaba gibi duruyo. gerizekalının yaveri andy iyi toparladı.

dizinin sıkıcı vampir bill'in kurtuluş savaşına dönecek olması, sookie'nin maymun suratıyla mıymıy ağlama ihtimalleri filan canımı sıkıyor azıcık ama yani başka türlü aksiyon nerden gelecek di mi? bi noktada kraliçe ile sookie karşı karşıya geldiğinde sookie hanımkızımızın olayını tam olarak anlayabilir miyiz acaba? insan diilmiş, onu anladık da neymiş onu bilemedik. herhalde bir dahaki sezonda burdan yürürüz.

ha bu arada

jessica (tu) evet

Sosyal ağlarda paylaş

ben de hiç beğenmedim.

dizi zaten gittikçe düşüyor gözümden, ilk sezonda böyle ortamı tanıyorduk değişikti felan merak ediyordu insan.

2.sezonda şu maryann dalgasından hiç zevk alamadım.

bence 60 dakikalık bir dizi değil bu, 40 dakikaya sıkıştırsalar iyi olur çok yavaş ilerliyor

3.sezon çıktığında saldırmam yani
Sosyal ağlarda paylaş

Ben finali beyendim. Gayet de heyecanla izledim. Biz çok konuşup çok spekülasyon yaptığımız için bize heyecanlı gelmiyor malesef. Aynı House'un sezon finalinde olduğu gibi. O kadar çok yorum yapıldı ki haliyle olacaklar belliydi. Trueblood da aynı şekilde bence. Yine de çok ilginç sahneler vardı. Bazı karakterlere gıcık olmuşsunuz gördüğüm kadarı ile. Bu bile ne kadar çok bağlandığınızı gösterir diziye.
Sosyal ağlarda paylaş

Sookie'nin olayı, kitaptan öğrenilen bilgi dolayısıyla aşırı spoiler istemeyen okumasın

6. kitapta ve 8. kitapta açıkladığına göre, Sookie ve Jason'ın büyük büyük babası peri (fairy) prensidir, dolayısıyla kardeş olduklarından ikisinin kanında da 1/8 oranında fairy kanı var. (Az çok genetik bilgisi olan anlar sanırım).. Kitapta kraliçenin korumasından biri (Andre sanırım) Sookie peri kanı taşıdığını biliyor mu der kraliçeye (gerisini yazmiyim iyice spoiler dolmasın, kitaptan okuyabilirsiniz), biz de o şekilde öğreniriz :Pp

Yalnız Sookie aslında insan, peri değil ama peri kanı nedeniyle bazı perisel özellikleri var :P bu da tamamen peri olmadığından bazı özelliklerini alarak ortaya çıkıyor; mesela sookie'de zihin okuma şeklinde. bi de mary ann'e dokununca ışıması peri kanı ile ilgili. aynı şekilde jason'da da peri kanı var ama onun özellikleri farklı, ona fairy charm geçmiş, dizide bahsedilmedi bugüne kadar ama belki açıklanır; onun da kadınları bu yeteneği sayesinde kolayca baştan çıkardığı söyleniyor kitapta..

Bu arada vampirlerin peri kanına karşı zaafı olduğundan sookie'nin kanının farklı olduğunu hissedebildiği söyleniyor, ama ilginçtir jason'a karşı bir ilgileri olmadı. galiba onu bir keresinde barın önünde eric'in kadın koruması kokladı filan ama perisel bir şey görmemişti :P

Sosyal ağlarda paylaş

2 haftada bitti 2 sezon, şimdi bekle bakalım 9 ay, aferim bana.
Sanırım kitapları alıp okuycam yavaş yavaş.

Anlamadım

Yalnız anlamadığım bişi var. Queen neden Eric aracılığıyla neden La Faggota V sattırıyor ??

Yorumlar

Jessica ne güzel iyi vamp olmuştu ya, şimdi onu bunu ısıracak. Bana sonu kazıkla bitecek gibi geldi nedense.

Şu ana kadar bir trajedi yaşanmadı yalnız dizide. Bütün sevilen karakterler hayatta, birileri 3. sezondan sonra GG olabilir gibi geldi

Bir de Jason Stackhouse, kardeşim 2 dakika uzak dur beladan, kadınlardan ya. Ne ruh hastası adammışsın kardeşim ya.

Sosyal ağlarda paylaş

yetki karmasasi

evet 2 sezonu da izledim bitirdim, içimde kalan soru şudur:

bizim godric 1800 yaşında aşağı yukarı : sheriff
eric 1000 yaşında : sheriff

1. sezonda gördüğümüz magister inquistion zamanında train aldım diyor yani aşağı yukarı 800-900 yaşında filan diye sıksak? nasıl iş bu? hadi traindne çok önce vampirdi vs desen hiç sanmıyorum godric'ten yaşlı olduğunu

benim kaçırdığım bişi mi var? godric niye sheriff? adam firavun kankası filan heralde. older than your jesus herif :D en baba yetkililerden biri olması gerekmiyor mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...