Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bunda vampir queen tipi yokki vampir queen dediğin biraz gothiç biraz seksi at gibi hatun olur yani benim kafamda öyleydi dağıldı gitti tüm hayallerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Asıl ben 10. bölüm başladığında giren müziğe bittim o kadar da aradım bulamadım bölümü başa sarıp sarıp dinliyorum. Hatta dur bak gene bi dinleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Jace Everett - Bad Things'i diyorsan ve hic bi yerde bulamiyorsan Youtube to Mp3 Converter gibin bi programla cekebilirsin. ben de öyle yaptim, kaliteli oluyo yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Flassh said: bunda vampir queen tipi yokki vampir queen dediğin biraz gothiç biraz seksi at gibi hatun olur yani benim kafamda öyleydi dağıldı gitti tüm hayallerim :( o da çok klişe olur be, sıradan vampir dizisi olmamak için biraz kasıyolar sanırm. majestelerinin diziye has farklı bi havası olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 vaniLLe said: Jace Everett - Bad Things'i diyorsan ve hic bi yerde bulamiyorsan Youtube to Mp3 Converter gibin bi programla cekebilirsin. ben de öyle yaptim, kaliteli oluyo yine de. Yok bad things değil Bölüm 10 giriş bölüm başlar başlamaz sookie ile giren arkafon müziği ericle olan rüyasındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Nathan Barr-Unknown score ayrıca şöle bi güzellik yapıyım, :P burda bütün bölümlerde çalan şarkıları bulabilrsiniz, güzel de update ediyolar. True blood wiki edik: yanlış vidyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Oh oh çok saol 7thBreath sana 5 milyon +rep fasdasd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 başroldeki kız çok itici.ifrit oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ohaaaaaaa....Abi 2x11 yardı geçti ya. Süper, A+, would watch again. Eric Uçtu uçtu Eric uçtu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Good luck with your diet mı dedi ne dedi. Koptum orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Good luck with your limited diet dedi galiba, insandan beslenmeyi tercih etmiyor oluşuna atfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 alo spoiler vermeyin! daha izlemedim, simdi indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 progamer said: Vampire Queen resimleri merak edenler için oy oy daş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=U1Oh1qFYzGc Sezon finali niye 13 Eylülde yahu. 2 hafta beklicez şimdi. Teacup Humans Bu bölüm Queen ve Eric yönettiler. Aslında ilerki bi zaman Queen Sookie'nin ne olduğunu söyler belkin. Hani Godric'ten fln yaşlıdır heralde Queen olduğuna göre. Bide şu yaşlı vampirlerin bi aksiyonunu görsek. Gçen sezonki Magistrate sonra Queen, Godric fln. Çok güçlüyüz diye geziyorlar ama hiç bi olaylarını göremedik ^^. Birde Eric ile Bill yan yana durunca Bill Eric'in yanında hobbit gibi kalıyor. Ne boy varsa artık Eric te :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 1.93 felan boy var adamda olacak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 queen eric ve bill hakkında en güzel tespiti yapmıştır. boru mu boşuna queen olmamış. "you two really should just fuck each other and get it over with. i can watch" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Kötü bölüm ama kraliçe süper olmuş (tu)(tu) Eric uçtu ama böyle levitate falan değil bildiğin Superman, WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Queen <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 arcane said: Kötü bölüm ama kraliçe süper olmuş (tu)(tu) Eric uçtu ama böyle levitate falan değil bildiğin Superman, WTF götü kalktı eric in :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 of hakkaten kötü bi bölümdü. aman aman erice cicekli bluz bile yakismis. queen tas. sookie ve salak liseli kiz tripleri, aman amaan. eric ucabiliyomus, vay anasini. kari parmadigini kesti, oha. iste böyle bayik bi bölümdü, hic bi action yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kraliçenin ayakkabıları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 peeh kötü bölümdü tek ilgimi çeken, Eric uçuyor laan. 13 Eylülü bekliycez şimdi güzel final yaparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 UUUUUuuuu şu bölümden sonra artık dayanamadım ve google'da yaptığım kısa bir araştırmanın sonunda true blood aleminde werewolfların mevcut olduğunu öğrendim. hatta kitapların sırasına göre gelecek sezonda görmemiz gerekirmiş ve daha da hatta werepanther diye bişeler ve bunların kasabası varmış. o yumurta tara'nın neresinden çıktı, bu da bir merak konusu. ve diyebilirim ki, vampirlerin hepsi çok bayık. kraliçe dedi ki zaten demeyin. ciddi veriler üzerinden elde edilen sonuçları paylaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Wikipedia'dan baktım da,şu ana kadar yayınlanmış 9 kitap var. 10. yolda. Böyle giderse 8 yıl daha izleyeceğiz. Yazıktır ya 8 yıl çok fazla. kış dizisi yapsalar da çabuk bitirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 amma sosyal mesaj verdiler bu bölüm sookinin kuzeni ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar