toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bence d&r gecen seneden ders cıkarmıstır. ayrıca d&r'ın yasadıgı sıkıntıdan sonra diger dukkanlar fazlaca getirebilirler. bu yuzden ertesi gun almaya gittiğimizde sorun yasayacagımızı dusunmuyorum. ama bi de oyuna gece baslamak var :) pati camp yaparsak da guzel olabilir o gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Evet. Cevahir'in önünde gene sabah bekleyeceğiz topluca, gene güvenlikçileri devirip pata küte kepenklerinin daha yarısı açılmış D&R'a dalacağız güruh olarak... Görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 en sakini nişantaşı citys içindeki büyük d&r olur diye düsnüyorum.. kesin getirirler bolbol :) ama zaten adamlar warhammer'a bu kadar abandılarki yarisi hala duruyo kesinlikle warcraft'a bu sefer hazirlikli olurlar adam malesef kalmadı demiyeceklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arkadaşlar geçen sefer "akşam" sadece 2 d&r açıktı bu d&r lardan birinde camp yapcaksak toplaşalım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hmm toplaşalım evet :) araya girip abi ben mage kascam hangi specte kasayım die bir soru yöneltcem. siz biribirinizi yerken oyunu sizden önce alicam yih yih yihhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sorma onu sormaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 mage fire mi frost mu kasılır.. hunter mi hızlı ruj mu drood mu mage mi hızlı lvl kasar.. kim daha iyi tank warrior mu pala mi drood mu RMD RMP mi daha iyi yoksa WL-R-D ile iş görür mü ? 1v1 de kim gral ? siz bu soruları tartışa durun ben 80 leyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 topic yatar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kilit gelioo kilit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=269&products_id=1933 Ödemeyi yapiyorsun. 20 dakika içinde senin kontak kuruyorlar ve key emailliyorlar. Gayet şık. ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kutu diyoruz kamp diyoruz pati diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 inv meh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 O zaman ben derim ki lan party ezer!!! Ordan çıkar kampımızı yaparız sonra cd lerimizle adekse döner orda başlarız kalabalık gruplar halinde müthiş eğlenceli olur ilk questleri de beraber yaparız falan hoş olur :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 TBC'yi oyunun kendi sitesinde alabiliyordunuz aten Wotlk de böyle olur gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kutu diyoruz KUTU! bu arada ben anadolu yakası icin hakkaten organize edicem biseyler eger aral'dan preorder falan imkanımız olmazsa. bi tane turuncu paticik yazılı kagıt da print edicem, toplastıgımız yere bantlıycam. olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 DnR farmlıyacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gold la konustum 13 ünde alıorum kutularımı :) gidin ayırtın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ciddi misin? nasıl ayırttın, yani orda calısan biri ile mi anlastın yoksa gold'un herkese sundugu bir olay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 arkadaşım var goldda.. dedim 3 tane alıcam. daha önce baya bi alışveriş yaptığımdan dolayı ayırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 e abicim bizim yokki öyle ayrıcalığımız hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ya gece gece kufur ettireceksin simdi, gidin ayırtın diyosun bi de cıx cıx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi gold altunizadeye gidin. verin parasını ayırın diyin. adamlar hayır mı diyecek? ayıracaklar.. deneyin.. yada en kötü gidin 13 ünde alın ordan. çoğu insan satılıo mudur lan die düşünecek siz gidip alıcaksınız bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 13 u 00.00 da oyunu alamadiktan ayirtsan ne yazar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Miraul said: 13 u 00.00 da oyunu alamadiktan ayirtsan ne yazar :) ha o olayı diosan camp FTW. 9 saat sonra alsan bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk 80 e kasiyorsan farkedior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar