Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rezalet WOTLK ön sipariş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence d&r gecen seneden ders cıkarmıstır. ayrıca d&r'ın yasadıgı sıkıntıdan sonra diger dukkanlar fazlaca getirebilirler. bu yuzden ertesi gun almaya gittiğimizde sorun yasayacagımızı dusunmuyorum.

ama bi de oyuna gece baslamak var :)
pati camp yaparsak da guzel olabilir o gece.
Mesaj tarihi:
Evet.

Cevahir'in önünde gene sabah bekleyeceğiz topluca, gene güvenlikçileri devirip pata küte kepenklerinin daha yarısı açılmış D&R'a dalacağız güruh olarak...

Görebiliyorum.
Mesaj tarihi:
en sakini nişantaşı citys içindeki büyük d&r olur diye düsnüyorum.. kesin getirirler bolbol :)
ama zaten adamlar warhammer'a bu kadar abandılarki yarisi hala duruyo kesinlikle warcraft'a bu sefer hazirlikli olurlar adam malesef kalmadı demiyeceklerdir
Mesaj tarihi:
hmm toplaşalım evet :) araya girip abi ben mage kascam hangi specte kasayım die bir soru yöneltcem. siz biribirinizi yerken oyunu sizden önce alicam yih yih yihhh
Mesaj tarihi:
mage fire mi frost mu kasılır..

hunter mi hızlı ruj mu drood mu mage mi hızlı lvl kasar..

kim daha iyi tank warrior mu pala mi drood mu

RMD RMP mi daha iyi yoksa WL-R-D ile iş görür mü ?

1v1 de kim gral ?

siz bu soruları tartışa durun ben 80 leyim..
Mesaj tarihi:
O zaman ben derim ki lan party ezer!!! Ordan çıkar kampımızı yaparız sonra cd lerimizle adekse döner orda başlarız kalabalık gruplar halinde müthiş eğlenceli olur ilk questleri de beraber yaparız falan hoş olur :D:D
Mesaj tarihi:
kutu diyoruz KUTU!
bu arada ben anadolu yakası icin hakkaten organize edicem biseyler eger aral'dan preorder falan imkanımız olmazsa. bi tane turuncu paticik yazılı kagıt da print edicem, toplastıgımız yere bantlıycam. olur mu?
Mesaj tarihi:
abi gold altunizadeye gidin. verin parasını ayırın diyin. adamlar hayır mı diyecek? ayıracaklar.. deneyin.. yada en kötü gidin 13 ünde alın ordan. çoğu insan satılıo mudur lan die düşünecek siz gidip alıcaksınız bu kadar basit
  • Yeni Oluştur...