Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Chat kanalı yaratma gibi birşey var mı? Uğraştım ama bulamadım. Yani HEDEHO diye bir kanal olsa senin guilde olanda olmayanda solo olanda orda yazılanı çizileni okuyabilse görebilse gibi bişi mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 /channeljoin dashak absocum da, wowdaki chatmod gibi bir olay yok, sticky olarak kalmıyor kanal; hatta relogladığımda kanala girmemişti bile diye hatırlıyorum, öyle bir sıkıntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yani her log in oldugumda /channeljoin dashak komutunu yazması yeterli o kanala girecek olanların degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İşte eet, kanala girmek için o komutu yazıolar; sonrasında wow gibi kanal numarası yazarak çözülüo olay da, dediğim gibi sticky olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 neyse gene hiç yoktan iyidir, iyi oldu öğrendiğimiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben dashak die kanalda yazmam yalnız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kütlem kütlenden büyük gökhan, anlatabiliyor muyum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 absocugum ac abı bır macro her seferınde tıklarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ya iyi de kanala nasıl mesaj atıyoruz, onu beceremedik. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 genelde her zoneda sadece 1 kanal mevcut olduğunu varsayarsak; kuracagınız kanal 2 nolu kanal olur. /2 yazıp konususrsanız oluşturdugunuz kanala gider tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok onu da denedim ama yaramadı işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kanalı açtık hatta kendi çapımızda konuştuk da ama karşıdan bizi gören olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar