Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 said: KEÇİÖREN’de içki sattığı gerekçesiyle bir büfecinin zabıtalarca dövülmesinin ardınan, Çankaya’da içki satan bir market saldırıya uğradı. Turan Güneş Bulvarı üzerinde, polis karakoluna 300 metre uzaklaktaki Çiftlik Market’in sahibi Müslüm Göksu’nun burnunu kıran üç saldırgan, müşterileri de içki almamaları yolunda tehdit ettikten sonra, "Şikayetçi olursanız burayı tararız" diyerek kaçtı. Markette bulunan kameraların kaydettiği saldırıyla ilgili olarak Göksu, Yıldız Polis Karakolu’na başvurarak şikayetçi oldu. Göksü, karakoldaki ifadesinde olayı şöyle anlattı: İçki alanlara da taciz "Marketin sahibiyim. Saat 02.00 sıralarında, daha önce simalarını tanıdığımız müşterilerimizden olan Haluk, Nedim ve ismini bilmediğim üçüncü şahıs marketimin önünde içki alan müşterilerimizi taciz ettiler. Ekmek aldıktan sonra bana da ’Neden içki satıyorsun’ dediler. ’İsteyen içer istemeyen içmez; zorla kimseye birşey satmıyorum’ dedim. Marketten dışarı çıktılar. Bir anda ne olduğunu anlayamadım. ’Mübarek gün sen neden içki satıyorsun?’ deyip içeriye girdiler. Bir de küfür ettiler ’Sizin kökünüzü kazırım haritadan silerim. Sizi evinizden alırım, senin ananı avradını s... Sülaleni s...’ dediler. Sonra sağı solu dağıtıp ellerine geçirdikleri şişeleri bana ve işçim Halil İbrahim Serben’e atmaya başladılar. Haluk K.’nın amcasının oğlu arkamdan dolandı ve bize ait bıçağı tezgáhtan alarak boynuma dayadı. ’Keserim, öldürürüm. Gerekirse burayı tararım’ dedi. Ben Nedim isimli şahsın belinde tabanca gördüm. Attıkları votka şişesi kafama isabet etti. Ayrıca tekme ve yumrukla beni ve işçimi darp ederek gittiler. Markette kamera olduğunu anlayınca geri gelip kamera görüntülerin istediler ve ’Vermezseniz keleşle tararım burayı’ dediler. Kamera kayıt cihazını bulamadan polis otosunu görünce gittiler. Polisi sakın aramayın Giderken de ’Polise bildirmeyeceksiniz’ dediler. Market sahibi Göksu, saldırganların marketten içki alan gençleri taciz ettiklerini de söyledi. Göksu, "Alkollü içki alan gençlere de ’Ramazanda ne içkisi içiyorsunuz lan’ diyerek azarladılar. Gençler karşılık vermedi. Ama arkalarından gidip kapının önünde de içki alan gençlere ’Si... gidin, ramazanda içki içiyorsunuz it oğlu itler’ diye bağırdılar" iddiasında bulundu. Kamera kayıtlarında ise iki genç kızın saldırı sırasında yaşadığı şok gözleniyor. Görüntülere göre, genç kızlar, önce tezgahın arkasına sonra da merdivenlerden aşağıya inerek bodrum katına gizlenip olaydan kurtuluyorlar. 1.5 dakika süren dehşet MARKETİN güvenlik kamerasının 1 dakika 46 saniye süren kayıtlarında, üç kişinin hem market sahibini hem de çalışanını darp ettiği ve marketi dağıttığı açıkça görülüyor. Üç kişi marketi dağıtırken siyah montlu biri ekmek bıçağı ile Göksu’nun üzerine yürüyor. Takım elbiseli kişi de şişeleri Göksu’ya fırlatıyor. Saldırganlar daha sonra marketten çıkıp uzaklaşıyor. RTE nin demeçleri işe yaramış gözüküyor gerçekten içki içmeyenler için yaşaması çok zor oldu bu ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 içip saldırmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ulan ne kolay şu ülkede hükümet düşürüp hükümet kurmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu adamlar yakalanırsa ozaman bu işi yapanlar dinci vs derim yok eğer bu işi yapanlar yakalanmassa akp alehine şerefsizlik yapan karşıtlar derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bunlar mı müslüman şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 müslümanlıktan önce; bunlar insan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bunlar da olmasa din elden gidecek...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Her önüne gelenin yaptığı hayvanlıkları dine bağlamak , onların yaptığından çok farklı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Horizon said: Her önüne gelenin yaptığı hayvanlıkları dine bağlamak , onların yaptığından çok farklı olmuyor. e kusura bakma da hayvan dini gerekçeyle adamı dövdüyse TDK yı mı sorumlu tutacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu adamlar işlediği suçta dini alet etmiş di mi? peki cinayet işlerken bıçak kullanılıncak, bıçak çok kötü bişey, bıçağa saygı duymam olm filan diyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bu adamlar işledği suça dini alet falan etmemiş ki, dini gerekçe olarak göstermiş. Adam kafasına sokulan dini düşüncelerle gitmiş bu denyoluğu yapmış. Din bunu diyorsa, yanlış olan dindir. Eğer din bunu demiyorsa ama bu adamın kafasına bu sokulduğu belli, yanlış olan ona dini anlatan ve böyle olmasına göz yumandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Aket-Atum said: Bu adamlar işledği suça dini alet falan etmemiş ki, dini gerekçe olarak göstermiş. Adam kafasına sokulan dini düşüncelerle gitmiş bu denyoluğu yapmış. Din bunu diyorsa, yanlış olan dindir. Eğer din bunu demiyorsa ama bu adamın kafasına bu sokulduğu belli, yanlış olan ona dini anlatan ve böyle olmasına göz yumandır. Din bunu demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi kafayı yiyeceğim. "Din bunu diyor!" demiyorum, "din bunu diyorsa" diyorum ben orada. Kasti mi yapıyosun okuman mı kıt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 doğru, benim yazdığım örnek tam olmamış orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Aket-Atum said: abi kafayı yiyeceğim. "Din bunu diyor!" demiyorum, "din bunu diyorsa" diyorum ben orada. Kasti mi yapıyosun okuman mı kıt ? ben de senin "Din bunu diyor" dediğini demedim ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ohooo dinin neyi diyip neyi demediğine dayanırsa konu müslümanım diyen insanların %99u birbiriyle çelişir.. yaşanan dindir bizi ilgilendiren.ki ülkemizde yaşanan müslümanlık da kendi gibi olmayanı hor görme,hele bi de hükümet destekliyse böyle yaka paça şiddet uygulamaktır..o bahsedilen müslümanlık hoşgörü dinidir falan palavradır yani.yok öyle bişi.. hacıyım diyen amcaların otobüste karşınızda oturup bacaklarını ayıra ayıra ''maşşallah maşşallah'' dediğini duyduysanız hele kusura bakmayın ama kabenin etrafında dönmekten başı dönmüş,kendine gelmesi lazım derim bu insanların.. daha önce de böyle bi başlık altında bişiler yazmıştım yine,mevzu saygıya geldi..ben gerçekten inanan ve bunu zararasızca yaşayan insanlara kalkıp da tek kelime edemem,ama etrafta din bilgeliği yapıpta dininden bihaber olan,sadece ramazanda müslüman olan,onlar gibi değilim diye bana ''ateşlerde yanacaksın'' gözüyle bakan adama saygı falan duyamam.. gerçekten inananlara hörmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ha "din" gidin dövün demiyor ama bunu bu memlekette "din"e aykırı diye yapıyorlar bunları, "din" gerçekte öyle birşey demesede. Arkadaş bunu söylemeye çalışmış sadece. Toplumumuzun çoğu "din"i yanlış ve çarpık algılıyor. Bu "din"in suçu değil ama böyle bir gerçek var kabul adilmesi gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Aket-Atum said: Bu adamlar işledği suça dini alet falan etmemiş ki, dini gerekçe olarak göstermiş. Adam kafasına sokulan dini düşüncelerle gitmiş bu denyoluğu yapmış. Din bunu diyorsa, yanlış olan dindir. Eğer din bunu demiyorsa ama bu adamın kafasına bu sokulduğu belli, yanlış olan ona dini anlatan ve böyle olmasına göz yumandır. Kısaca burda kötü olan din değil , onu öyle anlatan ve öyle uygulayan suçludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ama dinin kim tarafından ansıl öğretildiği de önemli o zaman bu evrede.ortaokulda cehennemde yanarsınız irinlerin içinde yüzersiniz günah münah diye adam dinden soğutulursa ,soğumayanlar da dini bu şekilde öğrenirse dinin o güzellikler kısmı yiter gider.. kafasına bağladığı çarşafıyla elinde ''7,4 yetmedi mi?''yazılı pankartıyla türban olayını protesto eden dişi yaratık ben müslümanım diyosa ve bu kimlikle bişeyleri protesto ederse ben o dini sorgularım,o adamlardan da soğurum evet.kurban kesip de kendi dipfrizine stok yapan da aynı benim gözümde.. ama insan iyiyse ister inansın din başlığı altında yapsın iyiliğini,ister inanmasın insan olduğu için yapsın..2si de birdir benim için sonucunda iyilik varsa neden araç farketmez,ama 2 tarafta birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyosa 2 taraftan da bi nane olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu konuyla ilgili uykusuzda kapak (dergi kapağı değil gazoz kapağı) niteliği taşıyan bir karikatür vardı onu tarayabilirsem koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar