fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Dün yaşadığımız onca sefillikden (bkz. kar yagıo abiiii'de attığım cevap) sonra bugün artık rahat ederiz diye düşünüyordum. Her şey ilk başta planlandığı gibi gitmekteydi, hatta güne öyle güzel başlamıştık ki garajdan sadece 5 dakikada çıkmayı başardık (bir önceki gün bir saate yakın sürdüğü göz önüne alınacak olursa mükemmel bir zaman). Fabrikaya güle oynaya TEM'de yüz küsurla ulaştık derken yine o salak toprak-kar yolda saplandık kaldık. Eh her zamanki gibi bendeniz arabadan indi ve itti, üstüne oturdu, kaldırdı kısaca bilimum maymunluğu yaptı. En sonunda fabrikaya ulaşmayı başardık ve arkadaşlarla birlikte fotoğraflar çektirmeye başladık. Eh bize bencillik yakışmaz, hemen kaptım koluma bir arkadaşı onunlada o bembeyaz fabrikada fotoğraf çektik. Dikkat ederseniz fotoğraf da bembeyaz. Bunda ana etken her yerin kar olması olsada benim çekmemiş olmamında bir miktar etkisi var. Ben bu kadar ayarsız mı çekerim fotoğrafı insaf. Hazır fotoğraf çekilmeye başlamışken yıkılan otoparkımızın içindede bir iki fotoğraf çekelim dedik. O gördüğünüz karlar yerine normalde arabaların durması gerekiyordu ama olsun arada bu şekilde hatalar olur :-P Öğlen saatlerine kadar herşey nispeten normal devam ederken bir anda tipi bastırdı ve göz gözü görmez oldu. O kadar kısa sürede o kadar çok kar nasıl yağar hala anlayabilmiş değilim. Neyse lafı fazla uzatmayayım. Kar fazla yağınca hemen bir kar küreme ekibi kuruldu. Eh tabii ki onları kontrol etmekde bana düştü :-P Onların olduğu bölgeye camdan atlayarak gitmek en kestirme yol olduğundan doğal olarak bende bu yolu kullandım. Atlamak için kafamı bir uzattımki ne göreyim, hiç bir şey göremiyorum. O uzakda silik olarak gördüğünüz adamlar benden herhalde 50 metre filan uzakta. Eh tabii ki fotoğrafı çeken ben olduğumdan su-kar parçacıkları içindeki gözlükden hiç bir şey görmememe rağmen yinede bu kadar kaliteli fotoğraf çektim ya helal olsun bana. Adamlara doğru ilerledikçe her tarafım iyice kara bulanmaktaydı. Ayağımda da ne yazıkki sadece en salak botlarım vardı. Bir tarafdan kar giriyor, bir süre sonra içeride ısınıp dışarı su olarak çıkıyordu. Ama kahraman arkadaşlarımın çalışma azmi beni bir anda büyük bir cesaretle doldurdu, artık üşümüyordum! Arkada kaytarandan da görebileceğiniz üzere kar bel seviyesindeydi. Şimdi işin esas ilginç olan tarafı bütün bu çalışmalar fabrikamızın çatısında yaşanmaktaydı. Bunca azimle çalışılmasının yegane sebebi çatının başımıza çöktüğü zaman çok daha fazla dert açacak olmasıydı. Bu arada elime kamerayı aldığımı gören bayanlar hemen yolumu kestiler benide ünlü yapsana diye :-) Bizde kıramadık haliyle Ancak kötü yürekli formenimizin orada onlara pusu kurduğundan nereden haberleri olacaktı :-) Kıssadan hisseye istanbulda okullar tatil oldu olmasınada döndüğümde ne göreyim, kaldırımlarda bile kar yok. Bu ne rezilliktir kardeşim. Siz burda yan gelip yatın, esas karın cefasını biz çalışanlar çekelim. İkinci bir emre kadar kar yağışının durmasını emrediyorum. O kadar!!!![hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me downYALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ehahahae güzelmiş saol paylaştığın için[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Fedaykin senin bu kar hikayelerin yüzünden bilgisayar basinda yerlere düsüyorum. Ne olur devam et. Ayrica fedaykinede kar müdürü title inin verilmesini talep ediyorum.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 oobaa bu fotolar perşembeyi de tatil yapar ! :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ya da fikir deistirdim kar müdürü yerine kar savaşçisi daha iyi olur.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Pm'den soranlara ortak bir cevap veriyim, evet soldaki mavi-siyah montlu vatandaş benim. Birde benim title Darbeci Generaldir başkasını kabul etmem :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Merak ediyorum biz perşembe nasıl gidfdicez okula ( KÖL) yani o yokuşu servisler inseler çıkamazlar zor zor[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bayağı varmış ya tuzlada :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 OHA! dedim Karları görünce :) Konyamda bile öle görmedim kar eheh walla harbi süfer hikaye :) Fedaykin ilk Fotodaki yanındaki Kedimi? Ben mi öle gördüm ? :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 mumi düşün kedi bi manyak sabahın köründe fedaykinin eve gidicek hadi baba mazoşistliim tuttu diicek atlııcaklar arabaya fedakykin zorunlu olarka kedi zevkinden sıcak evini terkedicek falan gelicek onla yok canım olamaz :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yanlız sarı yağmurluklu işçi amcam süper poz vermiş. elinde kürek, kar bloğunu kaldırmış, kasılmış falan. sevimli ama ehu.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ulem kaç yıl tuzlada oturdum böle kar görmedim. şidi taşındık burası pırıl pırıl oralar noolmuş.[hline][i] qu est ce que c'est:"viande ne yaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Eheh :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Bakalım yine gidiyoruz fabrikaya, inşallah akşam fazla yağıpta çatı inmemiştir kafamıza. Bu arada yanımdaki kedi filan değil Volfied zaten durumu çok acık ve net bir şekilde özetlemiş. Adam bizde 70 iş günü staj yaptı tek bir gün gelmedi, defterine imza atmaya bile ben heriflerin evine gittim daha başka bir açıklama gereklimi :-D[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yok, cok yagmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: fedaykin, 25 Şubat 2003 21:15 tarihinde demiş ki: İkinci bir emre kadar kar yağışının durmasını emrediyorum. O kadar!!!! Eheh bizi boşuna general yapmadılar, verdiğim emir anında yerine getirildi ve bugün hiç kar yağmadı. Bu sayede çatıda biriken kar hemen hemen temizlendi. Yarın çok daha güneşli bir gün olacak. *! Emrinin yerine getirilmiş olmasının huzuruyla arkasına yaslanır*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Kar yağsın diyen arkadaşlara ithaf olunur...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Yarın tipi geliyor. Mareşal Septimus.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 asdfa? *!afallar* tipi tipi tipi heyoooooo *!kendine gelemez*[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Fedoya bakın ne kadar tombişmiş.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Asker yaramış fedoya..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 abi 16 kilo verdim askerde yani boru değil[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Generallik falan yani. Olay kilo vermekti =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 resimdekilerin hepsi çakı gibi maşallah.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 antalya ya en son 96 da yagmıstı alakamız yok be karla :) yagan karda 2 damla bişeydi 96 da..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar