Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sibirya Manzaraları (a.k.a. Tuzla/İstanbul)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Dün yaşadığımız onca sefillikden (bkz. kar yagıo abiiii'de attığım cevap) sonra bugün artık rahat ederiz diye düşünüyordum. Her şey ilk başta planlandığı gibi gitmekteydi, hatta güne öyle güzel başlamıştık ki garajdan sadece 5 dakikada çıkmayı başardık (bir önceki gün bir saate yakın sürdüğü göz önüne alınacak olursa mükemmel bir zaman). Fabrikaya güle oynaya TEM'de yüz küsurla ulaştık derken yine o salak toprak-kar yolda saplandık kaldık. Eh her zamanki gibi bendeniz arabadan indi ve itti, üstüne oturdu, kaldırdı kısaca bilimum maymunluğu yaptı. En sonunda fabrikaya ulaşmayı başardık ve arkadaşlarla birlikte fotoğraflar çektirmeye başladık. Eh bize bencillik yakışmaz, hemen kaptım koluma bir arkadaşı onunlada o bembeyaz fabrikada fotoğraf çektik. Dikkat ederseniz fotoğraf da bembeyaz. Bunda ana etken her yerin kar olması olsada benim çekmemiş olmamında bir miktar etkisi var. Ben bu kadar ayarsız mı çekerim fotoğrafı insaf.

Hazır fotoğraf çekilmeye başlamışken yıkılan otoparkımızın içindede bir iki fotoğraf çekelim dedik. O gördüğünüz karlar yerine normalde arabaların durması gerekiyordu ama olsun arada bu şekilde hatalar olur :-P

Öğlen saatlerine kadar herşey nispeten normal devam ederken bir anda tipi bastırdı ve göz gözü görmez oldu. O kadar kısa sürede o kadar çok kar nasıl yağar hala anlayabilmiş değilim. Neyse lafı fazla uzatmayayım. Kar fazla yağınca hemen bir kar küreme ekibi kuruldu. Eh tabii ki onları kontrol etmekde bana düştü :-P Onların olduğu bölgeye camdan atlayarak gitmek en kestirme yol olduğundan doğal olarak bende bu yolu kullandım. Atlamak için kafamı bir uzattımki ne göreyim, hiç bir şey göremiyorum. O uzakda silik olarak gördüğünüz adamlar benden herhalde 50 metre filan uzakta. Eh tabii ki fotoğrafı çeken ben olduğumdan su-kar parçacıkları içindeki gözlükden hiç bir şey görmememe rağmen yinede bu kadar kaliteli fotoğraf çektim ya helal olsun bana.

Adamlara doğru ilerledikçe her tarafım iyice kara bulanmaktaydı. Ayağımda da ne yazıkki sadece en salak botlarım vardı. Bir tarafdan kar giriyor, bir süre sonra içeride ısınıp dışarı su olarak çıkıyordu.

Ama kahraman arkadaşlarımın çalışma azmi beni bir anda büyük bir cesaretle doldurdu, artık üşümüyordum!

Arkada kaytarandan da görebileceğiniz üzere kar bel seviyesindeydi.

Şimdi işin esas ilginç olan tarafı bütün bu çalışmalar fabrikamızın çatısında yaşanmaktaydı. Bunca azimle çalışılmasının yegane sebebi çatının başımıza çöktüğü zaman çok daha fazla dert açacak olmasıydı.

Bu arada elime kamerayı aldığımı gören bayanlar hemen yolumu kestiler benide ünlü yapsana diye :-) Bizde kıramadık haliyle

Ancak kötü yürekli formenimizin orada onlara pusu kurduğundan nereden haberleri olacaktı :-)

Kıssadan hisseye istanbulda okullar tatil oldu olmasınada döndüğümde ne göreyim, kaldırımlarda bile kar yok. Bu ne rezilliktir kardeşim. Siz burda yan gelip yatın, esas karın cefasını biz çalışanlar çekelim. İkinci bir emre kadar kar yağışının durmasını emrediyorum. O kadar!!!![hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ

Sosyal ağlarda paylaş

Pm'den soranlara ortak bir cevap veriyim, evet soldaki mavi-siyah montlu vatandaş benim. Birde benim title Darbeci Generaldir başkasını kabul etmem :-P[hline]
I get knocked down
But I get up again

Sosyal ağlarda paylaş

mumi düşün
kedi bi manyak
sabahın köründe fedaykinin eve gidicek hadi baba mazoşistliim tuttu diicek
atlııcaklar arabaya
fedakykin zorunlu olarka
kedi zevkinden sıcak evini terkedicek falan gelicek onla
yok canım olamaz :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

Bakalım yine gidiyoruz fabrikaya, inşallah akşam fazla yağıpta çatı inmemiştir kafamıza. Bu arada yanımdaki kedi filan değil Volfied zaten durumu çok acık ve net bir şekilde özetlemiş. Adam bizde 70 iş günü staj yaptı tek bir gün gelmedi, defterine imza atmaya bile ben heriflerin evine gittim daha başka bir açıklama gereklimi :-D[hline]
I get knocked down
But I get up again

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 25 Şubat 2003 21:15 tarihinde demiş ki:
İkinci bir emre kadar kar yağışının durmasını emrediyorum. O kadar!!!!

Eheh bizi boşuna general yapmadılar, verdiğim emir anında yerine getirildi ve bugün hiç kar yağmadı. Bu sayede çatıda biriken kar hemen hemen temizlendi. Yarın çok daha güneşli bir gün olacak.
*! Emrinin yerine getirilmiş olmasının huzuruyla arkasına yaslanır*[hline]
I get knocked down
But I get up again

Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...