Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Son zamanlarda manyak gibi soda limon tüketiyorum, böyle viski bardaklarına koyuyorum, sarhoş oluyorum. İlginç bir bağımlılık gelişti. Alkole oranla daha fazla keyif alıyorum soda limon'dan. Öyle işte. Burası bağımlılıklar topiği olsun, bağımlılıklarımızı paylaşalım. fkjshkjg.. şaka şaka olmasın. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Hi my name is Kieran Richardson and, yes I'm an addict. hani klasiktir ya ondan. her türlü no offence :) ayrıca evet faillerden faillere koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Merhaba Baluu, *alkışlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 merhaba .. bende bağımlıyım.. hergün 2.5 paket sigara içiyorum.. ve bira içmeden uyuyamıyorum. + soru çözmeden vicdanım rahat etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 He he, ama in soviet russia ankara beats you fena değildi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bok gibiydi. o kalıbı kullanmamaya yemin etmiştim. ta ki o güne kadar.... *kafasını çevirip, alakasız bir yere bakar ve birden tekrar kafayı çevirip bön bön (edit: ayıp)bakışı atar* hehe gene no offence ortaya attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bu sefer biraz sağlam gaydın gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 im addicted to stay up so late=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahaha yok lan gaymadım valla. öle aklıma konsept geldi yazdım. valla no offence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Başlığı görünce aklıma bi şarkı geldi. K's Choice - Not an Addict Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 O soda sıkma limon combosuna bende Hayranım.İlk başlarda freşanın limonlu sodasıyla başladım ama Hakiki limon suyuyla soda nın tadını alınca bidaha dokanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sodaya limon mu sıkıyosunuz yoksa bi dilim kesip kabuğuyla birlikte içine mi atıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 churcill alemin taçsız kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 birde böyle sodayı biraz yukardan dökcen ki köpürsün. sonra o köpüğüyle oynıcan. bunu söyledim ama kesin bi tek ben yapıyorumdur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Theridone said: churcill alemin taçsız kralı ayran soda daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 içecekte köpük (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 prison break geldi aklıma.kellermanla sara nın dialogu :) nargile bağımlısıyım.alkolede zaman zaman bagımlıyım selam ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Theridone said: churcill alemin taçsız kralı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben bi üzümlü yoğurt bağımlısıyım evet evet üzümlü yoğurt.bildiğin yoğurt ve bildiğin üzüm..ama mevsimi geçiyo buzluğa stok mu yapsam ne:S rehabilitasyon seansları ne zaman başlıyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 I am an addict of heart tickling feelings, mind twister thoughts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mont bağımlısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 cerebralis said: ben bi üzümlü yoğurt bağımlısıyım evet evet üzümlü yoğurt.bildiğin yoğurt ve bildiğin üzüm..ama mevsimi geçiyo buzluğa stok mu yapsam ne:S rehabilitasyon seansları ne zaman başlıyo?? bende sana bagımlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 konuya son mesajı atana baktım. "kesin sana bağımlıyım yazmıştır" dedim içimden. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 valla reklam olduk konu komşuya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 valla ne alaka bilmiyorumda rüyamda llamayı gördüm. Nedir alakası bilmiyorum. gideceğim festival vardı ordaydım, bi baktım kumsalda llama parande atıyor durmadan garip bi rüya idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar