rainfall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Duruma göre değişir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bunun yerı konu dısı sanırım dory atarsan sevınırım genel bı soru cunku fark edemedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bana kalsa zekayı ayırmak bıle yanlıs gelın gorunku modası bıle oluyomus :) x: yaa o çok eskimiş bir şey x: modası geçti rainfall: way anasını rainfall: rainfall: zekanın modasımı olur rainfall: x: olur tabi x: duygusal zeka gündemdeydi bi ara x: ama ben duygusal zekaya inanırım rainfall: sımdı ne moda rainfall: x: bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence en iyisi isimlerimizi yazalım, msn verelim sende bize smiley yap yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Peki o hangi zekaya girer kitana? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hormonsal zeka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 müzik zekası > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çoğu kişinin, özellikle de erkeklerin aklı sexte olduğu için sürekli, onlarda EQ aramayalım bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oper said: çoğu kişinin, özellikle de erkeklerin aklı sexte olduğu için sürekli, onlarda EQ aramayalım bence. :D kendi adına konuş =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 the reals hard ama Mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gerçekle sanalı karıştırıyorum sanırım forumda zaten sadece yazarak ifade ediyoruz kendimizi türkçeyi çok iyi kullanamıyorum zaten kendimi istediğin gibi ifade edemeemn normal yanı cok takılmamaya karar verdım kısaca gamsız ayaklarına yatıyorum uhauah sanırım alınganım ugrasmam kımseyle cevırde yanmasın durumlarına gırmek ıstemıyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mortis said: o ne demek aboo bilmiyon mu. o zaman hiç bi anlamı kalmadı cümlenin be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 rainfall said: gerçekle sanalı karıştırıyorum sanırım forumda zaten sadece yazarak ifade ediyoruz kendimizi türkçeyi çok iyi kullanamıyorum zaten kendimi istediğin gibi ifade edemeemn normal yanı cok takılmamaya karar verdım kısaca gamsız ayaklarına yatıyorum uhauah sanırım alınganım ugrasmam kımseyle cevırde yanmasın durumlarına gırmek ıstemıyorumm ne demek istediğini anlamadım ben ama buraya yaptığın copy/paste te modanın artık benim dediğim şeyde olduğunu gösterir gibi. araştırmak lazım tabi bunu. önyargılı biraz oldu ama burdan anca o şekilde oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oper said: Mortis said: o ne demek aboo bilmiyon mu. o zaman hiç bi anlamı kalmadı cümlenin be :( reals hard ne demek abi, öle bi cümle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 işte olay orda Mortis. garbıçta dönen bi muhabbet olmuştu da. ordan arak. ama senin haberin yoksa olayın esprisini de anlayamassın doğal olarak. gerçek acıtır diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oper said: işte olay orda Mortis. garbıçta dönen bi muhabbet olmuştu da. ordan arak. ama senin haberin yoksa olayın esprisini de anlayamassın doğal olarak. gerçek acıtır diyelim :) :D the reals are hard. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 the truth is out there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 rainfall said: şu resem (tamam fotoğrafa veya ümit asyon, herneyse) çok takıldım ben. küresel ısınma hep aklımı karıştıryor. ayrıca EQ, seks ile edinilen tecrübe ile doğru orantılı olarak artar, tabi bu işi hayatınızda profesyonel olarak sürdürüyorsanız onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Hmm.. Olayı biraz değiştireyim. Makineler ile çalışırken, IQ İnsanlarla çalışırken, EQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 insanlarla çalışırken de IQ lazım. çünkü IQ bana göre temeldir. örnek vereyim; 4 işlem bilmezsen integral alamazsın. ama IQ veya EQnün varlığına inanmıyorum. herkes istediği hayatı yaşayabilmeli. imtiyazsız, sınıfsız kaynaşmış bir kitle oluşturabilmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bir de başlık neden "duygusal zeka" ve "IQ" olmuş. biri kısaltma da diğeri neden değil? faşizm yapmayın forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar