Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 benim anlamadığım şeyse yazın tuvalet yapmak nasıl heyecanlı oluyo aydınlatın beni bidaaki yaz öyle yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bizde ısıtmalı klozet oturgacı yapıcaktık bi ara lisedeyken. büyük bi ihtiyaç olarak görüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 montla sıçın sıcacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Raincloud said: Halka halka doğranmış salatalık dilimleri ile temizliğimizi yapıyoruz biz kıbrısta falan mı demek istiyosun ama boyle bişey olmamalı:S 3 deniz kabuğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 başlığından , ilk entryinden,akabindeki postundan,montla sıçlarından dolayı hepinizi çok seviyorum süpersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 termale yakın yere taşın poponda sende rahat edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ihlas elektrikli su ısıtıcısı çözm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f9/OldJapaneseToilet.jpg/511px-OldJapaneseToilet.jpg bu nasıl bir tuvalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Lavaboda yıka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 mumkun ama sole bi sorun var normalde bizim musluklardan akan su soguk su ve sicak suyu karistirdigimzidan ilik sen sicak suyu bagladiginda taharete eger 2 tane musuk koymayacaksan kicina kaynar su fiskiracagindan kicin yanacaktir yane mantikli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 en iyisi ne biliyomusun var ya tuvalete su atmak için kullanılan bi alet adını unuttum ufak kova ve sürahi karışımı sdfasd işte onu kullan suyu da lavabodan doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ne dötüne düşkün arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 PATA said: en iyisi ne biliyomusun var ya tuvalete su atmak için kullanılan bi alet adını unuttum ufak kova ve sürahi karışımı sdfasd işte onu kullan suyu da lavabodan doldur Maşrapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Fly o tuvalet ı ya ekmek tahtası ya da idam sehpası karışımı bişey yada 3 fonksiyonludur wc olarak ta kullanılıyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 amerika ve avrupada tuvaletlerden daha cok bide/bidet var. gerci biraz lukse kacabiliyo bulunmasi zor oluyo. anca otellerde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben hayatımda hic o kadar kaliteli yere s.cmadım gorsem de s.çmam muhtelen.. o ne ya..teknolojik tuvalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tellos said: taharet muslugundan sıcak su akmasını istiyorum :/ Yıllardır hayalim lan bu benim. Olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Silmarwen said: PATA said: en iyisi ne biliyomusun var ya tuvalete su atmak için kullanılan bi alet adını unuttum ufak kova ve sürahi karışımı sdfasd işte onu kullan suyu da lavabodan doldur Maşrapa EVET ! çok teşekkürler sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar