tellos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 taharet muslugundan sıcak su akmasını istiyorum :/ malum soğuklar geldi tuvalet yapma heycanı kalktı ortadan böle bişe yapılması mümkünmü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahahah mümkün tabi de çok alıştırma kıçı böyle şeylere, yüz verme bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 doğru sölemiş. sonra kalkar falan. aman ha. asdafsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Oohh sıcak suyla nescafe bile yaparsın negzel walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çççooookk güldüm yaa yuh h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yaa seviyorum yaaa valla billa seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o zaman yeni boru çekeceniz hocam, çünkü orada sadece soğuk su hattı var, onu sıcağa bağlarsanız bu seferde sadece sıcak(hatta çok sıcak) akar.. çıkamazsın ordan.. aslında fena fikir değil ha, buz gibi tuvalet, küçükte bi yer zaten, açıosun sıcak suyu pöfffff her yer buhar oluo rahatlıosun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Llama said: yaa seviyorum yaaa valla billa seviyom sıcak suyla popo yıkamayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 asrın icadı bence taharet muslugu.olmadan yaşayamazdım herhalde.ama yinede kıçı bu kadr lükse alıstırmamak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 off cok guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kıbrıs ta çoğu yerde yok:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Seni caponyaya alalım o zaman http://en.wikipedia.org/wiki/Toilets_in_Japan Adamlar neden gelişmiş görün işte. Bizden neden Sony çıkmıyo Toşiba çıkmıyo Tusubasa çıkmıyo görün. Tuvalet kontrol arabirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Halka halka doğranmış salatalık dilimleri ile temizliğimizi yapıyoruz biz kıbrısta falan mı demek istiyosun ama boyle bişey olmamalı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hah işte caner verdiğin linkteki şeyi istiyorum pekte tanzikliymş oda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 avrupa ve amerikada da yok benim bildiğim, hatta bu işi yapan firma var, arayın gelip döşeyelim taharet musluğunuzu die ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Raincloud said: Halka halka doğranmış salatalık dilimleri ile temizliğimizi yapıyoruz biz kıbrısta falan mı demek istiyosun ama boyle bişey olmamalı:S yok abi. allahtan bizim son evde vardı da biz öyle bi sorun yaşamadık. ama yani olmadığı zaman da sadece tuvalet kağıdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Üşenmedim aradım, buldum http://www.youtube.com/watch?v=FpWl5FMm0Tw /watch?v=FpWl5FMm0Tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o boru girmesin sonra :S çıkıyor öyle yavaş yavaş ama etkisi hızlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Boru mu bu? Borudur bu adıyla sanıyla bişey ama ney? -Böyle de kötü bi reklam wardı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 musluğa giden sıcak su borusundan tuvalete giden borunun vanasına paralel çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Raincloud said: Boru mu bu? Borudur bu adıyla sanıyla bişey ama ney? -Böyle de kötü bi reklam wardı:S boru mu bu? boru mu bu? adıyla sanıyla esenli bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 popon okuma yazma bilseydi de keşke kendine verilen değeri görseydi forum vasıtasıyla8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Adsl baglatalım wc ye:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çırağanda vardı bu olay :D edit : adsl deil tabi. sıcak su + kurutma hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 laf aramızda bende tuvalet kağıdını otomatik değiştiren bi sistem istiyorum.. "bittiğini s.çtıktan sonra farketme krizi" yaşamak istemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar