karpuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ya zaten galiba gıda bulamadıklarından dolayı tek tek ölüyorlar, her geçen gün, elektrik süpürgesiyle aldığım arılar daha bi mayışık oluyorlar. Bu sabah 3 tane aldım, 2'si neredeyse uçamıyodu, biri de ölmüştü zaten. Galiba oluruna bırakırsam arkası kesilcek bu işin. Anam avizeye bir tane daha geldi... Offf şaka gibi ya resmen
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bence o odayı derhan tahliye etmen gerekiyor
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Resim cidden çok güzelmiş , arıdan hafiften tırsmama rağmen ağzım açık baktım :)
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yalnız resimdeki pek te bal arısına benzemiyor :)-D
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Evet, sonunda anne babamın da yardımıyla yerini bulduk yavşakların. Panjurumla penceremin arasına yuva yapmışlar, ilaç sıktık falan bakalım büyük ihtimalle çözüldü sonunda :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Norak said: süper bişi lan bu Bal arısı değil zaten bu, dedem sarıca arı diyordu, foçadaki evin çevresinde pek çok yerde mevcut bulunmakta. Ballarını yiyemedik daha, anca oramızı buramızı soksun itler.
Öne çıkan mesajlar