karpuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ya zaten galiba gıda bulamadıklarından dolayı tek tek ölüyorlar, her geçen gün, elektrik süpürgesiyle aldığım arılar daha bi mayışık oluyorlar. Bu sabah 3 tane aldım, 2'si neredeyse uçamıyodu, biri de ölmüştü zaten. Galiba oluruna bırakırsam arkası kesilcek bu işin. Anam avizeye bir tane daha geldi... Offf şaka gibi ya resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bence o odayı derhan tahliye etmen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 süper bişi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Resim cidden çok güzelmiş , arıdan hafiften tırsmama rağmen ağzım açık baktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yalnız resimdeki pek te bal arısına benzemiyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Evet, sonunda anne babamın da yardımıyla yerini bulduk yavşakların. Panjurumla penceremin arasına yuva yapmışlar, ilaç sıktık falan bakalım büyük ihtimalle çözüldü sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Norak said: süper bişi lan bu Bal arısı değil zaten bu, dedem sarıca arı diyordu, foçadaki evin çevresinde pek çok yerde mevcut bulunmakta. Ballarını yiyemedik daha, anca oramızı buramızı soksun itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ow yeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar