Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puhah Vatan Gazetesinin haberine bak ahah öldüm be...


SbNN

Öne çıkan mesajlar

Vatan Gazetesi spor sayfasında yayınlanan haberde, Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili'nin, Cordoba'ya Konyaspor maçı sonrası Havalimanında "Bu maçı sattın mı Cordoba?" şeklinde bir soru sorduğunu belirtti. Cordoba'nın bu su soruya seinirlendiği "Eğer böyle bir şeyden şüpheleniyorsanız sözleşmemi hemen feshedin başkan" diyerek bu soruya tepki gösterdiği iddia edildi. Başkan Bilgili'nin bu sözler üzerine, "Bir devlet büyüğümüz bana bu bilgiliyi verdi. Senin bir menajer aracılığıyla para alıp bilerek gol yediğini söyledi. Bu maçı sattın mı Cordoba? Sadece bu maç değil, Gençlerbirliği maçını da sattığın söyleniyor?" dedi. Bilgili'nin Konyaspor maçında Beşiktaş'ın yediği ikinci gol sonrası menajer Sinan Engin'in yanına giderek "Lucescu'ya söyle, Cordoba'yı oyundan çıkarsın" dediği yine Vatan Gazetesi tarafından ortaya atıldı. Lucescu'nun bu olayın ardından Kolombiyalı kaleciyi savunduğu, yönetim kurulunun da Başkan Bilgili'nin "Kadro dışı bırakalım" teklifine sıcak bakmadığı sızan bilgiler arasında. Bakalım bu haber sonrası Beşiktaş Yönetim Kurulu nasıl bir tepki gösterecek?


Puhahahaha özellikle bold yaptığım yerleri iyi okuyun hele 2.si süper.Bir devlet büyüğü bile Cordobanın para ile gol yediğini biliyor ama takım içindeki kimse bilmiyor.....Ahhhhhhh gazeteler ah bittim size...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya yaptıkları habere kendileri inanıyorlar mı acba???[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalansa yalan diyin abi.
Resmen fenerli bir medya.

"Fener Fatih Akyel i aldığında Fotomaç.Beşiktaş çok istedi ama alamadı.Fener herzamanki gibi transferdeki gücünü bir daha kanıtladı ve Fatih Akyel i renklerine bağladı" yazıyordu oysaki o sene Beşiktaş Fatih Akyel le hiç ilgilenmemişti.

İbrahim Toroman içinde aynı şeyi yazmışlardı. Fenerin gençlere borcu yok diğer kluplerin var bu yüzden fener aldı toromanı yazıyorlar.
Herkesin kadrosunu yazıyorlardı sezon başında herkesin kadro yazılmış Fenerin kadrosun 12 TARAFTAR yazıyordu :=)

daha ne olsun ki???
Fenerli şansal maç öncesi Lucescu nun aklını karıştırıyor.Objektif olan gazeteci spor müdür söylermi böyle bir lafı Şampiyonun belirlenecği maç öncesi???[signature][hline]bla bla bla ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Ne yapalım çok taraftarımız var...
Adamlar takımmı değiştirsin.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[b]Ben gecen hafta mac ızlıyorum fenerın macını fener ataga kalkınca herıf kalp krızı gecırıyo dıger takım gol atıcak herıfın azını bıcaq acmıo bu ne Yok fatıh akyel aylardır sol kanatta oynuyomusta bu sefer sag da oynancak mıs cok buyuk mesele yanı o kadar uzattılar kı naapalım yanı HEEYOO FATIH AKYEL SAGDA OYNUYO HEYYOO 40 GECE 40 GUNDUZ BAYRAM FLN MI YAPALIM yanı[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
[b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeni mi anladınız fenerli medyamız olduğunu....[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyi tartışıyorsunuz ki. medya her zaman en güçlü takımın elinde olur. e fenerin elinde olması da feneri tu kaka yapmaz daha önce de savunduğum gibi türkiyenin en büyük kulübü yapar

doğal olarak büyük takıma karşı svaşırken medyaya karşı da savaşırsın.

bundan 10 sene sonra da başkasının elinde olur belki medya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...