EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bi saat sonra maç, ronaldinhoda oynuyomuş. Berabere bitmesi ümidiyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Abi allah razı olsun ben de yapacak bir şey arıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hehe bende iddaa oynarken gördüm maç olduğunu valla kupondaki son maç berabere bitmeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 maç sonunda kapak yapmanız dileğiyle : bu maç berabere BİTMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 pirlo attı 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Madcat said: maç sonunda kapak yapmanız dileğiyle : bu maç berabere BİTMEZ!oha iddiaa gidiyo lan şom ağızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 herkes beraberliğe mi yatırdı be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yau ntv uydudan yayını kesti şifre falan girip açabiliyomuyuz bi şekil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 laaaaaaaaaaaaaaaaaaaan lazio benim fmde ki favori kalecimi almış laaaaaaaaaa carizooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 seeeeeeeeedorf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oha 1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 süper lan maç haha lazioda attı 1-1 adamların alayında teknik 20 böle lazionun :P /oha lan zambrotta efsane yazdı. lazio atar ama 2. yarı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 PATOOOOOOOOOOOOOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Red said: pirlo attı 2-1 pirlo sakat 2 ay falan yok. EagleEye said: Bi saat sonra maç, ronaldinhoda oynuyomuş. Berabere bitmesi ümidiyle :P cado said: oha iddiaa gidiyo lan şom ağızlı sorry babziler,büyük takımlar 3 hafta puan kaybetmez bu dünyanın bir gerçeği bunu unuttunuz sanırım iddaa oynarken. =( Madcat said: maç sonunda kapak yapmanız dileğiyle : bu maç berabere BİTMEZ! 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kaka neler yaptı..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi gol attı görmen lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 vaşş deli zevkli maçtı haa çok güzel hareketler güzel goller vardı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 valla kupon yattı ama harbi efsane maçtı milan tamamen bal göt ama adamlar boş geçmedi böle her şut gol lan :P maçın golü ödülünü zambrottaya veriyorum ben heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kakanın golü zambrotta'dan daha güzel kesinlikle. r2 vurmuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Maçın özet görüntüleri: ( /watch?v=4I3Ih2QR3rU&feature=related ) kaka hep atıyo öle gol zambrottanın attığı herhalde hayatında ilktir :P ha seedorfun golden önceki çalımıda(artık çalımmı dersiniz balmı dersiniz) süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 valla şuan direk aklıma gelen golü yok zambrottanın oralardan ama sık sık gerilerden sert vuruşları var onun aslında çok sert ve düzgün vuruyor toplara normal yani arada bir atması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oahara abi ilk gol ne öyle. hepsini izledim şimdi abi nasıl maçmış be,kötü gol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 materazzi'nin attığı gol atması çok daha zor bir gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Adamlar topcu ya bayılıyorum bu mılana ;) ama go home ancelotti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bu Kaka insan deil ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar