bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Varmı maça gelen??? Yeni Açıkdayım.Canım çıktı bilet alana kadar nette herkes yükleniyor ama sonunda alabildim... :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 sakamı bu tabiki ben :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 arkadaşlar bir fazla biletim var yeni açık iççin isteyene normal fiyata verebilirim yabancıya gitmesin : )[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 kaç para yeni açık? ben beleş giricem büyük ihtimalle abim ayarlamiş..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 kahretsin ya gelemiyorum bizim okuldaki mal beşiktaşlılar yüzünden yeni açık 15 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 teni açık biletixte 18...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Normalde Yeni açık bilet 12 milyon +3 milyon biletix +3 milyon internet hizmeti 6 milyon soktular ... :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bakalım pazar günü işim olmazsa eski açığa kombineyle gelicem.ne işim varsa sanki....:) bakalım bi ama....[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 deplasman tarafına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Tabiki yine orda olacağız Büyük ihtimalle 3 biletim olacak yarın öğlen Makul fiyata satabilirim tabi erken davranırsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben nonosu kesin dövücem. Nonoss topla adamlarını gümüşsuyu yokuşuna gel!!! Görelim delikanlılığını :) Eski açık kalmamış.Kalsaydı oraya alıcaktım. Nonos ve diğer paticik halkında olupda fener taraftarına gidicek arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum.Küfürde haddimizi aşabiliriz.Anlayışla karşılıyacağınızı umut ediyorum. Hepinize içtenlikle sevgi ve saygı diliyorum...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 derbiye bilet maça bilet : ) abi elimde şuan bir fazla Yeni açık bileti war. İsteyene aldığım fiyata satabilirim. Yabancıya gitmesin : )[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Kaça satıon iyi bi fiyata satıyosan 1 saat içinde İstanbul'dayım ama gece kalacak bi yer bul bana :D[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 haydi be bjk...al şu maçı be... belki bk tarafına girecem...(beleş..)[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Nisan 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 amma beleşçi var lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ay siz hala bilete par mı veriyıonuz:Ppp valla bu da benim ilk beleş maçım olcak.. [signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ulan zaten ne zaman açık tribüne girsem birisi yapışıyor abi Beşiktaş aşkına sok bizi bu sene şampiyonuz sok bizide beraber bağralım diyolar. bi kere 6. olduğumuz sezon kombine vardı beleşçi geldi Son haftalar uefaya bile gidemiyoruz geldi bu -Abi sok beni ben girince hep kazanıyoruz uğurlu geliyor vallahi sok bu sene şampiyonuz zaten *BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ* -Lan olm lig bitti son 3 hafta uefaya gidemiyoruz ne şampiyonu sie...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 trabzon içn gidiyorum bende bjk tirbunune hepimiz bjk liyiz pzar gunu[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 [b]Arkadaslar gecen macta bakıyorum lıg tv ye mac baslamadan once fener macı ben gs lıyım ama bızde lıg tv war ızlıyım fln neyse bı bakıyorum polisler fln arabada arama yapalım demısler arabadan Satır Balta Katana(uocular bılır) gıbı bıcaklar cıkmıs ben gozlerıme ınanamadım bole sey olmaz naapıyo bunlar samuray fln mı bunnar:) yenılıncede allah bılır hara kiri yaparlar dhasduhasudas :P[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Niye kalın yazıyoruz? Niye Katanayı uocular biliyor? Katana bir kılıcdır zaten. :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 macta paticikliler diye pankart açın birbirinizi tanırsınız:)[signature][hline]www.bf42tr.com Türkiye'nin Battlefield 1942 Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar