Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency & YF sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aktif konulara baktım fakat bu konuya değinen birisini görmediğim için bu başlığı açtım. Oyuna başlayalı cok fazla olmadı 1 2 gün ama latency ile ilgili sorunum devam ediyor. 1 kaç değişik server denedim ama yine de bir sonuç almış değilim. Bunun üzerine YF ve Freecap ile beraber deneyim dedim belki daha dusuk ping alırım diye. War.exe zaten direk açılmıyor ve bunun üzerine warpatch.exe yi freecap te tanıtıp oyuna girmeyi denedim. Fakat oyuna login oldugumuzda çıkan ilk yazıda çat diye oyundan alt F4 yapmış gibi çıkıyor. Acaba buna bir çözüm bulan veya bu konuda deneyim sahibi biri bir açıklık getirebilir mi ?

Veyahutta baska bir şekilde latency sorununu çözebilmeme yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
Lag sorunu genel olarak tum serverlarda yasaniyor ama soylentilere gore server kapasitesi arttirilinca duzelecekmis, su an serverlar tam kapasiteyle calismiyor.
Mesaj tarihi:
Skyfire said:
Aktif konulara baktım fakat bu konuya değinen birisini görmediğim için bu başlığı açtım. Oyuna başlayalı cok fazla olmadı 1 2 gün ama latency ile ilgili sorunum devam ediyor. 1 kaç değişik server denedim ama yine de bir sonuç almış değilim. Bunun üzerine YF ve Freecap ile beraber deneyim dedim belki daha dusuk ping alırım diye. War.exe zaten direk açılmıyor ve bunun üzerine warpatch.exe yi freecap te tanıtıp oyuna girmeyi denedim. Fakat oyuna login oldugumuzda çıkan ilk yazıda çat diye oyundan alt F4 yapmış gibi çıkıyor. Acaba buna bir çözüm bulan veya bu konuda deneyim sahibi biri bir açıklık getirebilir mi ?

Veyahutta baska bir şekilde latency sorununu çözebilmeme yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Teşekkürler

YF ile bağlanıyor. direk warpatch ı tanıtmıştım ben.
Mesaj tarihi:
Biraz araştırdım. Your Freedom'ın kendi sitesinde de soylediği OpenVPN i indirip kurdum. OpenVPN sanal bir server ile sürücü oluşturarak butun .exe dosyalarını otomatikman yourfreedom a yonlendiriyor. Böylelikle freecap in aksine normal olarak açılan warpatch.exe nin ardından war.exe de YF yi kullanmıs oluyor.

fakat yine de süper bir latency im olduğunu soyleyemem. belki premium memberlıga gecmeliyim ya da değişik serverlar denemeliyim.

P.S. : OpenVPN i default olarak yükledikten sonra sample-config klasörünün icinden bir config dosyasını (örneğin sample.ovpn) config klasörünün icine atmak gerekiyor ve en üstüne myremote satırını da localhost veya 127.0.0.1 değiştirmek gerekiyor.

[SOF]
# Edit this file, and save to a .ovpn extension
# so that OpenVPN will activate it when run
# as a service.

# Change 'myremote' to be your remote host,
# or comment out to enter a listening
# server mode.
remote myremote

ardındanda masaüstündeki OpenVPN GUI kısayolundan driverı calıstırıp sağ alttaki ikondan Start diyerek serverı baslatıgımız vakit driver calısmaya baslıyor.

Ve oyuna girebiliyoruz. Oyuna girerken herhangi sockscap veya freecap gibi bir program kullanmamıza gerek kalmıyor.
Mesaj tarihi:
vista kullanıyorsan kaynağı %90 vistadan, wow oynarken ben de sockscap vs ile denemeye çalışıyordum ancak programları proxye ek bir program vasıtasıyla yönlendirmek vistada mümkün değil gibi, freecap sockscap ve ne kullanırsan kullan (paralı "pro" programlar bile işe yaramıyor).

openvpn tüm bilgisayarı başka bir ağa bağlanmış gibi yapıp yf üstünden yönledirdiği için çalışır ama daha hatrı sayılır bir miktarda gecikme eklemiş olursun, muhtemelen 100 ms kadar olacakken 300-400 den fazla oluyordur bu yüzden.

premium yaparsan artış olabilir ancak bende 4mbitliği vardı o zamanlar ve düzelmeyeceğini söyleyebilirim ; oyun çökene kadar freecaple 70 ms alıyorduysam openvpnle 500 falandı hep.
  • Yeni Oluştur...