adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tek bi kusuru var üstünde begüm yazıyo eski sevgilimin ismi oluyo tabi o lise zamanında yazdırmıştım 30 ytl istanbul içinde elden teslim istanbul dışı için kargoyu karşı taraf öder teşekkürler. resme gerek yok herhalde düz gri zippo üstünde begüm yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi üstünde begüm yazan düz 2.el zippoya kimse 30 ytl vermez ismim begüm olsa bile sen onu çakıyla falan yazmışındır allah bilir :D çok diyorsun yani ha alacağımdan değil de fikir beyan şeettirim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 osman yazsa alırdım ama begum olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bariz terkedilmiş acı çekiyor ver bana bedavaya arkadaşlığımız pekişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 slickers said: abi üstünde begüm yazan düz 2.el zippoya kimse 30 ytl vermez ismim begüm olsa bile sen onu çakıyla falan yazmışındır allah bilir :D çok diyorsun yani ha alacağımdan değil de fikir beyan şeettirim dedim yok la bi makinayla yazmışlardı yazısıda çok iyi cidden bide terk edilmedim 4 yıl oldu ayrılalı ama şuan para lazım anılarla uğraşamam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 lolz kıvırma yemişsin tekmeyi bariz 30 ytl paraya mı sıkıştın yani bırak allanıseversen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 türk hava kuvvetleri ve türk deniz kuvvetleri armalı zippolar var bende de. satsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 DeathLord said: lolz kıvırma yemişsin tekmeyi bariz 30 ytl paraya mı sıkıştın yani bırak allanıseversen =) evet o 30 ytl ile 2. el bi zippo buldum çok güzel onu alıcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 istanbuldan alcak olursa 25 ytl, indirim yaptım istanbullulara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 5 liraya verion yani? para mı 5 lira yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi virgül hayatımı kaydırıyodu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 lolz bi whooper ısmarlarım sana ^^ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 PM at tarihi belirliyelim aehfuahufaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gel pazartesi beşiktaş adekse ısmarlarız bi yemek dediğin nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 selam benim kız arkadaşımın ismi begüm ben almak istiyorum. diye biri çıksa ne hoş olur dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 slm burda begum diye birisi bu yazıyı okuyorsa cıkrsa benımle alırım zıppıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 slm ben begüm bana bu zippoyu alacak genç yakışıklı erkekler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ginaly said: türk hava kuvvetleri ve türk deniz kuvvetleri armalı zippolar var bende de. satsam mı? hediye olarak bana ver. hatta bi akşam yemek ısmarlıyım sana. bu konuyu yemekte konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 "D serisi" nedir ki bende bunu anlayamadım bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 üstünü kazı bi gün flm yap ne bileym yaratıcılığına kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bamgüm yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 AHHAHHAHA yarıldım postları okuyunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Theridone said: Bamgüm yaz Buna gülünür X( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar