Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emmy Ödülleri 2008

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Bu gece saat 1den itibaren orjinal dilinde cnbc-ede türkçe olarak da ntvde sanırım. madmen 16 dalda aday olarak rekor falan kırdı sanırım yuh yani 16 dal. 2.sezonunu izlememiştim izlemek lazım demekki.

best series/drama dalında adaylar çok çekişmeli..lost,mad men, house ve dexter kapışacak en çok. hepsi de hak ediyor bilmiyorum nasıl olacak.

best series/comedy entourage ile two and a half man en çok yarışır sanırım. inş entourage alır bunu.dizinin sürerliliği için lazım bu tip ödüller

best actor/drama bryan cranston almalı bence. müthiş oynuyor breaking badde. ama micheal hall da alabilir dexterla.

best actor/comedy inşallah charlie sheen kazanır ama steve carrell alec baldwin falan var nolur bilinmez.

best actress/drama mariska hargitay ya da kyra sedgwick alır herhalde

ve benim için en eğlenceli kısım olan best supporting actor/comedy: kevin dillon, jeremy piven ve neil patrick harris.3üne bölüştürmeliler ödülü bence=) hangisi alsa diğeri için üzülücem.

sizin de fikirlerinizi alim dedim gece olmadan

edit:hugh laireyi unutmuşuz best actor/dramada
Sosyal ağlarda paylaş

jeremy piven yeter aldı yaw =), ne kadar sevsem de adamı almasın artık ehueh... rainn wilson alsın istiyorum ben en cok ama isi zor biraz digerlerinin yanında eheh (en cok o hakediyor !!! =)), ama en efsane karakterlerden biri yani adam... genel olarak bu sene emmy'yi mad men tokatlıycak sanırım, 16 dalda aday olmak nedir ya =)... drama'da dexter almalı ama, zaten mad men'le dexter kapısır en fazla...

edit: lead actor komedi kesinlikle steve carell'in olmalı ayrıca =)...

edit x: typo rekorunu kırdım, edit doldu mesaj... best comedy series'i de ya entourage ya da office alsın pls =)...
Sosyal ağlarda paylaş

Steve Carell / Alec Baldwin varken Charlie Sheen biraz zor. Modası geçti onun sdfsd. Ayrıca Entourage 5. sezonda bırakacak diye biliyorum ben, bari son bir patlatsalar en iyi komedi diye de rahatlasak.

Michael Hall'un karşısında da James Spader var bu arada. Ne kadar Dexter'ı sevsem de ben pek sanmıyorum James Spader gibi bi herifin karşısında durabileceğini, zaten son 3 senedir de James abim alıyor. Bi 2006 da almadı galiba, 2004 2005 2007 götürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Mad Men kesinlikle süpriz değil, inanılmaz bir sezon geçirmekte. Tahmin yürütmek keyifli birşey:

Komedi: The Office
Dram: Mad Men
Komedi aktör: Steve Carell
Dram aktör: Jon Hamm - Aslında favorim Bryan Cranston ama Jon Hamm alır gibi geliyor. Hugh Laurie ile birlikte üçü de iyi birer sezon geçirdi.
Komedi aktris: Mary Louise Parker
Komedi yardımcı aktör: Alması en zor ödül bu olsa gerek. Jon Cryer bu beşlinin zayıf halkası. Geri kalanların hepsi ağır toplar. Jeremy Piven geçen sene aldığı için bu sene vermezler gibi geliyor. NPH geçen sene çok kötü kaptırdı ve bu sene onun, o da olmazsa Rainn Wilson'ın almasını isterim ancak tahminim Kevin Dillon.

30 Rock'ın, Tina Fey ve Alec Baldwin'in ödüle değer bulunmasını hatta Altın Küre almasını ancak kadrolaşma, önemli yerlerde tanıdıkları var, amcasının oğlu gibi fantastik fikirlerle açıklayabiliyorum.

Ha bu arada imdb'de listeyi göremedim ancak Mad Men writing falan senaryo ile alakalı ne varsa süpürecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Varsa E! de izleyin bu arada, çok daha kalite oyuncular çıkıyor orda, diğer taraftaki hatuna dayanamıyorum ağzına vurasım geliyor, ayrıca hep böyle 3. plandaki oyuncular çıktı başlarda, E!ye geçtim, herşey daha iyi, Ryan Seacrest o karıdan iyi yani.

Of Steve Carell çıktı, adamın grev sırasında greve katılmak için prodükterlere sunduğu bahane "enlarged balls". Efsane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...