Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yumurtaya un süt katarsak krep olur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 görende okulunu okuyor sanır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Laorx said: yumurtaya un süt katarsak krep olur yahu. oranını tuttursan gayet güzel omlet olur ama damak zevki o tabi benim hiç hoşuma gitmiyo şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kitana said: apprentice chef kitana sunar; kunallılanlar, 4 yumurta sucuk pastırma domates siyah , yeşil zeytin rendelenmiş beyaz peynir limon allahım sana geliyorum öf. not: ekmeksiz yemeyiniz. naaptın sen ya :) altına hamur koysan pizza olacak bu, omletle alakası yok. pogonun dedii gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 zeytin war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Pastırmaları bile sonradan eklemiş gibi duruyosun he sdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 öyle zaten:D yumurta kırılmış üstüne malzemeler eklenmiş ve limon sıkılmış ama sucuklar ilk başta eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya kitana resmen dolapta ne var ne yok bütün bütün koyup yumurta kırmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sucuklu yumurta kraldır birde bastırnalı sucuklu yumurta ise dahada kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 domatesli sucuklu pastırmalı yumurta kralların kralıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Domatesli sucuklu pastırmalı janbonlu salamlı yumurta ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yimırta nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 rendelenmiş kaşar peyniri, 2 yumurta, ufak ufak doğranmış bir kepek ekmeği dilimi yeter de artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ekmek arası yumurtada güzel oluyor(omlet te olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o kocaman domatesler olmasa güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 limon nedir abi omlette limonmu oolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o domates ve zeytinlere taktı millet kekekrere. sizin için sırf görüntü oldu bence olay. tadına bakmadınız , bibkibkbik yapıyorsunuz. bilen bilmeyen atıp tutuyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 apepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kısır yedim, oturduğum beyaz kaz tüğünden yapılmış yastığı osuruğumla sararttım. aç insanın halinden anlamam, çünkü çok rahatım. odam biraz soğumuştu klimayı açtım ısıttım. greyfurt suyumu yudumlarken yazıyorum bunları. görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Finkel said: limon nedir abi omlette limonmu oolur lol sırf haşladığın yumurtanın üstüne yağ döküp limon sıktığın hiç mi olmadı? ya da annen hiç mi yapmadı? aile içi büyük bir kayıpmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 pizza yorumu doğru olmuş. omleti pişerken ortadan katlamak farzdır zaten böyle tepsi gibi bırakmayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kitana said: Finkel said: limon nedir abi omlette limonmu oolur lol sırf haşladığın yumurtanın üstüne yağ döküp limon sıktığın hiç mi olmadı? ya da annen hiç mi yapmadı? aile içi büyük bir kayıpmış bence. limon değilde işte zeytinyağ kekik ve pul biber(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kitana said: Finkel said: limon nedir abi omlette limonmu oolur lol sırf haşladığın yumurtanın üstüne yağ döküp limon sıktığın hiç mi olmadı? ya da annen hiç mi yapmadı? aile içi büyük bir kayıpmış bence. omlette limonu geçtim limon başlı başına gereksiz bişi dhg bide omlette (n) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 limonlu omlet ben de yememiştim. denemeliyim. edit: güzel olur diye düşünüyorum. mesela yıllar evvel kendim kuru fasülyeye sirke katmıştım mükemmel olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 limon omlette olmaz. yumurtayı kaynar suyun içine kırarsın sonra pişince delikli spatula ile çıkarırsın işte onun üstüne limon, tereyağ ve kimyon koyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar