kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 apprentice chef kitana sunar; kunallılanlar, 4 yumurta sucuk pastırma domates siyah , yeşil zeytin rendelenmiş beyaz peynir limon allahım sana geliyorum öf. not: ekmeksiz yemeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 omletli kahvaltılık. uhmm oş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bol zeytin koymuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 limon felaket yapıyor şu omleti ya. limon sana aşığım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bu ne yaa çingene çadırı gibi açım ve yalnızım böhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 omletli zeytin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 zeytinleri öyle attım. asıl olay üstündeki beyaz peynir rendesi. zeytinlere çekmeyelim olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ama zeytin çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sucuk pastırma aynı andamı kullanılır kusarım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence dünyanın en iyi kombosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 güzel olur o... ama ben zeytine taktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Hmm, Öncelikle yaptığın şey omlet değil, omlet olması için içine un ve süt girmesi gerekiyor, biraz da tereyağı gerekir ki yaptığımız bu karışım yanmasın/yapışmasın ve lezzetli olsun. Biraz tuz da ekleyebilirsin.Ayrıca uzaktan bakıldığında omleti değil, pizzayı andırıyor.Yani gereğinden fazla süsleme yapmışsın ki bu da zaten güzel bir fahişeyi gereğinden fazla makyaj yapıp Michael Jackson modunda sokağa göndermektir, müşteriyi korkutmayalım ama di mi ! Zeytinleri dilim halinde satın alıp karışımın içine katarsan hem çekirdeği işle uğraşmaz, hem de omlete hafif bir zeytin kokusu vermiş olursun. Kullandığın peynir in tuzsuz olmasına dikkat et ya da permasan kullan, bu şekilde "fusion blend" dediğimiz tadı elde edersin! Afiyet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi öğrenciyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tamam çekirge, haftada 3 gün bana gel sana bildiğim her şeyi ögreteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 saol abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sucuklu yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 okadar kucuk tabaga 4 yumurtalı omlet yapılırmı cidden silme sarı olmuştur o omlet, fazlası zarar daha buyuk tabaga yap 2 sarıyı arkadasınla paylaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oha köfteci title ı ne be bu kim be aboo :D bende tüpçü alıcam title olarak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ramocan said: Hmm, Öncelikle yaptığın şey omlet değil, omlet olması için içine un ve süt girmesi gerekiyor, biraz da tereyağı gerekir ki yaptığımız bu karışım yanmasın/yapışmasın ve lezzetli olsun. Biraz tuz da ekleyebilirsin.Ayrıca uzaktan bakıldığında omleti değil, pizzayı andırıyor.Yani gereğinden fazla süsleme yapmışsın ki bu da zaten güzel bir fahişeyi gereğinden fazla makyaj yapıp Michael Jackson modunda sokağa göndermektir, müşteriyi korkutmayalım ama di mi ! Zeytinleri dilim halinde satın alıp karışımın içine katarsan hem çekirdeği işle uğraşmaz, hem de omlete hafif bir zeytin kokusu vermiş olursun. Kullandığın peynir in tuzsuz olmasına dikkat et ya da permasan kullan, bu şekilde "fusion blend" dediğimiz tadı elde edersin! Afiyet olsun! adam hem haklı hem pro en az benim kadar:P:D sen yumurta kırmışsın üstüne malzeme koymuşsun ama emeğe saygı bide afiyet ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o unu ne kadar koyuyoruz ya? ben tutturamıyorum çok ayar ehühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 2 yumurtaya çay bardağının yarısı kadar falan yeterli olur. yok yarısından biraz daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ince belli çay bardağı mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 adamınbiri, tam bi tarif verebilir misin? sahurda yapasım var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 2 yumurta kır içine beyaz peynir(ama çok koyma bayıyo fazlası tadımlık koy) çay bardağının yarısından biraz fazlası kadar un koy yani cıvık bi durum alsın yumurta hamur olmasın kesinlikle beyazlarıda kalmasın ama yumurtanın istediğin malzemeyi ekle ama dediğim gibi tadımlık koy herşeyden yoksa bayarsın tavaya yağ koymayıda unutma tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sahurda yapıyorum direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar