aritra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ikisi de bağlanmıyo bi türlü. firewall'ı tamamen kapadım yine de olmadı. ama bağlanıyodu bi süre önce. son zamanlarda olmaya başladı. sebep? ya da alternatif önerisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ttnet sebep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 limewire ye şimdi bağlandım güncelleme yapmadıysan sebebi o olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yurt dışı günledi gene ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 limewire istanbulda bağlanmıyor benim kocaeli'nde bağlanıyor misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 limewire bende bağlanırken önce interneti kesio sonra tekrar bağlıo interneti, programın içinden disconnect connect dediğimde bağlanıo. biraz uzun bi süreç hiç kullanmamaya başladım. limewire i kapayınca da internet bi daha gidip gelio. yorucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 limewire'in kendi sitesine bak orda coumu vardi, gnutella dosyasinimi ne degistiriyodun duzeliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Alternatif olarak SoulSeek kullanabilirsin. Mp3 aramak için en iyisidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naverost Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 LimeWire bende dengesiz çalışıyor misal, arka arkaya iki şarkıyı indiremiyorum yani 1 arama yapıyorum çıkıyor 2. de çıkmıyor alakasız şeyler çıkıyor v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ares i tercih ettim hep,daha fazla sonuç buluyordum genelde. Ama uzun zamandır kullanmıyorum nedeni ise net tamamen göçürüyor nedeninin hala anlayamadım.Aresi açınca ne nette gezinebiliyorum,sayfalar açılmıyor,ne de ares tam randumanlı çalışıyor.Virus taraması vs. de yaptım sonuç değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bunlar hala kaldı mı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 benimde son dönemde limewiredan ne indirsem sistemin virüslere karşı alarma geçip daha mouse oynatmadan dosyaları silmesi sıkıntım var.hayır anlamadığım mesele süreksi sıkıntılı dosyaları bulmak benim cenabetliğim mi yoksa limewire da kazaa olma yolunda emin adımlarla ilerliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 eskiden limewire indirip lime üzerinden de limewire pro indirirdik. ne güzeldi :D şimdi torrentle indirtiyorum isteyene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o süper olaydı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 çook fake dosya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ares kullandim uzun zaman ama baglanamama problemi deli etmisti o yuzden soulseek'e gectim. Limewire'i hic bir zaman kurmadim ne mal oldugu belli programin cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Limewire yerine Frostwire gayet iyi, tek şarkı arandığım zaman onu kullanıyorum genelde. Soulseek'ten kralı yok ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar