Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kıl dönümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 şimdi öncelikle geçmiş olsun. sonra kıl dönmesi tehlikesi varsa acil doktora git. yok o kadar kötü değil diyosan netten araştır biraz son olarak kızlar girmesin demişsin. bu olay için demiyorum, bu öyle değil ama, hadi diyeli iğrenç bi olay oldu, kızlar girmesin dedin. BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 asıl kızlar baksın .. nabalm biz senin kuyruğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Aga iğrenç bişey olsa ss alıp foruma koymam heralde acilde olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Kıl dönmesine çok benziyor. Bende de var ordan biliyom :D. Okul açılıyor diye ameliyat olamadım(2 hafta yatmak yemedi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tıpta ayıp olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 çok oturmaktan oluyor olabilir mi acaba ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yahu lütfen açmayın kıl dönmesi veya onu çağrıştırıcak başlıklar. feci tırsıyorum ya bana da olursa. hele bir de zorro'nun z si seklinde iz miz off feci. cidden tırsıorm lan bende de olursa diye LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kıl dönmesiyse nediyim allah kolaylık versin,benim lisedeki arkadaşımda vardı kıl dönmesi,lise biteli 6 sene oldu hala devam ediyor, 2 senede 1 ameliyat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 JD said: Bu bi insanın başına kaç kere gelebilir onu merak ediyorum zırt pırt ameliyat olan varmıdır bunun için bu kesinlikle şansla ilgili bir durum. şu an KESİNLİKLE BİR DAHA OLMAYACAK denilen bir yöntem yok kıl dönmesi için. Nedenleri var; 1- Kaykılarak oturmak 2- Vücuttaki kılların çok dökülmesi (saç-sırt kılları- kıç kılı) 3- Banyodan sonra kuyruk sokumunun kurulanmaması vs.. İyi bir cerrah seçmeni tavsiye ederim. Konusunda uzman olsun ki iyice temizlenirse içerisi ve sende dikkat edersen tekrarlaması zor olur. Ayrıca ameliyat olursan (mümkünse) lazer epilasyon yaptırt oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aga yokoldu gitti ya ^^ kıl mıl dönmez aga bizde delikanlı adamın kılı dönmez !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar