Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 olmaya karar verdim...kendime guvenim tam....nasil olurum varmi eski jigololardan yardimci olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sebep, yani neden bu yolu tercih ettin? Başka bişi mi yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mide sağlam diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çok zor iş /antikor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bence işini sağlama al bi memuriyette iş bul hobi olarak ta jigololuk yap derim. Güvencen olur en azından ki sık sık hastalancağından dolayı sağlık güvencesi iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 baska cidden bisi yok memurda olmaz benden o yuzden bu yolu sectim saka makada diil yani trolleme gibi bir amacim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bence çok acınası bi tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kendi tercihi yapıcak bişi yok yardım istemiş bize yardım etmek düşer..tabi yardım edebilecek varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Baba topiği üzerine gelince, ekmek üstü şokella olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya o eski bi topicti kişiselimsi bir yardım ve akıl istegiydi ama bu öyle değil =) farklı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Burdan işin için ilk ekmek çıkmaz bence. Sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 burdan cıkmaz bende nerden cıkarırım sorusunu sordum zaten tutorial bile baktım yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Nişantaşı, Bebek, Polenezköy sakinlerine ulaşman lazım, harbi jigololuk için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 soru : nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Jigolo dediğiniz yapılaşma horozpunun erkek versiyonu. Hiç bir bayan çıkıp ben töbe estağf şöyle olcam nasıl olurum demio. Attention plax !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kanka sen ciddisin? eğer öyleysen good luck + someone help him! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gerçekten işinin hakkını vererek çalışırsan, bir yerlere gelmek için ter dökersen başarılı olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya bi başlama noktası bulsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mide ister.jigolo olunca butun mankenler sana para verip kucagına oturmuolar yani. erkekleride istermisin bilmiyorum ama hani brad pitt değilsen 45-60 arası bayanlarla yapabilirsin bu işi başlama noktasını bilmiyorum ama belli yaşı geçmiş bi kaç kadınla birlikte ol.beğenirlerse seni arkadaşlarına önerebilirler bilemicem hiç jigolo olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bak senin için google'ladım http://www.jigolopartner.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 testten geçmek için gönül yazar'la öpüşmen lazımdı, geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Netcafe said: soru : nasıl? Heh, valla sadece fikirlerimi söyledim, yani tanıdığım felan yok bu konularda bilgili vesaire. Muhtemelen konaklama yerlerinin barları ( lüks hoteller ), biraz ağzın laf yapıcak, bara oturucaksın, iltifat ile vesaire biriyle tanışırsın, aynı yerlere takılmalısın, bakımlı, yakışıklı ve belli bir sermayen olmalı. Yani benim düşüncelerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 jigolo olabilmek için önce bazı şeyleri gözdençıkarmış olmak gereklidir bu bazı şeylere örnek insanın cinselliğe bakış açısı ve bundan duyduğu haz olabilir.Öncelikle Türkiye gibi bir memlekette bir kadın bir ekekle beraber olmak için üzerine para ödüyorsa bu kadın büyükçekmece sahilinde kumsala şemsiye deliği açabilen gençlerimizin bile beraber olmak istemeyeceği nitelikte bir kadındır. Bu yüzden jigolo olmak isteyen sevgili arkadaşım bu kararınla genç ve erkek olmanın getirdiği hazlardan vazgeçmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 biliyorum bunlari farkindeyimda baska cozum yok..tek yol devrim adafasfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Haberlerde çıkmıştı antalyada barlarda teklifler geliyormuş gençlere yabancı türk karışık yaşlı teyzelerden ev filan bile veriyolarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar