Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Eşyayı Script Haline Getirmek

Uragano

Öne çıkan mesajlar

ben tam anlayamadım sorry ama oyunda bi item çalışıyosa onun mutlaka scpsi vardır.yani cift tıkladığında "you can't this use hedere hödörö" demiyosa kesin scpsi vardır. ama sen direk muldan okutarakda item cıkarıyosan (farklı bi mul kullanıyo olabilrsin).yani insideuo dal id ye bakıp çıkarıyosan ve o itemı mula yeni eklediysen.scpsini yazmalısın.bunların aksine mulla oynamadıysan varolan bi itemi değiştirmek istiyosan.mesela bi kasayı.girip scplerin içinde onun bulunduğu dizinden istediğini değiştirebilirsin.yanlız bi itemı scp olarak kullanıcaksan besela bandaj timerı yapıyosun itemi i_worldgem_bit verdin bunun type'i t_eq_script olmalı yoksa fufular.

buarada sorduğunla alakasız şeyler yazdıysam sorry başdada dediğim gibi soruyu pek anlamadım :P[signature][hline]Buff
Arqas Hedere Hödörösü
Sosyal ağlarda paylaş

yaa arkadaş şey diyor mesela bi kitabın içini doldurdu yazıyla bunu nası scpleştiririm dio
ya da bi çantaya bi sürü reg flm koydu nası scp haline getiririm dio mesela bi vendordas sattırmak için flm[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
The words of a banished king
"I swear revenge"
Filled with anger aflamed our hearts
Full of hate full of pride
We screamed for revenge
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 24 Nisan 2004 13:01 tarihinde demiş ki:
yaa arkadaş şey diyor mesela bi kitabın içini doldurdu yazıyla bunu nası scpleştiririm dio
ya da bi çantaya bi sürü reg flm koydu nası scp haline getiririm dio mesela bi vendordas sattırmak için flm

Teşekkürler Bivrip,
Aynen Öyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

ok o zmn kafa karıştırdığım için sorry.hemen bi örnek veriyim.
template kullanıcaksın mesela aşağıdakini ekleyim .add t_hedehodo yazarsan göründüğü gibi bi bagin içinde her regden 60'ar tane ve fullspellbook çıkar.bu zaten orjinal scplerin içinde var.spheretemplate.scp ye nin içine bakarsan görebilirsin.

[TEMPLATE tm_hedehodo]
CONTAINER=i_bag
ITEM=i_reag_black_pearl,60
ITEM=i_reag_blood_moss,60
ITEM=i_reag_garlic,60
ITEM=i_reag_ginseng,60
ITEM=i_reag_mandrake_root,60
ITEM=i_reag_nightshade,60
ITEM=i_reag_sulfur_ash,60
TEM=i_reag_spider_silk,60
ITEM=i_spellbook
MORE1=0ffffffff
MORE2=0ffffffff[signature][hline]Buff
Arqas Hedere Hödörösü
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam yazdım zaten yukarda nerden aldığımı o hedehodoyu da adamın serverına aynen eklerse bunu aynı scpden iki tane olupda bug yaratmasın diye yazdım.

buarada benimle uğraşmayıda bırak.bana git mekteminde oku diyosun.sen git başdan bişeyler öğren sonra gel insan gibi konuşalım.ben bildiğimi anlatayım sen bildiğini anlat.hem sen kazan hem ben kazanayım.ama önce insan ol.insanları insan yerine koymayı saygılı konuşmayı öğren.ben burda yardım etmeye çalışıyorum bildiğim kadarıyla.sphere di ben yazdım demiyorum.ama hobi olarak uğraşıyorum ve kendimi bu konuda geliştirdiğimi düşünüyorum.ama ben kralım lan kimse elime su dökemez demiyorum.bana bi küfür etmediğin kaldı diğer topicde.bende farkediyosan kaale almıyorum ama herkezin bi sınırı var.sınırı aşma.[signature][hline]Buff
Arqas Hedere Hödörösü
Sosyal ağlarda paylaş

[signature]Istedigin esyaya .xshow uid yaparsin, sonra save alip world dosyasindan SERIAL=(o aldigin id) diye aratirsin, ordan butun ozelliklerini alip script haline getirirsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

[Bu mesaj Baggio tarafından 24 Nisan 2004 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...