Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 topaçı bi öldürebilirmiyiz? çöplük oldu artık topaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Eskişehir temiz pansiyon yazıp googlela bakalım bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abi sorun şu ki 4-5 gün pansiyonda kalırsak orda açlıktan ölürüz. maddi sorun var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 eskişehirde açlıktan ölmek imkansıza yakın bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yav orası öyle XD yemek fiyatlarını öğrenince şoke oldumda. şimdi şöyle birşey var minimum 15 ytl olsa günlük kalma fiyatı 5 gün kalsak 75 ytl yapıyor bu bide yol parası var. biz sağdan soldan anca 50-60 ytl toplayabildik(kişi başına). bilgisayarımı satıyorum yahu, ilk taksidimi alsam pansiyon tutucam. cidden sıkışığız şu sıralar. ailemdende almaya yüzüm yok artık. 2 senedir bok yedim oturdum yedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 eskişehire gitmekte neden bu kadar acele ediyosunuz abi o zaman. bi düze çıkın biraz öyle gidin. çok mu acil? bi de dışarda kalmayı düşünmeyin, donarsınız. garı deneyebilirsiniz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gar olayını ilk düşündükte eskişehirden bi arkadaş çıktı, rahatladım... topaçta aceleye denk geldi, 15 dakka daha dişimi sıksam açmıcakmışım topaçı genede herkese teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bol bol tantuni yiyin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 senin içinde yicem aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 eskişehir ii güzel memlekette 2ay kaldım sıkıldım. varuna doors 222 üçlüsünden gına geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bu ara ne çok eskişehir muabbeti dönüyo bi event mı düzenlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar