Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer veryansın

Apache

Öne çıkan mesajlar

Senaryodaki gerizakalıların hastası olmaya başladım. Herifler flagı bırakmış 1 tane adamı 4 kişi kovalıyor.

Bide ya türklere has bişey. Yada türkler fazla dikkatimi çekiyor ondan. Karakteirni açan senaryonun yolunu tutuyor.
Be insan gidip 1 saat uğraşsan rank 6-7 olacaksın. Niye gelip senaryoda sürünüyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

guard buglı mı ya :s ?

attım adamın birine, chosen geldi eritme peynir yer gibi yedi adamı ama bana gram hasar yönelmedi, dibinde olmama rağmen.

yanlış bir şey mi yapıyorum, direk guard diyince 30 ft yakınlıkta durduğumda hasarın yarısı bana gelmemeli mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:
Senaryodaki gerizakalıların hastası olmaya başladım. Herifler flagı bırakmış 1 tane adamı 4 kişi kovalıyor.

Bide ya türklere has bişey. Yada türkler fazla dikkatimi çekiyor ondan. Karakteirni açan senaryonun yolunu tutuyor.
Be insan gidip 1 saat uğraşsan rank 6-7 olacaksın. Niye gelip senaryoda sürünüyorsun?

Senaryolardan çok iyi xp ve renown rank geliyor, 3-4 senaryo yaparak düşük levellarda level atlayabilirsin üstüne renown rank demek item demek PQlarda sürünmek atılan zarlara bakmak yerine itemlarınızı renowndan kazanabilirsiniz demek :)
Sosyal ağlarda paylaş

Venator said:
Densiz said:

Senaryolardan çok iyi xp ve renown rank geliyor, 3-4 senaryo yaparak düşük levellarda level atlayabilirsin üstüne renown rank demek item demek PQlarda sürünmek atılan zarlara bakmak yerine itemlarınızı renowndan kazanabilirsiniz demek :)

iyide bu dediklerini yapabilmesi için kaç saat uğraşması gerekiyor? ben bunları yapmasın demedimki. Gidip 30 dakika normal questlerini yapsın. Sonra senaryoya bi kaç skill i ile girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi..
Ama oyunun atmosferi çok iç karartıcı ya. Evet Mythic'in yapmaya çalıştığı da buydu zaten, heryerde savaş, kaos falan. İyi de yapmışlar ama içim daralıyor resmen.
Ne bileyim şöyle canım sıkıldığında gidip 2 tur atabileceğim bir Nagrand ya da dev mantarların üstünde uçabileceğim bir Zangarmarsh yok oyunda.

Dediğim gibi atmosfer olarak eksikleri var sanki. Ama oyun sistemi süper allah için..
Sosyal ağlarda paylaş

Order oynayın. Barış için dostluk için, dünyatı kötülerden temizleyin :P

Ya oyunda bi kaç bugı göz ardı edebiliyorum da 1 tanesi çok büyük. nasıl böyle bir bugı düzeltmezler anlamadım.
Out of range out of range
Arkasinda degilsin
yaninda degilsin

1 skill kullanamayacakmıyım ben yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

ohooy, herkese mi oluo 5 dakikda bir crash olayı. bi allahın kulu çözemedi mi sorunu. nerde bu millet nerde bu devlet?!

crash olmasa bence on numara oyun. ama shaklaban ın whine larına katılıorum genel olarak. hatta birbirimizin omuzunda aglayabiliriz isterse.

order a nerf plz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...