FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ula pq da epic canta dustu.Mor mor parlıyordu...Ama , lakin , fakat , çünkü vs.. Ben öldüm ve taaaa ebesinde canlandım.pq'nın.eee sonra ne'oldu...bundan sonrasını ucunbiri anlatsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Senaryodaki gerizakalıların hastası olmaya başladım. Herifler flagı bırakmış 1 tane adamı 4 kişi kovalıyor. Bide ya türklere has bişey. Yada türkler fazla dikkatimi çekiyor ondan. Karakteirni açan senaryonun yolunu tutuyor. Be insan gidip 1 saat uğraşsan rank 6-7 olacaksın. Niye gelip senaryoda sürünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 düşünce bi süre sonra sıra beklemeden girme olayımı gelmiş banamı öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 guard buglı mı ya :s ? attım adamın birine, chosen geldi eritme peynir yer gibi yedi adamı ama bana gram hasar yönelmedi, dibinde olmama rağmen. yanlış bir şey mi yapıyorum, direk guard diyince 30 ft yakınlıkta durduğumda hasarın yarısı bana gelmemeli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Densiz said: Senaryodaki gerizakalıların hastası olmaya başladım. Herifler flagı bırakmış 1 tane adamı 4 kişi kovalıyor. Bide ya türklere has bişey. Yada türkler fazla dikkatimi çekiyor ondan. Karakteirni açan senaryonun yolunu tutuyor. Be insan gidip 1 saat uğraşsan rank 6-7 olacaksın. Niye gelip senaryoda sürünüyorsun? Senaryolardan çok iyi xp ve renown rank geliyor, 3-4 senaryo yaparak düşük levellarda level atlayabilirsin üstüne renown rank demek item demek PQlarda sürünmek atılan zarlara bakmak yerine itemlarınızı renowndan kazanabilirsiniz demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 şu knockback olayını düzeltmeleri lazım, nedir bu yahu mmomu oynuyoruz platform oyunumu belli değil havada uçuyoruz durmadan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 adamlari duvardan assa atmak gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 allahtan fall damage yok knockback skiller icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Venator said: Densiz said: Senaryodaki gerizakalıların hastası olmaya başladım. Herifler flagı bırakmış 1 tane adamı 4 kişi kovalıyor. Bide ya türklere has bişey. Yada türkler fazla dikkatimi çekiyor ondan. Karakteirni açan senaryonun yolunu tutuyor. Be insan gidip 1 saat uğraşsan rank 6-7 olacaksın. Niye gelip senaryoda sürünüyorsun? Senaryolardan çok iyi xp ve renown rank geliyor, 3-4 senaryo yaparak düşük levellarda level atlayabilirsin üstüne renown rank demek item demek PQlarda sürünmek atılan zarlara bakmak yerine itemlarınızı renowndan kazanabilirsiniz demek :) iyide bu dediklerini yapabilmesi için kaç saat uğraşması gerekiyor? ben bunları yapmasın demedimki. Gidip 30 dakika normal questlerini yapsın. Sonra senaryoya bi kaç skill i ile girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 senaryoda o alevi koyan arkadasi sorceressa zaten low hpbi classken kendi kendini oldurmeyi saglayan crit sistemini ekleyeni bizle iliskiye girerken moblar 3guardin yanimda izlemesini saglayan insanlara kucak dolusu sevgiler................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yalniz biri okusun okumasin cvpversin vermesin buraya yazinca rahatliom valla iyiki acmisin arkadas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. Ama oyunun atmosferi çok iç karartıcı ya. Evet Mythic'in yapmaya çalıştığı da buydu zaten, heryerde savaş, kaos falan. İyi de yapmışlar ama içim daralıyor resmen. Ne bileyim şöyle canım sıkıldığında gidip 2 tur atabileceğim bir Nagrand ya da dev mantarların üstünde uçabileceğim bir Zangarmarsh yok oyunda. Dediğim gibi atmosfer olarak eksikleri var sanki. Ama oyun sistemi süper allah için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aynen oyunu çok begendim ama 2 saatten sonra oynayamıyorum arkadaş ruhum daralıyor heryer karanlık neşe namına bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Order oynayın. Barış için dostluk için, dünyatı kötülerden temizleyin :P Ya oyunda bi kaç bugı göz ardı edebiliyorum da 1 tanesi çok büyük. nasıl böyle bir bugı düzeltmezler anlamadım. Out of range out of range Arkasinda degilsin yaninda degilsin 1 skill kullanamayacakmıyım ben yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Order oynuyorum zaten RP gerekçeleriyle ama haritalarda çok büyük farklar yok darlandırma olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bıktım ya sürekli oyunun grafiklerine bişeyler oluyor, saçma sapan kaymaalar oluyor çizgiler çıkıyor. Nvidia GTX seriisi, HD 4870X2 ekran kartı, hepsinde denedik hepsinde aynı problem. Off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aynisi oluo sapphire den kaynaklanio msi ile deistiriyim diodum ama galiba dierlerimidemi öle ? aynen cildircam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 his 4870 var bende, kafalarin seffafligi disinda sorun, o da onceden yoktu, naptiysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 guzel ozaman bende sapphire verem his alam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bide flight masterlar nerde t4 de demeyin tier3 e gecemiyorum moblar camp sehir kurmus :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 t1 warcampte olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 saol bide baska bi sehie gidip mesela chaosun pq yaparsam cikan itemler bana yaramazmi posetten yoksa classa ozgu otomatik ayarliomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ohooy, herkese mi oluo 5 dakikda bir crash olayı. bi allahın kulu çözemedi mi sorunu. nerde bu millet nerde bu devlet?! crash olmasa bence on numara oyun. ama shaklaban ın whine larına katılıorum genel olarak. hatta birbirimizin omuzunda aglayabiliriz isterse. order a nerf plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bende hiç olmuyor crsh falan. Ama alt tab sorunum var onuda alt tab sonrası siyah ekran çıktıgında /logout yazıp 20 saniye bekleyince char seçme ekranına otomatik dönmesi sonucu sıra beklemeden hemen geri girerek hallediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bende oyundan çıkmıyo. Ne log out nede exit game. 20 sn sayıyo sonra oylece müzik dinliyom saatlerce. Reset atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar