Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ... lan. ilk oyunu bitirdim üstüne filmi izledim, öyle geçmişini değiştirmişlermiş falanmış filanmış rahatsız etmedi. ayrıca olga kurylenko... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Filmde de barkodu warmı hitmanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 olmaa mı. zaten barkod olmasa herhangi bi kelden ayırt edemen ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Film bok gibi.Yani güzel bi aksiyon filmi.Ama hitman prensibiylen alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 İstanbul sokaklarında geçen sahnede yurdum insanının, olgayı hayvani bi abazanlıkla kesmesi çok kaliteliydi (ben olsam bende bakardım tabi, evet..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 olganın resimleri dotaya gelene pmle atıcam +4 şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yaptigin ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oyun senaryosuyla tam alakalı olmasa da beğenmiştim ben filmi. çok iyiydi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bana da ikinci sınıf bi aksiyon filmi gibi gelmişti. Timothy Olyphant denen amcayı ne akla hizmet koymuşlar başrole onu da hiç anlamadım zaten. Kafayı kazıtmakla hitman olunsaydı bizim kuruyemişçi mustafa abiyi koyardık oraya, ne güzel ortam yapardı hepimizi de görürdü sonra xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bak şimdi oyunda hitmani seslendiren ve oyundaki elemanın modellendiği adamın resmini koyucam rencide olucaksın üstteki. iyiydi olm lan, yuvarlak kafa işte, saçsız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 suradı çok bebeksi o adamın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Filmde oyuna en çok benzeyen yer elemanın diğer bir ajanla ölüm kalım savaşı verirken metroydu yanılmıyorsam,metronun biyerlerinde merdivenlerden sallana sallana aşağıya inişiydi..Omuzlar sallanış silahı tutuş tam hitmandi.Gerisi yalandı. Hele türkiyenin yansıtılışına büyük öfke duydum.Sarıklı ve cübbeli sakallı abazan insanlar evet biz türkler peh! Edip:Gece gece düşük cümleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abi türkiyenin yansıtıldığı halden rahatsız olmayan bi ben miyim? gayet aynıydı lan. standart sokak abazaları geziyodu. sanıy musunuz ki adamlar hatuna mal mal baksınlar diye adam tuttular? ya da bombok bi şehir maketi yapıp yükseklerden onu gösterdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Eter iyi diyon ama şimdi gidip nişantaşında bebekte lüks arabların semtlerin olduğu yerlerde çekseler farklı olur galatnın etrafında farklı oluyor.İstanbulda çok lüks yerlerde var vasat yerlerde.sen sürekli vasatı gösterirsen bilmeyen adam heryeri öyle sanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi geçelim bu "türkiyede güzel şeyler de oluyor!" mantığını. ait olduğum sosyal sınıfa bakıyorum ve toplumun büyük bölümünü oluşturuyoruz, tüm gün öyle heriflerin arasındayım. kendimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Orasıda doğru ztn Türk dediğin Bıyıklı göbekli olur . olmayanlarıda var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Türkiyede güzel şeylerde oluyor matığına kapılmamak gerek,haklısın amma velakin bu mantığa kapılmayacağım diye abartmakta yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kendimizden utanan bi milletiz. "BİZİ KÖTÜ GÖSTERİYOLAR" e öylesin çünkü dingil. lafım forumdaki arkadaşa değil basında falan çıkıyor ya "türkiyeyi kötü gösterdiler ÖÖÖÖ" diye, onlaradır. gerçekten olmadığımız şekilde gösterildiğimiz bi film hatırlamıyorum ben. geceyarısı ekspresi'ni izlemedim tamamen ama başında bi karakol sahnesi var "şiddet kullanan türk polisi" durumu var filmde (sanırsam türkiyede çıkan çıngarlar o sahne yüzünden çıktı). 1 kişi çıksın desin türkiyede polis şiddet kullanmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 seyrettim merak edip ehmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 amerika çok mu güzel bir yer? tüm kızlar taş mı sanıyorsunuz siz? strateji bunlar. adamlar ülkelerini öyle lanse ediyor. güzel yanlarıyla(yoksa güzellik uydurup) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 o kız amerikalıdeğildi heralde filmde ya rusdu. yani amerikayla alakası yok biraz filmin asdgsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sovyet sınırlarında doğmuş, şimdiki hesapla ukraynalı. Olga Kurylenko. sçs olga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ve rusyada butun kızlar guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eh işteydi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bütün rus kızları gerçekten güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar