sandino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hehe bende şu nedenlerden dolayı adama maaş veriyo haber türk 1. Habertürk yöneticileri sen haklısın Harun, biz ‘ne haber, ne de Türk’ idik. Ama özür diliyoruz şimdi Haber ve Türk olacağız diyor. 2. Böylece Ufuk Güldemir mirasını reddediyor. 3. Yok öyle değilse Habertürk yöneticileri safoş. Dünyadan haberleri yok. 4. Veya Harun Tekin değişti. Nedamet getirdi ve Hem habersin, hem Türksün,’ diye bir şarkı söyleyecek. 5. Veya Harun Tekin kemiksiz, omurgasız… 6. Veya Habertürk yönetimi, kemiksiz, omurgasız… 7. Bu soruların cevabını vermek Habertürk yönetimine düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hayır işin komiği orada haftalık yayınlanan bi program bu maaşlı elemanları harun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 PrudenT said: iyi dinledim şimdi ne türsün diyo harbiden adads bu ne demek abi iyi dinledim albümün içinde öyle yazıyo zaten nie kasıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 buda ekşiden album tasarimindan dikkate deger ufak bir ayrinti: albumun dis kapagi, ic kapagi, kitapciginin ici dahil heryerinde gordugunuz yazilar arasinda buyuk harfle baslayarak yazilmis tek kelime "türk"! hatta -sün eki kesme isaretiyle falan ayrilmis. grubun cambaz adli sarkisinin ilk dizelerinde haber kanali haberturke yaptigi gondermenin yaninda kitapcikta türk kelimesini bu sekilde yazmis olmasi, grup elemanlarinin türk olmaktan durur duyduklarini gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Gilean said: PrudenT said: iyi dinledim şimdi ne türsün diyo harbiden adads bu ne demek abi iyi dinledim albümün içinde öyle yazıyo zaten nie kasıosun[/quote ayrıca kendi sitelerine bakarsanız http://www.morveotesi.com/albumler.tsp?al=sarki_sozu&sarki=38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Eternalus said: - abi bak ne habersin ne türksün diyo, habertürke lafı nasıl koymuşlar değil mi abi +ya onu bırak bak, şebnem ferah "içine girdiğin küçük kaygan delik" diyo. çaktın? ehehehehe -çok iyi yaaa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahah efe ^^ işi ticarete dökmüş işte ne güzel, kendine yaramış, artık şarkı sözü mü düşünür(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 biri bana mesaj atmış sözlerini de ben de türksün dio diorum zaten nie bana böyle bişi yollamış anlayamadım nese durmak yok yole devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 adam geleceği görmüş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 orcinal olucam diye sıcan gruplar top100 e birinci sıradan girer mvö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cehaletten daha kötüsü sahte entellektüellik olabilir ya, harun tekinden de pelin batudan da ayrı ayrı tiksiniyorum, bu iki şahsı biraraya getiren habertürke de en içten sevgilerimi iletiyorum. ahmet hakan kıskanmasın şimdi pelin batuyu fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3191308,3191308#msg-3191308 şu adresteki mor ve ötesi yorumuna bir bakın, olayı çözdüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahah o topac da basarılıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 adamın kendisi toptan fail zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ciddi yorum yapası geldı topike kardeşim insanlar değişemez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Menfaat dünyası... Niye şaşırıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sir said: cehaletten daha kötüsü sahte entellektüellik olabilir ya, harun tekinden de pelin batudan da ayrı ayrı tiksiniyorum, bu iki şahsı biraraya getiren habertürke de en içten sevgilerimi iletiyorum. ahmet hakan kıskanmasın şimdi pelin batuyu fsdfsd entelektüel tek l ile yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eFez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o değilde mvö nün yalnız şarkı adlı parçası çok güzel. taa senelerden 1996. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Eternalus said: - abi bak ne habersin ne türksün diyo, habertürke lafı nasıl koymuşlar değil mi abi +ya onu bırak bak, şebnem ferah "içine girdiğin küçük kaygan delik" diyo. çaktın? ehehehehe -çok iyi yaaa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahah efe ^^ işi ticarete dökmüş işte ne güzel, kendine yaramış, artık şarkı sözü mü düşünür(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 biri bana mesaj atmış sözlerini de ben de türksün dio diorum zaten nie bana böyle bişi yollamış anlayamadım nese durmak yok yole devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 adam geleceği görmüş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 orcinal olucam diye sıcan gruplar top100 e birinci sıradan girer mvö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cehaletten daha kötüsü sahte entellektüellik olabilir ya, harun tekinden de pelin batudan da ayrı ayrı tiksiniyorum, bu iki şahsı biraraya getiren habertürke de en içten sevgilerimi iletiyorum. ahmet hakan kıskanmasın şimdi pelin batuyu fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3191308,3191308#msg-3191308 şu adresteki mor ve ötesi yorumuna bir bakın, olayı çözdüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahah o topac da basarılıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 adamın kendisi toptan fail zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ciddi yorum yapası geldı topike kardeşim insanlar değişemez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Menfaat dünyası... Niye şaşırıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sir said: cehaletten daha kötüsü sahte entellektüellik olabilir ya, harun tekinden de pelin batudan da ayrı ayrı tiksiniyorum, bu iki şahsı biraraya getiren habertürke de en içten sevgilerimi iletiyorum. ahmet hakan kıskanmasın şimdi pelin batuyu fsdfsd entelektüel tek l ile yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eFez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o değilde mvö nün yalnız şarkı adlı parçası çok güzel. taa senelerden 1996. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar