Drall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Saeros said: 61.Mekanik aletleri diger cinsten daha kolay kullanir, onlari yönetirsiniz. mikrodalga fırına nutella (kavanozuyla) koymuş biri olarak bu maddeyi geçeyim sonucu noldu şu deneyinin onu bi söylesene merak ettim ama denemeye korkuyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 valla hafiften tırsarak koydum önce 30 saniye filan tuttum çıkardım hala donuktu (buzdolabına koymuşlar hainler, alçaklar) sonra bi daha koydum bi 30 saniye daha filan çıkardım hala soğuktu sonra gene koydum böyle bi 50 saniye filan durdu sonra pat pat sesler gelmeye başlayınca çıkardım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 said: 70.Bir atista 400 milyon sperm ile 15 denemede dünya nüfusunu ikiye katlayabilirsiniz - en azindan teorik olarak. 2050'de balinalar dünyayı ele geçiricek - teorik olarak ahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 3.Bir gün uyandiginizda pis, yasli bir adam oldugunuzu fark edeceksiniz. bu ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ayakta işeyebilmek,tanrının lutfu oh gad tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 2.Filmlerdeki çıplaklık sahnelerinin yıldızları genelde dişidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar