EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben eskiden çok takılıyodum bu haber grubuna, kapandımı bura noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kapandı evet. aktif üyelerin bi kısmı başka bi grup koymuşlar diye duydumda adını unuttum yeni kurulan yerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hatırlayan yazabilirmi yeni şeysini :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 http://webnews.newsturkiye.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aaa anet'te amma cs oynardık orta okuldayken. nostalji oldum yine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kayit icin davetiye mi gerekiyo ben mi yanlis gordum :D (davet gerekli ise davetiye isterüz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 davetiye mi gerekiyo ben mi yanlış gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 toggie said: aaa anet'te amma cs oynardık orta okuldayken. nostalji oldum yine bak. ehehe uo sunucusu da vardı anet'e bağlı, adam evleniyorum diye kapatmıştı sdfjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 gerçekten anet'in ultima sunucularının başına geleni hatırladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 toggie said: aaa anet'te amma cs oynardık orta okuldayken. nostalji oldum yine bak. oof of bende deprestim bak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Waqas said: toggie said: aaa anet'te amma cs oynardık orta okuldayken. nostalji oldum yine bak. oof of bende deprestim bak simdi Hatırlarım o zamanlar daha beta idi... Coltta dürbün vardı, sonra duydum ki çıkarmışlar (belki şimdide vardır, oldu bakmayalı bir 6-7 sene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar