Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DAOC ve Warhammer

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Arada sırada arlıklı zamanlarda forumlara giriyorum okuyorum Warhammer gelişmelerini. Girdim diyen baktım diyen güzel diyen kötü diyen. Herkesin bir yorumu var. Hemen herkes de WoW oyuncusu ve geneli de WoW seviyor ve oyunda WoW arıyor buluyor ya da bulamıyor.
Ben sahsen WoW' u beğenmedim beğenemedim. Çok da zorladım kendimi ama her denemem maximum 1-2 hafta sınırında kaldı devam etmedim etmek istemedim. Ben biraz DAOCta kaldım.
Peki ya DOAC severler ne düşünüyor oyun hakkında.
Warhammer ile Mythic DAOCtan sonra neler yapabilmiş. Ortaya koyduguna neler eklemiş neleri yapabilmiş neleri yapamamış.
Bir DAOC' cu aradığını bulabiliyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda Rank 14 gibi ilk keep raidime gittim, kesinlikle bulabildim Ghald, bekleriz :)

DAoC gibi içiçe iki kapı, kapıların HP'si var, keepte yine arka kapı var savunmacılar girsin diye, çok güzel bir histi seneler sonra :) Henüz kapıyı elimizle kırdık tabii ama bunları yapan siege ekipmanı da eklemiştir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Henüz kapıyı elimizle kırdık tabii ama bunları yapan siege ekipmanı da eklemiştir tabi.

Siege ekipmanları var şu anda da hatta dün ilk ram ile kapı kırma denememde kafamdan aşağıya yağ döküp kızarttılar :P

Ekmek said:
Hayır.

Daoc a göre çok çok yavaş warhammer
dps çok düşük
cc yok gibi
heal fazla güçlü felan.
Melee sistemi de daocdan sonra çok bayık.

Senelerdir hemen hemen her mmo yu oynadım birtek DAOC oynamadım ve hep çok büyük bir hata yaptığımı düşünmüşümdür ama muhtemelen bu denge ayarları zamanla oturacaktır... inşallah oturur.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de söylediğim şey çok genel dps çok yavaş zaten bilerek böyle yaptı adamlar oyunu röportajlarda söylediler felan. O yüzden eleştirmek değil farkını söyledim sadece.
CC olarak ben de çok şikayetçi açıkçası da daoc dan ayıran en önemli farklardan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela iletişimi ele alalım.
DAOC bence iletişim konusunda çok ileri düzey bir oyundu. Toplu olmayı bireyselliğe yeğleyen hatta yeğleten bir tarz ile oyunda birlik beraberlik grup oluşturmak çok önemliydi. Oyuna ilk girdiğiniz andan itibaren kendi levellarınızla gruplaşarak ilerliyor ve bg' lerde onlarla beraber takılıyordunuz.50. ye geldiğinizde de bir çok kişiyi tanıyor oluyordunuz. Bence WoW bu konuda sınıfta kalan bir oyundu. İletişim .inanılmaz zayıftı ki MMORPG' leri güzelleştiren en önemli şeylerden biri diğer karakterlerle olan iletişimdir zaten. Bu yapıyı ne yazık ki Atlantis EXP. Pack ile büyük bir de darbe vurmuştu DAOC ve benim de DAOC' u bırakmam en büyük sebeptir.
Ya Warhammer iletişimde nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Öbür adamdan ne farkın kaldı şimdi abi, level kaçsın da kaç dps ne kadar CC olacak? :p CC abartı olmasın zaten mümkünse, iyi böyle. "İlk insta mezzi atan kazanır" daha mı iyiydi?

ben gordum max skiller acıkken combati, slugfest şeklinde geciyo genelde. genel olmıyan durum, dar alanlar, keep'ın kapısı falan. keepin kapısını kaybettinmi zaten iceriyi tutamıyosun cunki alakasız bi yerden canlanıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Ben coğu battle of erkund'u Ironbreaker'ımla ölmeden bitiriyorum, genel olarak ölmüyoruz zaten arada enginneerlar ölüyo falan, veya sorc varsa karşı tarafta runepriestelr nuklenirse 1-2 kez ölüyolar

onun dısında healda gayet iyi, bufflarda gayet iyi.

nukelenen hedefte her zaman armor ve thougness buff'ı oluyo zaten kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

Revenant said:
zayif hala idda ediyorum daoc gelmis gecmis en iyi pvpsi ve gruplasmayi yegleyen oyundur.

Çok MMORPG denedim. UO, lineage, SWG, WoW gerçekten DAOC için ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Warhammerdan da bunu bekliyordum aslında.

Glatheros said:
daoctan aldıklarını bekleme.

Ama sen de böyle diyorsan üzüldüm açıkcası.

arcane said:
ghaldszar gel heal atayım sana :)

Geliyorum aldım oyunu da bilgisayarı da ama Glatheros' un dediğinden sonra için burkuldu sanki.
Bilgisayarımın Ekran Kartı Soununu çözdüğüm anda ordayım ama

Bayrama hazırlanıyorum işten oynayacak çok vaktim olmadığından bayrama yapabileceğimi yapıcam inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım maks lvl 22 21 turk oyuncular var ki oyun daha kendini yeni açıyor gayette güzel olucak rvr olayları daoc dediğinde rvr bile belirli lvldan sonra adam oluyordu haksızmıyım.Bence yeterince güzel oyun kaldıki yeni patchler ekstralar gelicekmiş offical forumda yazmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Daocla kıyaslarsan üzülürsün bi kere daocda 40a yakın class vardı hemen hepsinin skill ve utilityleri birbirinden farklı olan war da 10 ar class var ama aslında hepsi karşısındakinin bi çeşit kopyası

Onun dışında bana grup olarak roam yapma 6v6 fightlar pek olurmuş gibi gelmedi zaten bu mmorpglerde olması hayli güç bişe çoğunda speed ve stick olmadığı için

Yinede rvrsinden zevk alırsın ayrıca rp lerle kendine passive skiller alabildiğin için biraz daoc tadı verebilir belki
Sosyal ağlarda paylaş

daoc un rvr sistemini wow a oturtmaya calısmıslar gibi geldi. CC olmadıgından daocdaki gibi grup savasları zor yasanır. zerg savaslarında ise 2 realm karsılıklı 5 dk birbirine baktıktan mageler buyu attıktan sonra onden 3 4 tane cengaverin dalması gerekiyor, yoksa sabaha kadar belli bi mesafede dururlar.(daocda bi realm mezz yaptıgında + speedte oldugundan direk gruplar birbirine dalıyordu) classlara gelince hepsinin esi karsı realmda war. destruction ın mekanları ve race leri daha guzel gozuktugunden populasyon oraya dogru kaymıs drumda. daoc a %20 - 30 benziyor. geri kanal kısımda ise biraz wowa birazda kendi yeni cıkardıkları abilityler PQ lar falan var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...