DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mumu said: pes artık ya. pes yani. şu mailleri satabileceğini düşünebilecek bir adam nasıl aramızda barınıyor merak ediyorum. Evde barınır; buralarda da dolanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tamam başarılar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oo dehset *et* gmail.com 500 kagıt önerdim... ama spame takıldı sanırım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bi de hala gelip hesapta soğukkanlı, cool falan takılıyo ya, ehe. İnsanda biraz özeleştiri olabilmeli, insanlık şartı bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Sakamısınız ya bunlar nedır bende dedim herhalde hotmail, gmail paralı üyelık satıyor allah allah dedim saka mısın yaa sen bunalrı alıcak varmı kı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 EagleEye said: hacı bu olay domainlerde işe yarıyo karıştırdın sen :P dehset *et* gmail.com ahusduhshdu Mesela kız isterken bu mail adresini söyle 3 kızını aynı anda vermiyicek baba tanımam. Dehset bisey baba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Adam domain satıyo sanki lol ajlkfhdfgkljsşdlfkmöşiğdvpbla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paticik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ben de bu paticik hesabını satıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 0ne said: EagleEye said: hacı bu olay domainlerde işe yarıyo karıştırdın sen :P dehset *et* gmail.com ahusduhshdu Mesela kız isterken bu mail adresini söyle 3 kızını aynı anda vermiyicek baba tanımam. Dehset bisey baba ya. Bırak kızını, adamın elinden hanımını bile alıyorsun bunlarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar