aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 okuyamadim bile ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 eee gel sora oyun elestir veya oyuna yorum yaz bide dimi bak herkes celisio kendi icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Fikirler nispeten doğru da, beyinden ele kadar packet loss var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ohahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 cvp vermiyim diyorumda snn turkce ingizlice karisimi yazin zaten PERFECT ??? dimi illa bunu dedirtceksiniz biraz dusunun bisi yazarken ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 turkce ingilizce olsunda okuyunca anlasilsin yeter, insan okuyo bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mustafa Topaloğlu musun abi sen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aquila said: turkce ingilizce olsunda okuyunca anlasilsin yeter, insan okuyo bunlari. emin deilim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Baggio said: Fikirler nispeten doğru da, beyinden ele kadar packet loss var baya. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Shaklaban said: iste paradox yaratmak istedim ne guzel dimi ....ne diyimki adam wowu seviom diyip inatla bunu soluo eee myhic gel b@b nolurmu dio onu anlaamdim wowun arenasi iyi die nie yirtinio milelt ki bence onlarda kompleks olusmus bu konuda bu daha cok komik.....blizzardin adiyla cumlelerime son veriyorum(artik degerli bi yazi oldu ) virgüller neler deiştirir bu hayatta, biliomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Baggio said: Fikirler nispeten doğru da, beyinden ele kadar packet loss var baya. nokta ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 WoW bölümü az ilerde dedik ama anlatamadık. Hani WoW ve WAR'u karşılaştırmayı geçtim, başkalarının karşılaştırdığını duyanlar da savunmaya gelmiş, komik misiniz nesiniz ya? Bi tane topic şöyle saçmalıklardan uzak şekilde gelişemeyecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar