Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nacizane Warhammer hayal kırıklığım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha yanlis yazmisim orayi, daha dogrusu eksik yazmisim. cok fazla sevinip kendini pro ilan etmek sorun, kendince oyna sevin banane, ama bana gelipte cok proyum, uber yetenekliyim deme, yarin oburgun is basvurusunda ratingini sormicaklar.

ayrica bi cogumuz kufur etti 9.69 kosunca, ve ayni seyde degil, adam fizigin sinirlarini zorluyo.
Mesaj tarihi:
wowda pvpmi war allah aşkına ya ? Kendini şartlandırıp zorla sevdirmediğin aman wowdaki pvpden birşey anlayamazsınız. İddia ediyorum o çok basit olan 1gb clientli Knight Online'nın pvpsi WoW'a bin basar... WoW'un tadı sadece pve... Ki ben Pve sevmiyorum... Bırak Pve ben günlerce onu kes bunu kes şunu yap şeklindeki questlerle lvl kasmayı bile sevmeyen bir insanım... bu oyunda en azından pvp var ve rahatlakcak bir soluk var... WoW'a ısınmıyorum ISNAMIYORUM 2 kez denedim oynamak 60 küsürde bıraktım bayıyor kardeş kasmak resmen bayıyor. questlerin adı değişiyor, kestiğin moblar ve topladığın itemlerin şekli değişiyor sadece. Kremalı Pastanın üstüne yiyecek boyası sıkıp farklı bir pasta gibi yutturmaya çalışyorlar...
Mesaj tarihi:
stunlock, fear chain, binbir cesit slow, snare, root effect olan oyunda neyin pvpsi yav. iste arenada siraya giriyolar, gaza geliyolar, cok iyiyim, wowun pvpsi super diye.
Mesaj tarihi:
wowa baslarkenki heyecani yasayamadim diyenler wowa ne sekilde basladiklarini soylesin bi de, ilk mmolari miydi, hangi oyunda gectiler, nedir durum? 4 sene wow oynadiktan sonra oyun oynamak icin heves kalmaz adam da tabi ki heyecan yasamazsin. yasama sevinicini emer wow adamin.
Mesaj tarihi:
doğru bir nokta... ilk oyununuz knight online olsun...
o pve özürlü oyunda o ezik mobları kesmekten ne kadar zevk aldınız? o ilk aldığınız zevkleri boss keserken bile alamazsınız... ama insanlar mantıken düşünmüyor... abi zaten adamlar wow hayranı olarak başlıyorlar oyuna... ne yapsan beyenmiceklerdir.
Mesaj tarihi:
Wow da pvp de denge diye bişi yoktur.
Class lar arası dengeyi geçiyoruzzzz. IRKLAR ın özel yetenekleri bile pvp nin içine s.çmaya yeter.

warcraftmovies de SAP NERF diye bi arena takımı vardı. Problem sapta değilki?
Adamlar 3vs3 oynuyor. Class ve ırkları yazayım.

Human Mage
Human Rogue
Human Rogue

Mage at üstünde racial ile koşuyor.
Rogue ler sprint + vanish + racial ile koşuyor. Karşı taraf anında sheep ve sap. Karşıdaki roguelere yazık valla. Boşuna stealth felan geziyorlar. 15 sn lik racialmi olur g.t kadar arenada?
Mesaj tarihi:
Aynı pilavı 2. kere ısıtıp WOTLK die getiriyorlar , değişen hiçbir şey yok , zaten değişteremezler Wow benim için TBC de bitti , öncesi çok güzeldi ama neyse Warhammer daha bir zevkli geldi şu ara bana Boş 3 4 saat vaktimi bunla geçirmeye karar verdim , Wow da oturup 5 saat 50 kere wipe yemek istemiyorum + WOW da pvp çok sıkıcı Farm dan öteye gidemio Afk bot lar ıvır zıvırlar , Arena ise zevkli gelebilir ama değil sadece Hırs yaptırıo insana , 2 insan Ventrilo da bağıra çağıra kavga da edebilio , direk kick yiyebiliyorsun neymiş 1 hafta arena gelmemişsin , kasarsın kasarsın 1900 olursun 1 rogue 1 druid çıkar karşına druid full gearlı neymiş Rogue kastırıomuş 30 puanından olursun , bazı Classlar ben OP im alırım anahtırınızı die bağırır yaa bırakın bu işleri saçmalık akıo ve Farm olayına gelince her online oyunda vardır olmak zorundadır illaki bir şey için vaktinizi harcarlar ki oyunun ömrü artsın falan fişman bunları kafaya çok takmamak gerekir zevk alarak oynayın yoksa hırs yaparsanız zevkten çıkar bağımlılığı yaratan tek şey Hırsdır Kurmarda olduğu gibi
Mesaj tarihi:
Ramocan'ın yazısı beni şaşırttı --> http://forum.paticik.com/read.php?71,3584934,page=8#msg-3585474

Biraz paraya kimse yok demez. Ancak insanların başka idealleri de olabilir. Yani kablosuz klavye ile felan girmeseymiş bence de daha iyi olurmuş. Neyse, işin aslı bu ayrıntılar sonucu değiştirmiyor.

Bugün patiye girip tepedeki Warhammer Online Turkiye yazısını gördüm ve tıkladım. Biraz dolaştım, bu yazıları böylece okudum. İlginç diyorum. Çünkü böyle bir yazıyı burada beklemiyordum.

Çok ciddi bir şeyden bahsediliyor aslında. Olay artık tedavi edilen bir hastalık halini almış durumda. Bence herkesin bu konuyu ciddi ciddi değerlendirmesi lazım. Oyun, keyif, eğlence v.s. derken zamanla bir tür hastalığa dönüşüyor. Ben patiden kimseyi psikiyatri polikliniklerinde görmek istemem.
Mesaj tarihi:
konuya donelim. baslangici begenmeyip oyunu birakmak anlasilir bisey, eglenmediysen devam etmezsin, ama oyunun butununun hayal kirikligina sebep olmasi icin butununu gormek lazim.
Mesaj tarihi:
haydari said:
Ramocan'ın yazısı beni şaşırttı --> http://forum.paticik.com/read.php?71,3584934,page=8#msg-3585474

Biraz paraya kimse yok demez. Ancak insanların başka idealleri de olabilir. Yani kablosuz klavye ile felan girmeseymiş bence de daha iyi olurmuş. Neyse, işin aslı bu ayrıntılar sonucu değiştirmiyor.

Bugün patiye girip tepedeki Warhammer Online Turkiye yazısını gördüm ve tıkladım. Biraz dolaştım, bu yazıları böylece okudum. İlginç diyorum. Çünkü böyle bir yazıyı burada beklemiyordum.

Çok ciddi bir şeyden bahsediliyor aslında. Olay artık tedavi edilen bir hastalık halini almış durumda. Bence herkesin bu konuyu ciddi ciddi değerlendirmesi lazım. Oyun, keyif, eğlence v.s. derken zamanla bir tür hastalığa dönüşüyor. Ben patiden kimseyi psikiyatri polikliniklerinde görmek istemem.

WoW ile alakasızo larak buna bir değinecem. Harfiyen katılıyorum. Eğer çok fazla vaktiniz varsa ve bu konulara ilgiliyseniz zaten MMOlara gereğinden fazla takılmayın, biraz masaüstü oyun oynayın. Çok ciddiyim. Ne farm ne grind ile dert edersiniz çok daha eğlenirsiniz, çok daha sosyal bir aktivite ve de zaman açısından çok daha rahat. Bilgisayar başında kendinizi çürüteceğinize, hayatınıza şöyle ya da böyle devam edin. Bu yüzden, casual ftw :)
Mesaj tarihi:
Antinanco said:

1 - Oyunun grafik motoru gerçekten çok kötü
2 - PVP de evet zaman geçiyor ama kesinlikle heyecan yok bence.. Hele wowdaki arena maçlarında heycandan kırdığım klavye mouseyi göz önüne alırsam sadece ortalıkta koşturdum diyebilirim :)
3 - Oyunun sistemini çözmekde bir hayli zor (en azından benim için öyle oldu hala şu rank 6 da yapılan questin itemını nasıl kullanacağımı bulamadım :P normalde sağ tıklarsın çalışır ama dimi??)
4 - EOS mantığında bi pvp seneryosunu oynama şansım oldu mantık direk aynı belli bir alan etrafında karşı takıma karşı ayakta kal bi tek bayrak eksik.
5 - Internet sitesinin acilen geliştirilmesi gerek bence baştan oyun kendi vitrininden kaybediyor.
6 - Quest yapmadan level atlamak diye bişey yok sırf pvp yapsanız bile oyun saçma sapan bir hal alacaktır.

1 - Oyunun grafikler kötü değil. Mevcut eksikliği sadece bloom. Ama 2008 oyunu için tabii ki geride. Aynı WoW'un çıktığı zamandaki gibi :)
2 - PvP çok zevkli. RvR üzerine kurulu bir oyun. Kesinlikle salak wow arenasıyla kıyaslanamaz bile. Tanksız oyun olmaz WAR'da :)
3 - Bazı aksaklıklar var dogrudur. Ama mantıgında hiçbir sorun yok, eğer MMO tecrüben varsa...
4 - Ben öyle bir Scenario'da oynamadım. WoW'dan çok farklı scenarioları. Öyle 2 dallama 3 dallama hiçbirşey beceremiyor burada. Hep birlikte gezmen lazım. Tanklar healerlar dpsler. Hep birlikte. 2 kişi git bayrak al gel yaparsan çizerler :)
5 - WEB sayfası kötü gerçekten...
6 - Quest yapmadan lvl atlayan binlerce insan olduguna eminim. Scenario'da kazandadıkca 10k ya yakın xp alıyorum. Bu da 4 quest yapmam anlamına geliyor. İyi bir takımla 8dk da 1 scenario bitiriyorsun. Hesapla artık :)
Oyunda kötü yanlar var. Ama saydıkların seninle ilgili.
Sadece şunu demek isterim;
Eğer WoW veya AOC'ta vs... mutluysanız WAR oynamanıza gerek yok...
Mesaj tarihi:
oyunun grafikleri şöle kötü. Gameplayi kötü etkiliyorlar, yeterince temiz değiller, bialana baktığınızda tükseklikler alcaklıklar apaclar cartlar curtlar biraz camur duruyo, paso blurlu bakıyo gibisiniz. KArambolde adam secmek ölüm zaten cok grafikle ilgisi olmasada.

grafikler hakkında böle bir eleştrim var benım
Mesaj tarihi:
ben genellikle görev yapıyorum... seviyorum görev şeklini.. verdii ödülleri... geceleri rvr yapıom ki pvp lvl ım artsın... her ikisini birden yapınca çok güzel oluo... ama lütfen oyunları wow la kıyaslamayı birakalım artık... her ne kadar yeni ek paket çıksada wow un ömrü bitti... şimdi warhammer dönemindeiz... bu oyun öle bi oyunki her tarafta bi savaş havası var... öle güvenli bi warcamp bile güvensiz gözükebilio... güvendiiniz guardlar adam gibi gruplarla 2 dk da yatabilir hale gelio... işte o zaman mancınıa geçiosun, ki kullanımı çok zevkli :D hele kale kuşatırkene düşman kendine güvendiinde mancınık alırsan dadından yenmio :D
Mesaj tarihi:
Cuce said:
KArambolde adam secmek ölüm zaten cok grafikle ilgisi olmasada.

valla rvrlerde yaklaşık 10fps ile oynuyorum, gayet de adam seçiliyor. özellikle ayarlardan click-thru-self gibi birşey var, onu aktive edince hiç sorun olmuyor.

ayrıca tab'la ya da n ile hedef değiştirme/seçme şeysi de başarılı geldi bana. bir iki seferde istediğim hedefe geçiyor, biraz akıllıca.
Mesaj tarihi:
Melee'de nukleneın adamı bufflamak sinir bozucu olabiliyor acıkcası, özellikle chosen ve blackorcların arasında.

tab ve n friendly ler arasında cycle etmediği için işe yaramıyorlar.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
Cuce said:
KArambolde adam secmek ölüm zaten cok grafikle ilgisi olmasada.

valla rvrlerde yaklaşık 10fps ile oynuyorum, gayet de adam seçiliyor. özellikle ayarlardan click-thru-self gibi birşey var, onu aktive edince hiç sorun olmuyor.

ayrıca tab'la ya da n ile hedef değiştirme/seçme şeysi de başarılı geldi bana. bir iki seferde istediğim hedefe geçiyor, biraz akıllıca.

o napıo?!?
Mesaj tarihi:
Cuce said:
tab ve n friendly ler arasında cycle etmediği için işe yaramıyorlar.

doğrudur. ben hiç friendly seçmediğim içün bilemiyorum =)

@eregorn2, karakterinin arkasında bir target varsa kendin üzerinden target'a tıklayabiliyorsun. melee'ler için süfer birşey. bu özellik kapalıyken arkanda target varken kendine tıklarsan kendini seçersin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...