Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Order Guild Oluşumu | Server Belli Değil

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Bir TÜRK olarak hıcbır kavgam kufurum olmamasına ramen guılde alınmadım ustelık acıklama bıle yapılmadı benın tek sıkayetım budur Invadorıa nasıl bır clandır nedır ne degıldır hıcbır bılgım yok benım.

Benım soylemek ıstedıgım WOW oynamadım dıye bu oyunuda oynayamayacak mıyım?

Yada guıld e alma ısı tek kısının ınsıyatıfıne mı bırakıldı?

Open betada o kadar oynadım patıwar guıld ınde sorunsuz bıtırdım gayet te mutluyduk sımdı bırısı cıkıp senı TÜRK guıld ıne alamam nedenınıde acıklamam derse benımde baska TÜRK guıldlerı aramaktan baska carem kalmaz kımsede cıkıp bana haksızsın dıyemez.

Mantık Lütfen.....
Sosyal ağlarda paylaş

ebolamaxi said:
Benım soylemek ıstedıgım WOW oynamadım dıye bu oyunuda oynayamayacak mıyım?

Kimse sana "WoW oynamadın, o yüzden guildimize giremezsin" demedi. İnsanlara yalan yanlış şeyler anlatmayın. Her başvuranı guilde alacağız, almazsak da gerekçe açıklayacağız diye bir olay yok. Alınmadıysanız, başka guildlere bakarsınız. Ya da yaptığınız gibi, yeni bir oluşuma gidersiniz. Umarım başarılı olursunuz.

Lopeth said:
Her başvuranı almak gibi bir zorunluluklari yok. Bana cevap bile vermediler =) Öyle her başvuranı alıp kolpa bir guild yerine ihtiyaclari olan kişileri alıyorlardır. Invadoria beni almadi invadoria kötü demek olmaz. Önünüze bakın. Başka oluşumlarda bulunun

Aynen öyle, teşekkür ederim.

Ve Invadoria üyelerinden rica ediyorum, lütfen buraya daha fazla mesaj atmayın, arkadaşları rahat bırakın.

Kendilerine iyi oyunlar dilerim.

Devo
Sosyal ağlarda paylaş

abi neden Turku her seferinde capsle yaziyosun, Turk olmak sana ekstra bi avantaj saglamiyo oyunda, yani kozun bu olmasin. Invadoriada oyun daha farkli olmuyo, girmek zorunda degilsin, onlar da zaten almak zorunda degil, guzel guzel kendi guildinizi kurun iste, o konuda da Invadoriadan kimsenin konusmaya hakki yok.
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:
sen nasıl bir adamsın iki gün önce kuralım yapalım diyipte bana 8 tane oyun oynayan olsa yeter diyen adam böyle 360 nasıl dönüyor anlamıyorum birde böyle cins cincs yazar hepten deli eder adamı oyun içi küfürde cabası

360 donerse aynı noktaya gelır. 180 derece donmesı lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehu güzel olmuş bu

jonywayt said:
KillerLord said:
sen nasıl bir adamsın iki gün önce kuralım yapalım diyipte bana 8 tane oyun oynayan olsa yeter diyen adam böyle 360 nasıl dönüyor anlamıyorum birde böyle cins cincs yazar hepten deli eder adamı oyun içi küfürde cabası

360 donerse aynı noktaya gelır. 180 derece donmesı lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

olur canım neden olmasın beraberliği yakaladıktan sonra herşey olur bence

hayvan said:
Biz Axe Bite Pass te minimum 30 pati ile Order olarak oynamaktayız. Ille de kendi yapılanmamız olucak demezseniz bize katılabilirsiniz . Ille de destruction patilere karsı savasıcaz demezseniz Axe Bite Pass de order olarak Guild acabilirsiniz .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...