senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yarın mavişehirden mi ne bana bosch yetkili servisi gelecek. bizim buzdolabında ufak ufak böcekler var böyle. şimdi bu yetkili servis gelip biz bu buzdolabını temizleyemeyiz derse de ben onlara ücret vermek zorundamıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 garantisi varsa zaten vermek zorundamısın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 garanti yok. bosch'un müşteri hizmetlerini aradım dedim bana en yakın yetkili servis nerde, kadın dedi tmm yarın gönderioz en yakını mavişehirde dedi mavişehir - balçova arası az değil. bunlar benden öyle benzin parası fln istemesin bide. kafga çıkar walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o zaman isteyebilir, hizmet parası adı altında. ama azıcık diş gösterirse (yapmazlarsa tabi), sanırım bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eve çağırmışsan ücreti var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eve geliyorsa ücretli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 servis ücreti alıyorlar yani adam hiç bişey yapmasada kapı zile basa parayı alıyor gidiyor bize öyle oldu adam gelmişken bari öyle bi motora baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yetkili servisi yemek yapmak için çağırmak ne derece mantıklı ise böcek öldürmek için çağırmak da o derece mantıklı bir davranıştır. Adam oturup böcekleri öldürürse bu onun işi olduğundan değil, sadece yapamayacağınıza karar kılan iyi niyetli bir vatandaş olmasından kaynaklı olur. Aynı şekilde dayak yerseniz de bu sadece asabi olduğunu gösterir yoksa işini yapmaktan kaçındığını değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ücretlendirme; arabada 5 evde 15. teknik servis eve geldiysen belirli bir servis ücreti vardır onu alır atıom 20ytl servis ücreti alır, gelip buzdolabına bakar bunun sorunu şu, şu kadara çözeriz fln der atıom tekrardan motor bozuldu buzdolabı çalışmıo gelir bakar motora 20ytl verirsin sonra der ki bunun yağı bitmiş yağ değiştirme 50ytl, sen yağ değiştirtmek istiyorsan 50ytl daha verirsin onlar yağını değiştirir geri getirir. yani bakmaya bile para alıyorlar sonra sorunu belirleyip sana soruolar aga ne yapak die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Abi adam senin böceklerini niye temizlesin ki? "Teknik" bir servis değil ki o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 gelince kapıyı açma sen iyisi.evde yokum numarası yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya konuyu tam anlatmassam böyle olur tabi :D adam böcük öldürmeyecek :) bizin elektrikler kesildiydi 1ay boyunca haliyle buzdolabındaki herşey çürümüş kurt murt ne ararsan bağlamış. ben temizleyebilidğim kadarını temizledim ama hala lambanın arkasında, ulaşamayacağımız yerlerde ölü hayvanatlar var. + berbat bi koku var buzdolabında. Bu elemnlarda özel ilaçlar vs bişiler varmış ew arkımın babası söyledi. yoksa evdeki arıyı öldür diye çağırmadım adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 para isteyebilir ama vermemek gibi bi hakkın var yani para vermek zorunda değilsin garanti kapsamındaki tüm ürünlere hiç bi şekilde masraf ödenmez bazı ürünler yeride garantilidir beyaz eşya gibi ve bu eşyalara dünyanın öbür ucundada olsan gelip bakmak zorunda yolun uzak olması senin değil yetkili servisin sorunu ürün sattığı her yere hizmet vermek zorunda gelir şökülmesi gereken parçaları söker siz temizlersiniz sonra tekrar montajlar sende nezaketen bi cola ısmarlarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Evden gıderken buzdolabının ıcını bosaltıp kapısını acık bıraksaymıssın keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 İyide bu iş garanti kapsamına girmez ki, garanti dediğin şey imalat hatalarına karşıdır. Burada imalatçı firmanın hiç bir kusuru yok ki garantiden iş yapsınlar. Bu arabanı direğe çarpıp "ama arabamın daha garantisi dolmadı" diyerek bedavadan tamir ettirmeye çalışmaya benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kullanıcı hatası ya da sorumluluğundan olan durumlarda servis ücreti alınır. o yüzden para alacaklar senden. garanti içi bi durum yok ortada. daha basitinden şöyle söyliyim. şimdi gelen adam serviş fişine yazacak bi arıza bulamazsa o parayı alır. servis fişine de bu tarz şeyler yazılamaz çünkü şirket para vermez bu tarz fişlere ve böyle fişleri kesmeyin diye de uyarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 teknik servis gitti geldi biraz önce 10ytl aldılar allahtan yoksa hır çıkaracaktım. de adam dedi ki bu koku sizin buzdolabına sinmiş çıkmaz dedi. yeni dolap almak gerekir dedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 var mı böyle bi deneyim yaşayan aranızda. arkadşaın annesi sirkeyle ovun dedi ama ne derece etkili olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 suya karbonat atıyodun. onla temizliyodun koku için ama kesin bilgi alırsam haber ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 karbonatlı suyu denedim zaten :) içi pırıl pırıl oldu ama koku var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Oda spreyı sık o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 davidoff bile sıktık banamısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sirke dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 boraks ile temizlemeyi dene, eczane ve aktarlarda bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sirke yi şimdi aldım bakalım arkadaş deniyecek olmazsa gider boraks mıdır nedir ondan da alırım onla da temizleriz :) başka önerisi oaln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar