Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teknik servislerle ilgili bi soru

senko

Öne çıkan mesajlar

garanti yok.
bosch'un müşteri hizmetlerini aradım dedim bana en yakın yetkili servis nerde, kadın dedi tmm yarın gönderioz en yakını mavişehirde dedi
mavişehir - balçova arası az değil. bunlar benden öyle benzin parası fln istemesin bide. kafga çıkar walla
Sosyal ağlarda paylaş

Yetkili servisi yemek yapmak için çağırmak ne derece mantıklı ise böcek öldürmek için çağırmak da o derece mantıklı bir davranıştır. Adam oturup böcekleri öldürürse bu onun işi olduğundan değil, sadece yapamayacağınıza karar kılan iyi niyetli bir vatandaş olmasından kaynaklı olur. Aynı şekilde dayak yerseniz de bu sadece asabi olduğunu gösterir yoksa işini yapmaktan kaçındığını değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ücretlendirme;
arabada 5 evde 15.

teknik servis eve geldiysen belirli bir servis ücreti vardır onu alır
atıom 20ytl servis ücreti alır, gelip buzdolabına bakar bunun sorunu şu, şu kadara çözeriz fln der
atıom tekrardan motor bozuldu buzdolabı çalışmıo gelir bakar motora 20ytl verirsin sonra der ki bunun yağı bitmiş yağ değiştirme 50ytl,
sen yağ değiştirtmek istiyorsan 50ytl daha verirsin onlar yağını değiştirir geri getirir.
yani bakmaya bile para alıyorlar sonra sorunu belirleyip sana soruolar aga ne yapak die
Sosyal ağlarda paylaş

ya konuyu tam anlatmassam böyle olur tabi :D
adam böcük öldürmeyecek :)
bizin elektrikler kesildiydi 1ay boyunca haliyle buzdolabındaki herşey çürümüş kurt murt ne ararsan bağlamış. ben temizleyebilidğim kadarını temizledim ama hala lambanın arkasında, ulaşamayacağımız yerlerde ölü hayvanatlar var. + berbat bi koku var buzdolabında. Bu elemnlarda özel ilaçlar vs bişiler varmış ew arkımın babası söyledi. yoksa evdeki arıyı öldür diye çağırmadım adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

para isteyebilir ama vermemek gibi bi hakkın var yani para vermek zorunda değilsin
garanti kapsamındaki tüm ürünlere hiç bi şekilde masraf ödenmez
bazı ürünler yeride garantilidir beyaz eşya gibi ve bu eşyalara dünyanın öbür ucundada olsan
gelip bakmak zorunda yolun uzak olması senin değil yetkili servisin sorunu
ürün sattığı her yere hizmet vermek zorunda

gelir şökülmesi gereken parçaları söker siz temizlersiniz sonra tekrar montajlar
sende nezaketen bi cola ısmarlarsın artık
Sosyal ağlarda paylaş

kullanıcı hatası ya da sorumluluğundan olan durumlarda servis ücreti alınır. o yüzden para alacaklar senden. garanti içi bi durum yok ortada.

daha basitinden şöyle söyliyim. şimdi gelen adam serviş fişine yazacak bi arıza bulamazsa o parayı alır. servis fişine de bu tarz şeyler yazılamaz çünkü şirket para vermez bu tarz fişlere ve böyle fişleri kesmeyin diye de uyarır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...