Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acc plevel bugi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya scripter arkadaşlara sesleniyorum free accountlu bi serverda admin scp i de nbl nınki gibi adamlar bişi yapıo ve owner oluyor ya beyler bunun bana çözümünü iletin ya rica ediyorum clientden dedi biri client yaptık pffffff[signature][hline] Hellstemple II UO Shard Owner

www.pentegram.net
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 24 Nisan 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
bir ownerin bulamaması ilginç.

Kronosh sen biliyorsan bizi aydinlatirmisin ?

Sende sanirim Unlive Admini idin.
Mesaj tarihi:
coktan fixlendi diye biliyorum ama username# yapinca account dosyası mesala owner accountu xxx ya player xxx# yapınca xxx yerine geciyor olması gerek die düşünüyorum[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..

Mesaj tarihi:
en iisi accountları manual açmak diye düşünüyorum o bugda sanırım şöle idi yine paticikde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam mesela kerhuzad diye owner admin neyse bi account var siz gidip ^kerhuzad diye account açarsanız sphere ^ işaretini tanımadığı için owner kerhuzad account şifresini sizinkiyle dğeiştiriyor ve dolayısıyla adam sizin accountu ele geçiriyor.
Mesaj tarihi:
bu yüzden sitenizdeki kayıt bölümünde ööle harfleri yasaklıosunuz ve oluyo bu kdr basit[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
The words of a banished king
"I swear revenge"
Filled with anger aflamed our hearts
Full of hate full of pride
We screamed for revenge
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Mesaj tarihi:
Valla unlive'in ultima online shardlarında online account sistemi kullanilmamaktadir kullanilmayacaktir.Ben php acc sistemi bulamamiştim istiyordum filan sonra bi araştirdim başa bela ya ve zaten avrupada hiç bir büyük shard bu sistemleri kullanmaz 24 saat içinde form maildan kayit yapanlari değerlendirir ve accountlarini açar.
Bu sistemleri kullancaklara tavsiyem ya en iyisini yapin buna + olarakda shardinizda devamli online stafflar olsun.
Online staff yoksa devamli vede bir yerden download yapdiğiniz sistemi kurcaksanız hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
Adam bir açik bulur 10 dk da acc alir gelir dağitir.
Neyse karar shard sahiplerinin.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Dj Romeo
10:00 - 12:00 Yerli
13:00 - 15:00 Yabancı
Mesaj tarihi:
En basitinden bi scp ekle :)
ON=login altına
if (0 > 1) || !( == evet)
account.plevel 1
sysmessage Pleveliniz 1 e dusuruldu.
endif

Tabi bu en basıtı staff lara tag.stafftan evet eklemen lazım :)[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor...

Only Sphere Script
Mail : mailto:[email protected]

[SPEECH spk_player]
ON=Script Yardim
if (0 > 1)
weblink http://www.paticik.com/scripts
sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O=
endif
Mesaj tarihi:
karakan sen neyin plevelini 1 e düşürüyon bizim bahsettiğimiz bugla adam owner admin veya gm accountu ele geçirebiliyor nasıl plevel 1 yapcan bunları o zaman stafdaki herkes oyuna girince plevel 1 olsun
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 24 Nisan 2004 12:04 tarihinde demiş ki:
karakan sen neyin plevelini 1 e düşürüyon bizim bahsettiğimiz bugla adam owner admin veya gm accountu ele geçirebiliyor nasıl plevel 1 yapcan bunları o zaman stafdaki herkes oyuna girince plevel 1 olsun

pardon soruyu yanlıs anlamısım.[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor...

Only Sphere Script
Mail : mailto:[email protected]

[SPEECH spk_player]
ON=Script Yardim
if (0 > 1)
weblink http://www.paticik.com/scripts
sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O=
endif
Mesaj tarihi:
Elle acmaya gerek yok, duzgun karakter sinirlamalari koyarsaniz ve iyice test ederseniz sorun cikmaz, ama onaylamadan acilmasin istiyorsaniz aktivasyon ve admin onay olaylarini da yaparsiniz. Bir forum kayit sisteminin icine entegre halde yapmak hos oluyor baya, hem aktivasyon hem admin onayini hallediyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Baslik gozume carpti tam konudan cikarken.. Rezalet olmus ne yazik ki.

- 'Spherede bug' yerine 'acc bugi, plevel bugi' gibi seyler yazsaniz daha aciklayici olurdu,
- "Uocular bakin lutfen" gibi sacma eklentiler yapmaniza hic gerek olmadigi gibi, bunu capsle yazmaniza da kesinlikle gerek yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
  • Yeni Oluştur...