kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mp3 lerimi cd ye track olarak koymak istiyorum öyle bildiğiniz yardımcı programlar var mı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bps player die bişii vardı sanırım :hmm:[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 oha midiye çevrilebiliceğini hiç sanmıyorum midi sadece notalardan oluşan birşeydir sadece notaları yazar bilgisayar notalara göre çalar her bilgisayarda midinin sesi farklıdır mesela benim bilgisayarda midiler çok zikindirik arkadaşın yeni bilgisayarda cillop[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Faydası olur mu bilmiyorum ama ben cep telefonu melodisi amaçlı olarak istediğim parçaları mysongbook.com'dan "guitar pro" dosyası olarak indiriyorum, orda istediğim uzunluğa getirip telefona yüklüyorum. Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım seve seve[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ya midi dedim ama wav miydi uzantının adı ona çevirmek istiyorum bizim müzik seti mp3 calmıyor o yüzden[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yeterli yardım gelmez ise malesef konu dışına açıcam hiç yapmadığım şey çok acil bir durum çünkü ![signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 wav ise kolay...herangi bi converter bunu çok rahat yapar...önerim dbPOWER kullan çok kolay kullanımı var.. htta gel veriyim..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Nisan 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 converter nedir öncelikle ? zararlı bir program deildir demi ? nasıl vereceksin bir de :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Kingpin bildiğim kadarı ile hiçbir cd player (çok aşmış diilse) cd içinde folder olarak bulunan wav, mp3, midi çalmaz sanırım çalması için cdye Audio formatında kaydedicen mp3lerini Nasıl bişi dersen bende bilmiyorum ama folder olarka olmuyor direk müzik cdsi oluyor[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ya abicim anlatamadım size galiba mp3 dosyalarını winamp 2.75 li versiyonunda normal müzik setinde çalıştıracak dosya türünce dönüştürüyordum track işte .. bu arada müzik seti yamaha-philips[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 converter müzik dosyalarını birbirine çevirir...zararsızdır sadece windows çöker.. eğer kartala gelirsen hemen veriyim sana... bu arada evet aşmış değilse wav çalamazsın ama writer vrsa bi audio cd yap..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 audio cd yapacam ama mp3 leri audio ya çeviremiyorum ![signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 nası yani asıl mp3 ler acudio ya cevrilir....nası bi prog kullanıyorsun nero diil mi..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 boşverin ya :) iyice karıştı olay eheh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Nero ile yapabilirsin bunu çok kolay. Audio CD olarak sec ve sonra mp3leri surukleyip neroya getir. O zaten audio formatına cevirecek ve sonra da cd ye yazacaksın olacak bitecek. Kafa karıştıracak bir şey yok bunda gayet kolay.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 deniyorum bakalım inşallah olur olursa bu akşam party time :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 oldu yav teşekkür ederim..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Öne çıkan mesajlar