Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aldık d&r'dan cd'mizi güzel güzel yüklüyoduk. cd1i yukledi ardından cd2 istedi taktım. oda sonundayken baya bi cd2 takıldı öle. ardından hata verdi world.myp midir nedir yukleyemıorum bi cd1i tak die. onuda taktım yukleyemedı. ardından tum yukledıklerını silip kurdan çıktı. alkış verdim. saygılarımı sundum... vallai pes. varmı başka böle hatalar alan patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tekrar kur. bende de öyle hata verdi, baştan kurdum sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 masquarade confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bana da 2. cd yükledi baya sonra hata verdi yanlış disk takılı diye 1. cd tak ama baktım cd yi okuyo ve işlem yapıyo o hatayı görmezden geldim yukarı kaydırdım yükleme sonuna kadar hata zaten iptal fln diyince yok olmuyo yükledim o şekilde pacth i yülüyom kaplumbağa hızıyla:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 installation da bu kadar problem yaşıyorsak vay halimize, öğlen 12 den beridir ugrasiyorum kuramadım kuramadım kuramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 cd de problem vardır belki. Kurulmuşunu dvd ye çektir. Çevrende war oynayan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 wow'da da olmustu o tarz bi sorun bende pc ye kopyaladım ordan yaptım diye hatırlıyorum son 2 yıldır wow yüklemedigim için (external hdd'mi seviyorum <3 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bende de aynı problem var, 1. cd yi yüklüyorum ama 2. cd ne yazık ki yuklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evet bu şekilde yap dosyaları bir klasör açıp içine at sonra oyunu kur mulgear6 said: pc ye kopyaladım ordan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben de tam şimdi oyunu yüklüyordum. cd2 - world.myp dosyasındayım bir süredir. takıldı =) sanırım mulgear'ın tavsiyeyi dinleyeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar