roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Google yine yapmış. http://labs.google.com/gaudi Bu seferki olayı videolar içindeki sesleri metin olarak algılayıp, kaydedip, o metinler içinde arama yapıp sözkonusu videoya ulaşmak. Mesela, gaudi ye turkey yazıp içinde turkey kelimesi geçen videoları bulabiliyorsunuz. Ben çalıştıramadım, şu an beta testte olması lazım zira hala google labs bölümünde. Fakat fikir mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yazıyı aşmış sözemi geçmş? yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yıllardır aradığım beklediğim şeylerden biri. işe yarar bir hal alacaksa helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yok artık google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Harbi oha bir olay. GZ ne diyim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bunun bi üst levelinde resmi vericez resimdekinin videolarını verecek.. ben inandım, sizde inanın.. google geleceğin şirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Öhe. İyiymiş. Google, cidden helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 razzRaziel said: bunun bi üst levelinde resmi vericez resimdekinin videolarını verecek.. ben inandım, sizde inanın.. google geleceğin şirketi bence düşünmemiz yeterli olcak... hatta "hani bi video vardı" demicez artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence google bizim yerimize de düşünecek en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Güclü sirketlerin böyle basarilarini görünce aklima "umbrella corporation" geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 G-Virusu asdzcasdfvcxrazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar